2018. november 21., szerda

Szeretői viszony lezárása

A férfiak sokszor elvannak a langyosban is, ez nem csupán a házasságukra, de a szeretői kapcsolatukra is igaz lehet, és átlagban kevésbé igénylik a folyamatos kapcsolattartást (tisztelet a szerelmes kivételnek), így az egész dolog könnyen átfordulhat egy számonkéréses, sértődős kapcsolatba - vagy, ha a nő a. Ahogyan az első részben írtam, a szeretőségnek vannak szakaszai, amit a szenvedélybetegség leépülési szakaszaival hoztam összefüggésbe, és mutattam be. Ez az írás abban fog segíteni neke hogy átlás hogyan milyen szakaszokban lehet kijutni egy számodra már elviselhetetlennek tartott szeretői állapotból. A titkolózást és bujkálást leszámítva egy szeretői viszony nagyon gyakran rendkívül kényelmes a foglalt fél számára, ugyanis két helyről is megkapja, amire szüksége van.


Ha valaki nem képes szakítani vagy elválni, pedig van már egy másik kapcsolata, annak mindig nyomós oka van rá. Legtöbbször az, hogy nem is akar. Hanem a szeretői viszony esetén az élet egyéb területei akadnak, aminek a tünete csak az emberek és így a kapcsolat hiányos mivolta.


Másképp: a döntésképtelenség sosem a kapcsolati állapot jellemzője, hanem az élethelyzet sajátja. Ez a szeretői viszony vagy erősíti vagy gyengíti a korábbi kapcsolatot. Olyan esetek is előfordultak már, hogy a régi rossz kapcsolatot a szerető állította helyre, mert a férj vagy a csaj a másiktól tanulta meg, hogy hogyan vigyen be esetleg több energiát a házasságának megjavítása érdekében. Lehet a dolog fordított is: a szeretői viszony felbomlása is elvezethet a házasság bukásához.


Egy hosszú szeretői viszony biztosította az így-úgy döcögő házasság stabilitását, mert a szerető mellett el lehetett viselni, hogy otthon sokminden nincs rendben. Szinte kuriózum, hogy házasság, hivatalosan is felvállalt kapcsolat legyen a szeretői viszonyból. A leghosszabb viszony , amivel találkoztam, nyolc évig tartott: közben mindkét fél megházasodott és két-két gyerekük is született. Szerelmesek nem voltak egymásba, de a szex, a barátság, illetve a közös titok összetartotta őket. Ez a fajta kapcsolat több, mint egyszerű szeretői viszony , de kevesebb, mint egy hagyományos párkapcsolat.


A két fél rendszeres időközönként összejár egy kis szeretkezésre, néha az ágyon kívül is szerveznek közös programokat, mint mozizás vagy egy kisebb utazás vagy akár a közös baráti társasággal is eljárnak bulizni. Azonban a szeretői viszony lezárásának döntését mindig a hűtlen fél hozza meg (vagy a szerető). A hűtlen fél számára nehéz lehet a döntés , hogy kilépjen-e a megszokott, ám kihívásokkal, hiányokkal küszködő kapcsolatból, vagy felhagyjon-e a pásztorórákkal, és lemondjon a talán egyetlen örömforrásról az életében. Viszont a szeretői viszony kialakítása menekülés céljából sosem tartós és végleges megoldást kínáló. Vagy kiderül az affér a házastárs számára és ezzel a lendülettel lesz vége a viszonynak, vagy egyszerűen kifárad a dolog, felőrli a résztvevőket a titkolózás, a közös jövőkép hiánya.


A titkos szeretői kapcsolatok is sokféle módon működhetnek, akárcsak a legálisan felvállalt párkapcsolatok. A belefásult hétköznapok eltűnnek a szeretői kapcsolatban, a mindennapok problémái a kapcsolat minőségéből adódóan fel sem merülnek. A párhuzamos síkon futó történet egyfajta stabilitást adhat, hogy valakiért a párja és a szeretője is odavan, ami növelheti az illető önbizalmát és egóját – mondta a szakember. Az év vége sokszor lezárása is lehet egy fejezetnek.


Szilveszterhez közeledve sokan már a jövő évi terveiken gondolkodnak, és szeretnének új izgalmakat vinni életükbe. Ha a megcsalt fél megbocsátott, akkor lehet elkezdeni a kapcsolat újjáépítését. Amikor valaki szeretői viszonyt alakít ki, akkor van benne egy hiány, amit szeretne feltölteni, és kiválasztja azt a személyt, aki ebben neki tud segíteni.


Az ügyfeleim szerint a szeretői státusz eleinte erősíti az önbizalmukat, hiszen kiválasztottnak érzik magukat, különlegesnek. A leterheltség foka függ attól, milyen hosszú ideig állt fent a szeretői viszony. Ne legyen bűntudatotok, ha vállaljátok a kapcsolatot, később a csalá barátok támogatására is számíthattok. A szeretőddel való kapcsolatod alapvetően meg van terhelve.


Ne feledjétek, a szeretői viszony egyfajta “demo” változat, amelyben mindenki a jobb arcát mutatja. Egy szeretői viszony soha nem lehet a magány ellenszere, és ha hasonló döntéshelyzet előtt állsz, azt tanácsolone tedd! Találj inkább valami új elfoglaltságot, mozdulj ki a komfortzónádból, és keresd az alkalmat arra, hogy megismerkedhess másokkal!


Mióta világ a világ, voltak, vannak, és valószínűleg lesznek is boszorkányok. De kicsoda és mit csinál pontosan egy boszorkány? Mikor mi járt a különös képességekért? Ezen az oldalon azokról a magyar sikertrénerekről, előadókról olvashattok, akiknél a sikeres, boldog élet, a prosperáló, jövedelmező üzlet, és az önmegvalósítás legjobb receptjeit találhatjátok meg. Nem hiszem, hogy egyértelműen ki lehet jelenteni, hogy ha szeretői viszony alakul ki egy párkapcsolatban, akkor az rosszat hoz.


Ha a pár arra használja az arcul csapó élményt, hogy észbe kapjon, és egy új esélyt látva még szebb és figyelmesebb fejezetet kezdjenek meg, akkor mondhatjuk, hogy jól jöttek ki a dologból. A bizalom építésben nagyon sokat számít egy egyszerű technikai dolog is: akivel viszonyunk volt, azzal szakítsuk meg a kapcsolatot! Szeretői viszony haladéktalan lezárása.


Ha egy munkahelyre jártunk, akkor váltsunk munkahelyet! Változtassuk meg azokat a körülményeket, amelyek által kapcsolatba léphetünk a másikkal. Ha csak mi magunk nem voltunk még ilyen helyzetben, nehéz elképzelni, hogy milyen egy tényleges szeretői viszony.


Az egyetlen hazai „szeretőkereső” oldal, a Viszony.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések