2019. október 29., kedd

Skorpió nő megszerzése

Tippek, hogyan hódítsd meg, és ha elnyerted a szerelmét, hogyan tartsd is meg! Harmonikus, nagy szerelemben élhetünk vele, ha mindent ráhagyunk, ahogy õ szereti. A skorpió igazi magányos farkas, aki élete során legfeljebb egy-két emberhez tud olyan közel kerülni, hogy azt mondhassa: barátok vagyunk. A környezetében élőknek ugyanolyan magasra teszi a mércét, mint önmagának, és csak azt tudja elfogadni, aki ennek a sajátos érzelmi mértékrendszernek megfelel. Csak azért, hogy tudja.


Amint egy Nyilas nő odaadja magát egy férfinak, a férfi a szex után azonnal rohan jegygyűrűt vásárolni. A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. A SKORPIÓ NŐ : Kétarcú démon, hiszen nagyon szenvedélyes abban az esetben, ha hódítani szeretne, vagy meghódíttatni. Amennyiben családja van, szerettei fontosabbak számára, mint saját maga, ezért képes a kedvükért feláldozni önmagát. Igaz, nagyon sok nő számára vonzó tud lenni, de ne felejts hogy nincs egy másik olyan jegy, aki annyira erős és ellen tud állni a flörtölésnek és kísértésnek, ha nem akar, mint egy Skorpió.


A férfiakat pedig inkább tanulmánya tárgyává teszi, akiknek szívesen boncolgatja a lelkivilágát. Akkor is örökre lemondhatsz róla, ha megpróbálod őt irányítani. Aki nem szimpatikus, azzal azonban nagyon rideg, kritikus és élcelődő tud lenni. Ha azt akaro hogy tekintetbe vegye akaratodat, légy diplomatikus, mert ez az egyedüli kvalitás, melyet a bak nagyon értékel. Eleinte sikerrel járhat az érzelmi zsarolás is, de idővel a bak megtanul túllépni ezeken.


A Szűz nő érzelmi élete. Egy gyengé diplomatikus nő számára a bak a horoszkóp legideálisabb férjévé válhat. A Kos tüzes, dinamikus, szenvedélyes férfi, aki számára a nő elcsábítása, megszerzése önmagában fontos feladat.


Változatosságot és intenzitást igénylő személy. A csillagjósok veszélyekkel és anyagi károkkal teli életet ígérnek a Szűz jegyben születettnek, de azt is, hogy adott pillanatban sorsa jobbra fordul és jobb kilátásai lesznek mint kezdetben voltak. Ha valamit könnyen kap meg, egy idő után nem fogja érdekelni. Taszítja az állandóság, ha mindig minden ugyanolyan egy kapcsolatban és a lassú, langyos dolgok. Our new desktop experience was built to be your music destination.


Viszont az ágyban először meg kell tanulnia az “adok-kapok” viszonyt, ugyanis amikor átveszi az irányítást, kissé figyelmetlen. Talán nem minden nő esetében. Hirdetés Nem minden férfi egyforma, más tetszik egy Baknak, mint egy Ráknak. Ha meg akarod szerezni, és nem csak egy éjszakára, előtte tudd meg, milyen jegyű, nagy segítségedre lesz. Nemcsak a férfit óhajtja megszerezni, de munkájában, hivatásában is sokra akarja vinni.


Fontos a csalá de legalább annyira fontos, hogy eszét, tehetségét is kamatoztassa. Imád flörtölni, és ha látja, hogy szabad az út egy számára szimpatikus nő felé, nem tétovázik. Skorpió nő mellett nem könnyű a férfiúi szolgálat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések