2019. október 28., hétfő

Szegedi középiskolák

Szegedi középiskolák

Minden héten, szerdai napokon ügyfélfogadást tartanak 12. A Szegedi Rendészeti Szakgimnázium hivatalos honlapja. Nézze meg Dél-Magyarország egyetlen rendőrképzéssel foglalkozó intézményét közelebbről! A szegedi és Csongrád megyei középiskolákért kattints a Szegedimami-ra!


Minden egy helyen, amire egy leendő középiskolásnak szüksége lehet. Szegedi SzC Hansági Ferenc Szakképző Iskolája Szeged kezdőlapja. Cukrász, Pincér, Szakács, Utazásügyintéző, Vendéglős képzések.


Gimnáziumok - A gimnázium a középiskolák egyik típusa, ahol érettségi vizsga zárja a tanulmányok végét. A gyerekek az óvodában megtanulják, hogyan kell. Szegedi Kis István Reform Gimn Ált Isk Ovi Koll Elek Radvanyi György Középiskola Gyula Bay Zoltán Informatikai Szakközépiskola és Kollégium Erkel Ferenc Gimnázium és Informatikai Szakképző Iskola Harruckern János Közokt. Mezőkovácsháza Hunyadi János Középiskola és Koll.


Az RTL Híradónak a birtokába jutott egy videó, amelyen egy szegedi középiskola diákjai látszódnak. Egy lány követi az osztálytársát az iskola elé, majd leteperi, és a könyökével elkezdi ütni a fejét. A verés végül akkor marad abba, amikor az áldozat felpattan, és sírva. Csongrád megyei általános és középiskolák vezetői A Konfuciusz Tanteremhez tartozó tagintézmények vezetői: Dr. Kertész Imre Sorstalanságát játszotta el felolvasó színházi formában New Yorkban Boncz Ádám, a Szegedi Nemzeti Színház egykori színésze.


Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! A Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium honlapja. Szegedi Tömörkény István Gimnázium és Művészeti Szakgimnázium. Tavaly ezüstérmesek lettek a Szent-Györgyi Tanulmányi Versenyen a középiskolás csapat közül, az első fordulóban legyőzve oktatási intézményük másik csoportját.


Alapítvány logo pályázat Tovább. A fiatal fiúk közül ketten már gőzerővel készülnek az érettségire, egyikük pedig idén ismét megméretteti magát a Szegedi Tudományegyetem agytornáján. Népdaléneklési versenyek alsós diákoknak és nagycsoportos óvodásoknak Megyei alsós népdaléneklési verseny A Karolina Óvoda, Általános Iskola, Gimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégium, valamint a Szeged Városi Kórusegyesület 6. Kinőtt, nem tetszik, nem jó? Szeged Maraton, ahol a babátokkal is indulhattok! Hozd magaddal a szegedi ruhacserére!


Indul az eperszezon - Szedd magad Szatymaz és Csanádpalota! Szakközépiskola Felvétel a szakközépiskolai osztályokba Az elbíráláskor kizárólag az általános iskolai tanulmányi eredményt vesszük figyelembe (6-8. osztály). Középiskolák tematikájú vállalkozások Szeged városában Válogass kedvedre a(z) Középiskolák tematikájú vállalkozások között Szeged városában. Kategória leírása: Szegedi székhelyű gimnáziumok, középiskolák hivatalos honlapjai.


Négy iskola részvételével a héten megkezdődött a szegedi középiskolák közötti nagypályás labdarúgó-bajnokság. A kiskundorozsmai műfüves pályán a Krúdy a Csonkával, majd a Déri a Vedressel csapott össze. A következő két szerdán folytatódik majd a körmérkőzéses versenysorozat. Egyebek között ezért is írtak alá együttműködési megállapodást a szegedi szakközépiskolával, és tették ezt már számos helyen az országban.


Vasvári iskolatitkárának, Szalma Péterné kollégánknak, valamint Krámli Henrik tanulónknak a Szeged Szakképzéséért Díjat adományozta. Siposné Gyuris Valéria igazgatónő és Kissné Álmosdi Márta tanárnő. Mind az oktatási, mind a kutatási programokról tájékoztatást kaptak az érdeklődők szeptember 26-án az SZTE Mérnöki Karon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések