2018. november 2., péntek

Logosz székhelyszolgáltatás

Amennyiben székhelyszolgáltatás igénybevételéhez válassza az Önhöz legközelebb eső irodánkat, így üzemanyagköltséget és időt spórolhat meg velünk. Székhelyszolgáltatást biztosítunk Budapesten és vidéken különböző irodában. Minket választva székhelyszolgáltatás mellett egyéb cégügyek intézését is vállaljuk, valamint ingyenes extra szolgáltatásokat kínálunk melyekkel adminisztratív. Ha igénybe veszi székhelyszolgáltatásunkat, a szolgáltatás keretei között meghatalmazás ellenében átvesszük és megőrizzük postai küldeményeit, értesítjük a címzettet és elektronikus úton továbbítjuk a leveleket. Nyitvatartási rend: hétfő - csütörtök: 8. Ha nem szeretné, hogy hivatalos szervek megkeressék otthonában, vagy nincs elég ideje hogy a hivatalos ellenőrzésekkel foglalkozzon, akkor vegyen igénybe székhelyszolgáltatást a Cégotthonnál.


Logosz Cégcsoport - József krt 69. Ráadásul a székhelyszolgáltatást sokkal kedvezőbb áron tudja igénybe venni, mintha irodát bérelne és alkalmazottakat foglalkoztatna. Cégalapítás során ügyvédi hátteret biztosítunk. Your browser does not currently recognize any of the video formats available.


Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo. A listából kigyűjtésre kerültek a székhelyszolgáltatás intézményét kínáló székhelyszolgáltatókhoz bejegyzett cégek. NAV 1millió forint feletti adótartozóinak listája.


Ingyenes tanácsadásunk során minden információt a rendelkezésére bocsájtunk, amire szüksége van a cégalapításhoz és segítünk a fontos tényezők. Szolgáltatásunk teljes körű, postai küldemények átvételétől, a levelei iktatásán át a hivatalos szervek előtti képviseletig. Tanuló jogviszonyban lévő diák, aki már betöltötte a 18.


Ft járulékköltséget spórol havonta. A székhelyszolgáltatás azért jött létre, hogy segítse a vállalkozókat: a cég bejegyzésekor már ki kell jelölni azt a postai címet, ahova a cég. Könyvelés, adótanácsadás, bérszámfejtés és távkönyvelés.


Adóbírság Garanciával Budapesten és Debrecenben. Kedvezményes havidíjaink az elvégzett munka mennyiségéhez igazodnak. Minden ami cégügy: cég adásvétel, cégmódosítás, cégalapítás Budapest V. Célunk hogy segítsük az éppen induló, és már évek óta üzemelő vállalkozások feladatainak elvégzését. Forduljon hozzánk bizalommal, ha szeretné cégügyeit gyorsan, hatékonyan egy helyen intézni. Ingyenes postafiókbérlést és kedvező árú bélyegzőkészítést biztosítunk székhelyszolgáltatás mellé.


Gazdasági és jogi képviselet egy helyen. Sokan azonban nem akarnak drága pénzért saját irodát fenntartani, márpedig külső szolgáltatóra bízni a székhelyünkkel kapcsolatos. Ne habozzon, keresse irodánkat a kedvező árakért. Competitive Analysis, Marketing Mix and Traffic. Enter a site above to get started.


A törvény értelmében az egyéni cég, a korlátolt felelősségű társaság, a betéti társaság, valamint a közkereseti társaság alapítása illeték- és költségmentes lesz, függetlenül attól, hogy a cégalapítás hagyományos, vagy egyszerűsített eljárásban történik-e. Szolgáltatási palettánk az adminisztratív kötelességeket átvállalja, hogy időt spróroljunk a vállakozók számára. Keressen minket, ha szeretné biztos kezekben tudni cégügyeit!


Szabályos székhelyszolgáltatás , legyen biztonságba a nav rutinellenőrzéskor. A szabályos székhelyszolgáltatás érdekében a székhely szerződés aláírását követően a cégbejegyzéstől vagy a változásbejegyzéstől ne felejtse el munkanapon belül behozni irodánkba a szükséges dokumentumokat. Milyen fontos versenytényezők vannak a székhelyszolgáltatás piacán? Mennyire éles az árverseny?


Sok tényező szerepet játszik a székhelyszolgáltatás piacán, de az ár sem elhanyagolható. A LOGOSZ cégcsoport ár-érték arányt tekintve előkelő helyet foglal el a székhelyszolgáltatók sorában. Cégünk országosan irodát üzemeltet, kiemelt helyeken, központi helyeken.


Célunk, hogy időt és pénzt takarítsunk meg ügyfeleinknek, és hogy pénzügyi szakembereink révén is képviselni tudjuk Önt. Kft alapítás, Bt alapítása, Rt, Kkt létrehozás. Töltse ki űrlapunkat, a többi a mi dolgunk!


Az adminisztratív terheket levesszük válláról, valamint kedvező árakat nyújtunk. Ne várja meg a határidő leteltét! Vegye fel a kapcsolatot székhelyszolgáltatás irodánk bármelyikével, és kerülje el a cégbíróság által 100.


Ft-ig kiszabható pénzbíráságát.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések