2019. október 18., péntek

Paskál park kiadó lakás

Paskál park kiadó lakás

Kerület Egressy út Elkészült az idősek otthona, megnyíltak a különböző üzletek, melyek a lakók kényelmét szolgálják, és nemsokára megépül a fitness-wellness központ is. Ahogy a kerület nevének eredete is jelzi: egy kuckó a végtelen határban. Történelmi tények szerint is egyre inkább azzá: otthonná, különleges menedékké érett, e, ma már burjánzó zöld felületekkel teli vidék. Lakás és lakópark kereső. Legteljesebb hazai kínálat, lakáspiaci információk, lakáshírek, lakásvásárok.


Paskál park kiadó lakás

Kiadó albérletet keresel Zugló városrészben? Havonta több millióan választják az ingatlan. Találd meg Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálján. Kiadó lakások, házak, szobák és újépítésű lakások az összes nagyvárosban. Irányár: ELADVA BUDAPEST XIV.


KERÜLET, ZUGLÓ, PASKÁL PARK , ELADÓ LAKÁS -IRODA BÉRLŐVEL VAGY ANÉLKÜL XIV. Mindkét szoba külön bejáratú. Az amerikai konyhás nappali egy nm alapterületű erkéllyel kapcsolódik. A fürdőszoba és a wc külön nyílik az előszobából. Az ingatlan apróhirdetések rovat főbb tartalma eladó használt és újépítésű lakóingatlanok (lakások, családi házak, építési telkek, és nyaralók), valamint magyar és külföldi termőföldek, üzleti ingatlanok vállalkozóknak, és fejlesztési ingatlanok befe - XIV.


Budapest Bartl János u 2. Töltse ki azokat a szempontokat, amelyek alapján megkeresné új lakását, és a rendszerünk a megadott szempontok alapján leválogatja azokat a lakóparkokat, amelyekben van önnek megfelelő lakás és megküldi minden lakás és lakópark tulajdonosának. Gyors, kényelmes és egyszerű. Albérlet, kiadó lakás , ház Apróhirdetés Woodland Park Sajnáljuk, de nincs találat a megadott keresési feltételekre. Próbáld meg kevesebb, vagy más feltétellel. Néhány lépésre található a Dunapart, a Szent istván park , de a Westend közelségéneg köszönhetően közlekedés és bevásárlás szempontjából is hibátlan elhelyezkedésű.


Csendes lakás kiadó Városmajori park -nál! Komárom belvárosában, szigetelt épületben, frissen felújított lakás azonnali költözési lehetőséggel kiadó ! Kellemes zöldövezeti albérlet a Paskál fürdőnél. Felsőkategóriás designer lakás ősfás park.


Paskál park kiadó lakás

A sikeres ingatlan értékesítések helye ! Legyen ön is Magyarország legnagyobb ingatlan kereső oldal tagja ! Regisztrálj – hirdess – értékesíts. Otthontérkép kínálatában! Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről!


Paskál lakópark: garázs, terasz, szép zöldövezet! Kádas fürdő, külön WC, redőnnyel ellátott ablakok. Nevezd el a keresést, amiről könnyen felismered.


Dunakeszin, csendes környezetben lakás kiadó. Zárt udvar, autó beállási lehetőséggel. Kerület - Paskál -malom utca, m²-es, magasföldszinti, társasházi lakás A XIV. KIADÓ egy 1nm-es, hangulatos, tágas terekkel rendelkező, folyamatosan karbantartott sorházi lakás , 1nm-es kerttel. Zugló csendes, parkos részén a Rákospatak közelében.


Hosszú távra (min. egy évre) m2-es, részben bútorozott lakás kiadó a Rákosszeg parkban. Debrecenben, a Psotakertben, tégla építésű társasházban szobás lakás kiadó. További jellemzői: egyedi gáz cirkó fűtés, műanyag és fa nyílászáró, nagy erkély. A lakás igény szerint bútorozható. Garázs opcionálisan elérhető.


November elejétől költözhető.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések