2018. november 22., csütörtök

Vízöntő férfi mérleg nő szerelme

Vízöntő férfi mérleg nő szerelme

A Vízöntő férfi szerelmi horoszkópja A Vízöntő férfi erősen intellektuális beállítottságú, különc szellemi társ. Ritkán fogad el tanácsot, hisz az évek során felgyűlt tapasztalatai alapján jól tudja mi az, amit elfogadhat és mit nem. A vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. A Vénusz oltalma alatt álló Mérleg-nő társaságkedvelő, kedves, udvarias, miként a Mérleg jegyében született férfi is, ami hozzájárul az érzelmi kapcsolat könnyű kialakulásához, miként a jó anyagi helyzethez is, ami fontos a kényelmet szerető és fényűzésre hajló Mérleg életében.


Ez a Vízöntőre a másik két levegőjegynél (Ikrek, Mérleg ) is jobban érvényesül, mivel a Vízöntő úgynevezett szilárd jegy. Ezt a jelzőt vehetjük szó szerint is, lehet erőnek, makacsságnak, merevségnek is értelmezni, attól függően, hogy milyen szélsőséges jellemmel van dolgunk, és hogy az álláspontja mennyiben egyezik meg a miénkkel. Szinte bárkivel jól kijön egy Mérleg szülött, de akivel különösen jó, harmonikus lehet a házassága, az Ikrek és a Vízöntő.


A párkapcsolatban a Kos is nagyon jó, jól kiegészítik egymást. Ebben a felállásban az a jobb variáció, ha a nő a Mérleg és a férfi a Kos. Ha egy Kossal akarsz együtt élni, az egyet jelent a háborúval, de ez azonban korántsem olyan kellemetlen, mint ahogy hangzik. Párod mindent azonnal akar megkapni, a türelem nem tartozik az erősségei közé. Teljes erőbedobással küz amit akar azt meg is szerzi.


A Vízöntő nem tudja megérteni, miért sértődik meg a Mérleg mások megjegyzésein, úgy látja, hogy a Mérleg túl érzékeny. Boldog kapcsolat az övéjük, szexuális életük azonban nem tökéletes. Ez egy érzéki kapcsolat és jó esélye van az életre szóló házasságra. Mindketten sokoldalú, szórakoztató, kellemes partnerek vagytok.


Téged elvarázsol a Vízöntő párod különleges egyénisége, küzdeni tudása. Néha ugyan kétségbeesel, amikor láto hogy társad milyen talpraesett, mert ilyenkor úgy érze nincs szüksége a te gyámolításodra. A Bika nő szerelme sosem valami megszokott, kitaposott út, hanem csupa kalan előreláthatatlan akadály. Az a férfi , aki képes megadni a Bika nőnek az általa elvárt luxust és nyugalmat és az életet úgy bemutatni neki amint azt elvárja, hamar meghódíthatja.


Szerelmük tartós lehet, mert a Vízöntő szemet huny a Mérleg folyamatos flörtöléseire, a Mérleg pedig hosszú távon leköti a Vízöntő figyelmét, ami lássuk be nehéz feladat, hiszen a Vízöntő semmit sem utál jobban mint az egyhangúságot és a hétköznapiságot. A hálószobában sem a hétköznapiság jellemzi őket. A Mérleg -férfiak saját ritmussal rendelkező esztéták, valósággal a lassúság mesterei.


Náluk nem ritka az órák hosszat tartó csábítás, kényeztetés. A Mérleg - férfi esetén valószínűleg szinte mindig a partnernő sóvárog az első kielégülés után. Tökéletes partner lehet számunkra a Mérleg , az Ikrek, a Nyilas, a Skorpió és a Vízöntő. Nőies, de erős személyiségünkhöz leginkább egy Skorpió vagy egy Bika férfi passzol. A levegős jegyet nagy ívben kerüljük el, mert csak bosszankodni fogunk.


A Mérleg hajlamos mindent idealizálni, ezért ki is ábrándulhat. Aztán a mérleg később kevésbé nagy igényeket támasztó partnert fog keresnek, és a Kos olyat fog magához kötni, aki jobban csodálja. Illik hozzá: az Ikrek férfi - a Vízöntő nőhöz hasonlóan - imádja a változatosságot és a telefonszexet. Nem zavarja az Oroszlán férfi önimádata, ha kellő lelkesedést mutat az ágyban. Kerülendő partner: az erős, de túlságosan csendes Vízöntő férfi untatja.


A Bika pedig legalább olyan csökönyös, mint a Vízöntő nő. Kedvenc szexuális segédeszköze: természetesen a fürdőkád. MÉRLEG nő - Elegáns és nőies Legtöbbször igen vonzóak, sőt szépek. Olykor megtörténhet, az is, hogy nem éppen szép, de mindenképpen kacér, vonzó, szeme nagy és kifejező, mosolya hódító, rendkívül nőies, elbűvölő, szereti az eleganciát, bár ízlése nem konvencionális, inkább extravagáns. A Vízöntő nagyon művelt, érdeklődik az irodalom, a zene és a képzőművészet iránt, ezért legjobban ezekben a körökben érzi magát.


Vízöntő férfi mérleg nő szerelme

Valójában mindenre nyitott, rendkívül érdeklődő. Halak – szerelmi horoszkóp.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések