2019. október 30., szerda

Visegrád ördögmalom étterem étlap

Visegrád ördögmalom étterem étlap

Visegrádi Pisztrángot sütve vagy füstölve az. Higgyék el felejthetetlen élményben lesz részük! Most, hogy utazott 5évet az időben, a Renaissance Étterem meginvitálja Önt egy felejthetetlen középkori lakomára! Panoráma étterem Panoráma éttermünk kialakításánál arra törekedtünk, hogy vendégeinkben a szabad ég alatti étkezés érzetét és élményét keltsük. Az üvegfalakon és tetőn beszűrődő fény, a páratlan kilátás a Dunakanyarra, a rengeteg zöld növény mind csodálatos, meghitt hangulatot áraszt.


A másik helyszín az Ördögmalom Erdei Étterem lesz. Ott a szokásos éttermi szolgáltatásaink mellett. A tónál többször is fogunk napközben halászni, és folyamatosan visszük le az étterembe. Garantáltan friss halat tudnak venni! De azok se rettenjenek el, akik csak simán beülnének és rendelnének, természetesen azt is lehet.


Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. Ezen az oldalon folyamatosan szeretnénk tájékoztatni az ide. A Duna-partnak mindig, minden korban sajátos hangulata volt. Keressünk egy hangulatos éttermet, vendéglőt, ahol az étlap minimum négy oldalból áll és van külön borlap is. Ezúton is köszönöm a barátságos fogadtatást.


Kedves kiszolgálás, Nagyon finom halacska és a pizza. A helyiség nagyon barátságos,meleg, ((kis kályha, pattogó tűz) számomra nagyon meghitt hangulatot adott. Szóval, messze van,de biztos jövünk még. Különleges, természetbarát étterem , Makovecz Imre tervei alapján fából építették. Belső tere több mint 1vendég egyidejű fogadására alkalmas, míg az épületet körül ölelő teraszon további 1vendéget tudunk fogadni, akiknek gyönyörű panorámában lehet részük a Börzsöny hegyeire.


Kellemes légkörben fenséges fogásokat kínál az Ételbárka étterem. Szeretettel várjuk szép időben idilli kültéri helyiségünkben. Kiváló étterem széles italkínálattal: Kitűnő konyhánk a fogások és italok széles választékával várja Önt. Erdei éttermünk igazi újdonság az Apátkúti-völgyben.


Visegrád ördögmalom étterem étlap

A szokásos éttermi ételek mellett gondoltunk a vegetáriánusokra is, hiszen a séf az erdei gombák legkülönfélébb. Lepence Sörözőnkben kellemesen fejezheti be napját egy kellemes koktél kíséretében. A’la carte étlap éjszakai kínálattal, alkoholos és alkoholmentes koktélok, kávé különlegességek, csapolt sörök, dart’s gép, asztali foci, műholdas. GYERTEK BE HOZZÁNK, HA VISEGRÁD KÖRNYÉKÉN GURULTOK! Szállodánk vendégeit szeretettel várjuk a legendásan jó konyhával működő Sirályba egy kellemes reggelire, ebédre és vacsorára!


Magyarország összes településének részletes adatai egy helyen. Térképek, turisztikai információk, statisztika, utcaképek, webkamerák, időjárás és további hasznos információk. Mátyás király nagy lakomáinak elengedhetetlen eleme volt a juhhús. Renaissance Étterem étlapja egy igazán izgalmas, a korszakhoz illeszkedő, de elkészítésében nagyon is modern ételkülönlegességgel, egy sous vide-ált báránysülttel lett gazdagabb.


Visegrád ördögmalom étterem étlap

Az étterem alkalmas családi és baráti találkozók, ünnepségek lebonyolítására. Egy helyen két étterem is volt,mi oda ültünk be ahol nem volt élő zene. A pincér azonnal jött, kedves és segítőkész volt akkor is amikor egyikünk variálni akart.


Az étlap ígéretes volt, bátran bevállaltam a Kaszás csülök elnevezésű tálat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések