2019. október 11., péntek

Soroksári rendőrségi hírek

Baleset-bűnügy: Mávinforautónak ütközött egy vonat Jászkisér és Jászapáti között, Szülei még elbúcsúzni sem tudtak a csobánkai balesetben meghalt kislánytól, Droglabort számoltak fel Csongrád megyében, Nem az önvezető autó hibája volt a baleset, Kamionnal ütközött egy személyautó Ajkánál, Jól van a nyugdíjas, aki napig volt kádja foglya, Netanjahu. Az esztergomi rendőrök elfogták azt a három férfit, akik egy esztergomi telephelyről loptak, és az orgazdát is, aki a lopott holmit később eladta. FRISS HÍREK , KÉPEK, VIDEÓK – Gyorsan és tömören.


Soroksári rendőrségi hírek

Belföldi és külföldi hírek. Közélet, üzlet, sport, kultúra, tudomány, technika, szórakozás. Folyamatosan frissülő, minden témát felölelő hírfolyam. Böngéssze a legfrissebb híreket, és nem marad le semmiről!


Az elmúlt óra történései egy helyen. Négy ópályi és egy balatonalmádi férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt indult büntetőeljárás, közülük négyen súlyos testi sértés miatt is felelnek. Pár nappali busz éjszaka is jár majd az ünnepek alatt – íme a decemberi közlekedési változások!


Soroksári rendőrségi hírek

Ezen a hétvégén se várd a 3-as metrót! Rendőrségi hírek a fővárosból. Csúcsot döntött a rendőrségi elvándorlás tavaly Harta Viktor április 18. Baleset: Halálos baleset Bakonygyepesnél , Elképesztő, mit nyilatkozott a gíroszos afgán erőszakoló magyar áldozata, Kigyulladt és teljesen kiégett egy autó Harkányban, éve gyilkolták meg Kennedyt – kiderül valaha az igazság?


Itt megtalálod a(z) Bűnesetek kategóriába tartózó összes egységet frissességi sorrendben a következő helyen: XX. Kubatov soroksári erődjén egyetlen ablak sem néz az utcára Hvg. A Fidesz pártigazgatója éves anyósa nevére vett telket. Kubatov közleményben cáfolja a cikk állításait és pert helyez kilátásba.


Soroksári gyilkosság: egy éve ölték meg a kocogó nőt, de még mindig nincs meg a gyilkos. Skip trial month free. RENDŐRSÉGI HÍREK Globo Televízió. Soroksáron sem indít önálló polgármesterjelöltet a Fidesz Rékasi Károly indul az önkormányzati választásokon Letartóztatásban marad a soroksári.


Stílus Újra előkerült a videó, ahol az ukrán elnök nem a kezével, nem a lábával és nem is a fejével zongorázik Komoly szópárbaj alakult ki Volodimir Zelenszkij ukrán államfő és Julija Timosenko egykori kormányfő között, s az utolsó fordulóban a most ellenzékben lévő Timosenko arra emlékeztette az ország polgárait, hogy volt idő, amikor a. Németh Róbert rendőr főhadnagy, kiemelt fővizsgáló tájékoztatta. Egy öt évvel ezelőtti rendőrségi fénykép vezethet el a tetteshez. A biciklist Krisztina meggyilkolása előtt nem sokkal rögzítette az egyik ipari kamera. A rendőrségi fotókon nem úgy látszik, hogy a nő megbánta, hogy leszúrta a férfit. Volt élettársa nagyon agresszív embernek írta le nekem, a szakításuk után öléssel is fenyegetőzött.


A nő azt mondta, a VV Fanni-ügyet a kezdetektől fogva követi, s a soroksári gyilkosság részleteit taglaló cikkekbe emiatt olvasott bele. Egyik pillanatról a másikra az ügy megszállottjává vált. Rendkívüli bejelentést tett a soroksári kocogó nő megölésével kapcsolatban a rendőrség! Videóban közölték a dolgokat.


Körözött luxusautókat foglaltak le Röszkén - fotók. A rendőrök a magyar és a lengyel hatóságok által körözött gépkocsikat foglaltak le a Csongrád megyei határátkelőhelyen. De nem csak ezt láthatjuk, hanem azt a videót is, melyen a gyanúsított rabruhában tűnik fel, midőn a rendőrségi kihallgatására kísérték.


Ezúttal a soroksári pálya jelentette a „hazai” környezetet sereghajtó csapatunknak. Az élmezőnyhöz tartozó vendégek a várakozásnak megfelelően végigtámadták az esős, borongós időben lejátszott mérkőzést. Jellemzően a mieink térfelén pattogott a labda, a váciak inkább csak kontrákkal próbálkoztak.


Továbbra is ismeretlen tettest keres a rendőrség a soroksári Szigetdűlőn múlt szerda éjszaka holtan talált éves nő meggyilkolása ügyében - közölte a rendőrség kedden honlapján, reagálva az emberöléssel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések