2018. november 28., szerda

Ha a pasi akar téged

Akkor is, ha más dolga lenne. Ha téged saját maga elé helyez, nyert ügyed van. Az ok pedig nagyon egyszerű: te. Pontosabban a mosolyod.


Ha a pasi akar téged

Egy szerelmes pasi bármijét odaadná neke csakhogy nevetni lásson. Viszont ha egy férfi nem keresi a társaságodat, bizonyára hajlamos vagy azt gondolni, hogy biztosan túl elfoglalt. Mindegy milyen elfoglalt, ha igazán szeret téged , akkor biztosan rád is áldozna elegendő időt. Ha el akar bűvölni, ha igazán kedveskedni akar , akkor saját kezűleg készít neked meglepetést.


Ne gondolj nagy dolgokra, hiszen nem az a lényeg, de ha általa főzött vacsorára hív, ha saját kezűleg válogatja neked össze a bokrétát, esetleg verset ír, énekel vagy gitározik neke akkor biztos lehetsz benne, hogy különösen. Ha az érintett az adatkezelőnek a meghozott döntésével nem ért egyet, illetve ha az adatkezelő a határidőt elmulasztja, az érintett – a döntés közlésétől, illetve a határidő utolsó napjától számított napon belül bírósághoz fordulhat. Az érintett a jogainak megsértése esetén, valamint az Infotv. Az a pasi , aki nem vesz téged komolyan, soha nem kérdezősködik a családod vagy a barátaid felől, ahogyan az sem érdekli túlzottan, hogy mivel töltöd a napjaidat és milyen álmaid vannak. Ha az illető valóban szeretne, mindig meghallgatna és odafigyelne rá így jobb, ha felado mert biztosan nem ő lesz a férjed.


Lehet, hogy egyszerűen csak annyi van, hogy túl sok az opció előtte, és nyitva akarja tartani a lehetőségeket, hátha jön jobb. Nem hiszek abban, hogy valaki majd meggondolja magát. Nemcsak hogy nem akar megváltoztatni, a szépséghibáid mellett még a hangulatingadozásidat is szereti. Ha egy férfi igazán szeret, nemcsak a szépségedre fókuszál. Ha a pasi nem tudja mit akar 1. Talán ismerős a következő helyzet: Megismersz egy pasit, akivel nagyon jól érzed magad és úgy tűnik, hogy egyre jobban mélyül el a kapcsolatotok, a viselkedése is ezt tükrözi.


Nem tudom, hogy mennyi esélye van annak, hogy emberből ugyanazzal a problémával ül le hozzám beszélgetni - engem mindenesetre sokkolt, amikor a 14. Vajon téged az érzelmeid vezérelnek, és minden túlságosan a szívedig hatol, vagy képes vagy vállat vonni, és nem lelkedre venni azt, ha rossz dolog történik veled? Most kiderül, ugyanis az alábbi öt csillagjegy a legsebezhetőbb, és azt is elmondjuk, hogy miért! Ha bárki megkérdezné, mi az, ami leginkább tetszik neki rajta nem tudna válaszolni, mert egészben lát téged.


Ha máshogy nem, a chat-en, vagy megállítja őket az utcán és érdeklődő kérdéseket tesz fel. Sok férfinak vannak nehézségei a kommunikációval, ezért ha már ilyesmire is vetemedik egykori párunk, azt vehetjük biztató jelnek - szeretné visszaállítani az egykori harmóniát a kapcsolatban és ennek érdekében a barátok. Szeretné, ha a pasija olyan lenne, amilyennek elképzeli.


Minden tisztességes ember megérdemli, hogy mások is így bánjanak vele. Azonban van itt egy gond. Azért mert akar téged , de nem akarja a szívást. A pasi szerelmes belé ha keresi a szavakat, de nem nagyon találja.


Persze nem kell rosszul érezned maga ha neked szükséged van saját programokra is, hiszen bizonyított tény, hogy nem szabad folyton együtt lógnod a pasiddal. Aztán egyik napról a másikra hirtelen megváltozik. Bármennyire is szeretné a pasi , nem tudja teljesen leplezni az érzelmeit, akkor sem, ha tetszel neki, és akkor sem, ha nem akar tőled semmit. Ez utóbbit is érdemes észrevenni, mert ha egyoldalú a vonzalom, felesleges törni magad az ügy érdekében.


Ha kell a pasi , legyél igazi Hottie s mondd meg neki az elején, hogy semmit nem adsz addig amíg nem zárja le a házasságát! A bújkálás ideig-óráig izgalmas, de itt vagy fiatalon, a legszebb éveidben amikor egy igazi, építő kapcsolatot kellene kiépítened nem pedig szeretőt játszani.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések