2018. november 19., hétfő

Időkép radar

A Radarképen látható, hogy hazánkban esik-e valahol éppen az eső vagy a hó, illetve, hogy milyen a csapadékok mozgása. Téli havazásoknál követhetjük, merre fehéredik ki először a táj, nyáron pedig láthatjuk, hogy elinduljunk-e még a strandra, vagy a közeljövőben lecsap a vihar a Balatonra. Pénteken a Dunántúlon sokfelé ködösen indulhat a nap,. Látványos videó a legfrissebb műholdképekből, éjjel-nappal.


Hőtérképünkön látható, hogy éppen hol van környezetünk. Megjöhet a hidegebb idő december elejére. Pozsony felett Mától lokátorunk pásztázza az eget, Északnyugat-Dunántúlt biztosítjuk a TV JOJ televízió tetejéről. Real time weather maps and reports.


Frankfurt, Hesse, Germany weather forecast from AccuWeather. Részletes, szakmai leírás a Radar ismertetőben olvasható. Időkép Videos Időkép Radar 1. Az országos kompozit radarkép felbontása körülbelül 1xkm², a feltüntetett időpont a mérés kezdetét jelöli.


Időkép radar

A mérés néhány percen át zajlik, majd szintén néhány percet vesz igénybe, amíg a nyers mérésekből elkészül a kompozit kép és kikerül a honlapra. This feature is not available right now. Please try again later. A világ, Európa Afrika Japán Forrás: SAT24. Get without the ads.


Skip trial month free. Hatalmas felhőszakadás. Sign in to like videos, comment, and subscribe. Ha kíváncsi vagy, milyen az idő most éppen, vagy milyen lesz otthon, nála a nyaralódban vagy bárhol az országban - csak erre van szükséged. Get the World weather forecast.


Időkép radar

Access hourly, day and day forecasts along with up to the minute reports and videos from AccuWeather. A kiindulási alapot a világ elismerten legjobb időjárási modellje, az európai együttműködés keretében fejlesztett és futtatott ECMWF modell jelenti. Ezen a térképen az ország aktuális időjárásáról tájékozódhatsz. A hőmérsékleti térképen az égkép ikonok és a hőmérsékleti adatok, a csapadék térképen az éjfél óta hullott folyékony halmazállapotú csapadék adatok, a széltérképen pedig a szélirány és szélerősség adatok látszanak, melyeket a mérőállomás hálózatunk biztosít. A csapadék radar nem más mint egy távérzékelő műszer, amelyet a meteorológiában arra használnak, hogy meghatározzák a csapadék helyét.


A radar kibocsát egy impulzust, majd méri a visszavert jel intenzitását. Az impulzusok kisugárzása és visszaverődése között eltelt időből határozható meg a megfigyelt objektum. A fent látható települések (Budapest) szerinti napos időjárás előrejelzés az elmúlt 1év időjárási adatain, az aktuális számokon, előrejelzéseken és matematikai valószínűségszámításon alapulnak és egyfajta irányjelzőként szolgálhatnak a programok tervezésekor. Európai radar és felhőképek Bizonyára sok embernek volt már problémája azzal, hogy külföldön volt és szerette volna megnézni az adott ország radarképét például, de nem tudta hol lehet ezeket elérni, nos akkor nézzük is.


Az előrejelzések szerint nappal előre Európa. Ellenőrizze az előrejelzés csapadék, szél, hőmérséklet és villámlás és mennydörgés Európa a következő napban. Tiszántúl déli felén süthet ki hosszabb időre a nap. Up to days of daily highs, lows, and precipitation chances. Eleinte sok lesz a felhő, a Nyugat-Dunántúlt leszámítva elszórtan eshet az eső, majd délnyugat felől csökken a felhőzet, a csapadék pedig lassanként országszerte megszűnik.


Időjárás, riasztás, aktuális hőmérséklet. Alpokalja térségében is egész nap borult maradhat az ég.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések