2018. november 1., csütörtök

Fáj a bőröm a hátamon

Nekem is fáj a hátamon a bőröm. Nem látszik rajta semmi és mégis olyan érzés, mintha leégett volna. Kellemetlen érzés, ha hozzáér valami. Roland vagyok, éves. Kezdeném ott, hogy most a bőröm a hátamon szép és nem fáj ! Valószínűleg sokak által ismert problémáról van szó: azokra az “aknénak” becézgetett gennyes és fájdalmas, esetenként nagy kiterjedésű lapos csomókra gondolok, melyek az egész hátamat és a nyakamat beborították.


Kérdésem a következő lenne. Olyan hőhullám szerűen, hol elviselhetetlenül, hol kicsit gyengébben. Azzal a problémával fordulok Önhöz, hogy néha ha megszakítom a diétámat (PCOS diéta, napi többszöri 5-x étkezés, kerülöm! a cukros, zsíros ételeket és a fehér lisztet) és más ételeket eszem (Fehér liszttel vagy olajos zsíros) begyullad a hasamon és a hátamon a bőr.


Pár hete fáj a bőröm a hátamon. A lapockák magasságában, kb. Nem tudom, van-e köze hozzá, de pont azóta fáj , amióta egy SlimBerry nevü fogyasztó tablettát szedtem. Előre is köszönöm válaszát!


Fáj a bőröm a hátamon

Pár évvel ezelőtt Refluxot állapítottak meg nálam. Jelenleg az lenne a problémám, hogy borzalmasan ég a bőr a hátamon , egész a combomig olyan mintha megizzadna. Vizesnek érzem még a ruhát is rajtam. De ez csak egy érzés mert nem vizes. Olyan érzésem van mint ha a napon leégtem volna.


Mennyire fáj a tetoválás? Amerikába és ott egy közös tetkót csináltatnunk, egy keresztet. Vagy szerintetek még hol mutatna jól? Már napja fáj a bőröm a jobb alhasamon, a vakbelem körül.


Fáj a bőröm a hátamon

Persze tudom, hogy az ott jelentkező bőrfájdalom a vakbélgyulladás egy tünete. De mivel ma voltam sürgősségin és kivizsgáltak, (nagylabor, vizelet, uh) nem találtak semmi rá utaló tünetet a fájdalmon kívül, fogalmam sincs, hogy mitől lehet. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Most a hatodik napnál tartok, az éjszakáim elég kemények, csak dobálom magam, mert annyira fáj a lábam, de nem akarom a fájdalomcsillapítót óránként szedni.


Emellett olyan , mintha hosszú, vékony tüskékkel lenne tele a lábam, meg a hátsóm. Közben ég, lángol, fáj a bőröm is. He has (got) a pain in his head.


A hátamon egy jól körülhatárolt kis területen fáj a bőr, olyan érzés, mintha meg lenne égve. Ránézésre semmi sem látszik rajta, mégis olyna érzés, mintha meg lenne égve. A videó kínálatunkban szerepelnek. Ezért fáj a váll a huzattól. Vállfájdalom sok mindentől kialakulhat: egy rossz mozdulat, rándulás, izomgörcs, gyulladás is állhat a hátterében, viszont előfordulhat, hogy erősebb huzat váltja ki a kellemetlen tüneteket.


Ha teljesen eltüntetem az egészet, hogy csak a rendes, élő bőröm maradjon és végre puha legyen a lában, akkor olyan szinten fáj , hogy majdhogynem rálépni nem tudok, így mindig hagynom kell ott egy jó adag száraz bőrt, szinte csak a repedéseket szedhetem le. Viszont így is csúnya, az elhalt bőrös területek ronda sárgák. Miért bizsereg a hátamon (csak jobb oldalon) a bőr? Nem mindig csak időnként de naponta többször mostanában.


N - Válaszok a kérdésre. Ha a hát nyaki része fáj és a fájdalom a karokba sugárzik, szívroham is okozhatja a tüneteket. Az egyszerre jelentkező hányinger, nehézlégzés komolyan felveti a szívroham lehetőségét. Nem mindenkinél jelentkezik szívroham esetén a mellkasi fájdalom ugyanis.


Megoldás: Gyorsan orvoshoz. Hívjanak mentőt, esetleg a házi.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések