2018. november 13., kedd

Iphone xr kijelző hiba

Többnyire a kijelző mechanikai sérülése miatt van szükség a cseréjére amikor a törött kijelző a kamerát is érintette vagy pedig folyadékkár következtében. Nézd meg a technikai adatokat. A kijelző törése, karcolódása szemmel látható hibajel, ilyen esetben indokolt a cseréje. Akkor is a kijelző cseréje jelent megoldást, ha a képernyőn sötét folt jelenik meg (megfolyt az OLED) vagy nem reagál érintésre. Please try again later.


A kisebb karcok és horpadások csak esztétikai problémát okoznak, de jelentősebb deformációk minden esetben cserét vonnak maguk után, hiszen veszélyeztetik a csepp- és porállóságot, ami a későbbiekben jelentősebb hardverproblémákat idézhet elő. Utoljára hagytam a kijelző témakörét, mert mint a tesztek többségében kiemelt negatívum, ez külön fejezetet érdemel - másrészt ez a leginkább eltérő elem a két telefon között. Pod touch vagy korábbi modell: Tartsa lenyomva az oldalsó (vagy felső) gombot és a Főgombot, amíg meg nem jelenik az Apple embléma. Ha a kijelző továbbra sem reagál az érintésre, forduljon az Apple-támogatáshoz.


A külföldi portálokon már megjelentek az első árak arról, hogy ha leejtjük a készüléket és betörik a kijelző , akkor mennyit kell leszurkolnunk. Emiatt az eredeti kijelző adatait klónozni is kell az új modulba, ami pedig csak. Fejlettebb és gyorsabb Face ID.


Iphone xr kijelző hiba

Liquid Retina kijelző – a legfejlettebb LCD kijelző az iparágban. A legintelligensebb és a legerősebb okostelefonchip. A fényképezés új korszaka nyíllik meg előtted. Azt biztos nem mondhatjuk rá, hogy a ennyi pénzért hülyének is megéri. Kb hete jelentkezett először ez a probléma, aztán újrainditottam a telefont és jó volt.


Aztán pár napja már többször jelentkezik a hiba ,persze nem minden nap,de többször már azt csinálja hogy hirtelen nem érzékel a kijelző , és olyankor kikapcs , bekapcs. Nagyon remélem ,hogy ezt a hibát valahogy orvosolni. Ilyenkor az érintőüveg betörik, és az esetek többségében az LCD sértetlen marad.


Mivel ezeknél a típusoknál már egybe van építve ez a két alkatrész, ezért csak egyben lehet cseréni. Ha a készülék csak töltőre dugva kapcsol be, ha gyorsan lemerül, ha hívás közben kikapcsol,vagy ha nem lehet 1-ra feltölteni akkor meghibásodott a készülék akkumulátora. Mi nem csak egy szerviz vagyunk.


Mi szeretjük az Apple termékeket. Ezért érthetetlenül állunk a következő két eset előtt. Gyakran ismételt kérdések. Az áraink naprakészek, tartalmazzák az anyagköltséget, szeriz dijat, valamint az ÁFÁ-t is. A kijelző lekerekített sarkai gyönyörűen követik a telefon ívelt vonalait, és szabályos téglalapba illeszkednek.


Iphone xr kijelző hiba

A tényleges kijelzőfelület kisebb a teljes téglalap. Sehol egy hajszálnyi rés, mindenhol tökéletesen pontos az illeszkedése és erős a tartása. Ennek megfelelően a készülék szétszerelése egyáltalán nem egyszerű folyamat. Mivel a kijelző csere eléggé összetett folyamat és több részegységet is át kell építeni, ezért kb.


A használat során sajnos előfordul, hogy óvatlanul leejtjük vagy megkarcoljuk a telefonunkat. A megsérült, betört kijelző az esztétikai hiba mellett, akár a készülék használatát nehezítő problémákat is okozhat. A kijelző cseréjénél nagyon fontos, hogy a felhasznált alkatrész gyári minőségű legyen. Ismeretlen hiba , kérjük, próbálja újra. Amennyiben az Apple egyéb hibát is felfedez a javításra leadott készüléken,fődarabcsere igényelhető, ennek árait lásd a „Fizetős készülékcsere díjak” táblázatban.


Iphone xr kijelző hiba

Számos európai gyártói szervizzel együttműködve szerezzük be az alkatrészeket és az új technológiákat. Célunk, hogy ügyfeleinknek gyorsan, kiváló minőségben tudjunk megoldást kínálni problémáira. Kijelző javításon kívül foglalkozunk még minden egyéb hiba javításával is.


Munkáinkra hónap garanciát vállalunk. Az a problémám hogy ha kezembe veszem a telefont egy ideig érzékel a kijelző aztán ha valakinek írok elkezdi összevissza nyomkodni a betűket vagy kitörli az egész szöveget és ez már kezd nagyon zavaró lenni viszont ha lezárom a telefont és várok vagy 10ms akkor újra működik egy ideig. Budapesti áruházunkban percen belül személyesen át tudunk adni bármit, számos raktáron lévő termékünk közül.


Ezt a készülékház deformációja, mechanikai behatások esetleg magas hőhatás okozhatja. Ezt minden esetben leejtés és a ház deformációja okozta, melynek következtében elenged a ragasztás a plexi és a műanyag keret között. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A kijelző vagy a kijelző egy része nem vagy csak időnként reagál az érintésre A kijelző akkor is reagál, ha nem érintették meg Az Apple vagy egy hivatalos Apple-szerviz ingyenesen kicseréli a kijelzőmodult az erre jogosult készülékeken.


Konzol - Apple Szerviz weboldalán!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések