2018. november 16., péntek

Idézetek nőkről müller péter

Egy nő ad a külsejére, mert tudja, hogy az igazi arca nem az ápolatlan hajnali képe, hanem amikor kihozza belőle a legtöbbet. Amikor kifesti magát, kezd hasonlítani arra a lepkére, aki benne él. Ki is mondta valójában?


Idézetek nőkről müller péter

Az a szomorú tény - tapasztalataim alapján mondom -, hogy nincs olyan asszony manapság, akinek a női önérzetét ne sértettük volna meg. Igen beszélgetünk az igazi férfiről. Az igazi nőnek csak a szemét néz és azt sem kívülről, hanem a lelke felől. Először meg kell érezni a lelkét. Müller Péter az igazi nőről.


Ha a lelke felől néze az első réteg a félelem, a múlt és a jelen sebei. Please try again later. Ne királyné légy - hanem királynő! Változnak az idők, Felséges Asszony!


Idézetek nőkről müller péter

A virtuális szerelemről. Idézetek nőkről és férfiakról. Lelket melengető gondolatok. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! A nőnek olyan szeretetre van szüksége, amely nem mulandó.


A nő – még a legérzékibb nő is – a lelkével szeret igazán, s nincs olyan párkapcsolati tanács és szexuális trükk, amely boldoggá tudna tenni egy olyan nőt, akit lelkileg nem szeretnek. See more ideas about Quotes, Life quotes and Henrico county. Elfogadom Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Az életet nem lehet siettetni, nem lehet szabott időrendbe kényszeríteni, ahogy sokan szeretnék.


El kell fogadnunk, ami az adott pillanatban adatik És ne követeljünk többet. Brian Weiss) Elvárni senkitől nem lehet semmit. A szeretet pedig nem más, mint a lélek lélegzete. A szerelem is azt jelenti: mind a ketten álmodunk egymásról valamit, és ez összekapcsol minket. Egy-egy mondat néha többet ér, mint száz könyv.


Egy érzés- és gondolatmagocska megtermékenyít, a tiéd lesz és segít élni. Jobban megismered önmagadat, a társadat – és talán az életedet is. Olvasd el, és hagyd magadban megérni. A táncban van az IGAZSÁG!


Remélem, ha elolvasod könyvemet, együtt táncolunk. Azt mondtam, sokat nevettem írás közben. Nos, elsősorban magamon nevettem. A történet hősét ugyanis magamról irtam. Ezért is lett a könyv alcíme: „Játék és Vallomás”.


Ennek szálait éppen most szőjük. Csakis ott, ahol a nő lepellel takarja el arcát, éget téged a vágy, hogy felfedezd a vonásait. Antoine de Saint Exupery „A nő: a legtanulmányozottabb az élő húsok közül, aki a legédesebb szikrával ragyog. Szilvási Lajos „Egy nő még akkor is emlékszik az első csókra, amikor a férfi már az utolsót is elfelejtette.


See actions taken by the people who manage and post content.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések