2018. november 26., hétfő

Kapás utcai rendelő gyógytorna

Szeretettel köszöntjük a Budapest Főváros II. Egészségügyi Szolgálatának honlapján! Sürgősen ellátandó betegek (vérzés, stb.) esetén előjegyzés nem szükséges! Az e-mailen érkezett időpontkérés a fenti e-mail címről munkanapokon órán belül megküldött visszaigazoló e-maillel válik érvényessé. A gyógytorna helyiségekben reumatológiai, ortopédiai, traumatológiai, neurológiai kórképeket kezelünk.


Korszerűen felszerelt tornateremben felkészült szakemberek várják Önt. A kezelések fajtái: egyéni foglalkozások csoportos foglalkozások kis létszámú csoportok (2-fő) nagy létszámú csoportok(4-fő) Az alábbi. Nőgyógyászati szakrendelésünk tevékenységköre: Általános nőgyógyászati kivizsgálás és gondozás Nőgyógyászati onkológiai kivizsgálás és utógondozás Teljes körű terhesgondozás Hasi és hüvelyi ultrahang vizsgálatok Szolgálatunk biztosítja az általában szükséges laboratóriumi vizsgálatok elvégzését az intézet épületében levő laboratóriumban.


Kiss Ernő EZ A TE ÉRDEKELTSÉGED? Kapás utcai fogászati rendelő - dr. VEDD BIRTOKBA, TÖLTSD KI INGYENES BEMUTATKOZÓ LAPODAT, FRISSÍTSD ADATAIDAT, TÖLTSD FÖL KÉPEIDET! Ez a weboldal sütiket használ. További információkért kérem kattintson ide.


Kapás utcai rendelő gyógytorna

Osztályunkon NEAK által támogatott kismama torna működik hetente két alkalommal. A gyógytorna az egyik legősibb terápiás ág, melyet a megelőzésben, a gyógyításban, a rekreációban és a rehabilitációban is egyaránt alkalmaznak. Kineziológusok - A kineziológa egy alternatív gyógymód a test energiarendszerének kiegyensúlyozására. Bejárat az Adria utca felől.


Beutalóköteles rendelés. Előjegyzés is szükséges. A rendelés előjegyzés alapján történik, kivéve a sürgős eseteket. S” jelzéssel ellátott háziorvosi beutaló esetén.


November 30-án (szombaton) 8-óra között em. Káldor Adolf Szakrendelő egyes rendeléseire. Részletek: budafokteteny.


Hosszútávon a gyógytorna az egyik leghatékonyabb gyógymód a gerincbántalmak, hát- és derékfájás, a lúdtalp, nyaki fájdalmak, csontritkulás és más mozgásszervi panaszok esetében. A gyógytornának gyógyító és rehabilitációs hatása mellett van megelőző és egészségmegőrző hatása is. Visegrádi utcai szakrendelő Felhívjuk tisztelt Betegeink figyelmét, hogy a szakrendelések telefonszámainak hívásakor előfordulhat, hogy az éppen folyamatban lévő orvosi kezelés miatt a telefont nem tudják felvenni. A kerület kórházzal nem rendelkezik, a lakosság igénye, érdeke az ambuláns, definitív egészségügyi ellátás.


Ennek nélkülözhetetlen, meghatározó részét képezi a járóbeteg-szakellátás. Tájékoztatjuk Önökek, hogy a felújítás alatt a gyógytorna a Dandár utca 28. Békásmegyer hivatalos honlapja.


Fizioreflex Tapasztalt, okleveles szakemberek által végzett gyógytorna (schroth,Mckenzie),gyógymasszázs, reflexológia(talpmasszázs),manuálterápia mind igénybe vehető rendelőnkben, Budapesten közel az Örs vezér térhez és a belvároshoz. Keressen az orvos, védőnő, gyógytornász neve szerint egy adott rendelésre az alábbi listából! B § értelmében július 1-e hétfő Semmelweis nap, ami az egészségügyben dolgozóknak munkaszüneti nap. Margit utcai háziorvosi rendelő - dr. Bánhegyi Eszter (Fotó: dr.


Zengő Elemér) EZ A TE ÉRDEKELTSÉGED? Intézményünk 7-14:óra között tart nyitva! Ezt követően a munkaszüneti napokra érvényes rend szerint vehetik igénybe az egészségügyi ellátást. Munkatárs: hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap november 18.


Betegeink percenként érkeznek kezelés végén egyeztetve az otthon végzendő gyakorlatokat és a következő gyógytorna időpontját. Rendelés vége tájékoztató jellegű, időben kérjük a bejelentkezést!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések