2018. február 20., kedd

Első randin mit szabad

Nem titok, hogy az első randi meghatározó egy párkapcsolat szempontjából, hiszen ha itt nem jöttök be egymásnak, akkor soha nem lesz második randi, és nem lesz folytatás. Lányok első randin mit szabad és mit nem? Szóval elhívtam egy lányt bowllingozni,de nem tudom,hogy hogyan kéne kezdenem. Első randin a puszi az jó? Mit tegyek,hogy a lány ne küldjön el a világ végére,mi az ami megengedett első.


Első randin mit szabad

Véget nem érő a sok íratlan szabály a társkereső piacon, így kitalálni, hogy mit szabad és nem szabad az első randin bonyolult lehet. Azonban az örök kérdés ugyanaz mara szabad-e szexelni az első randin. Ma már a legtöbben hallották, hogy a szex az első randi után tönkre tesz minden esélyt a jövőbeli kapcsolatra.


Néhány évtizeddel ezelőtt ezen a téren sokkal könnyebb volt az emberek dolga, hiszen nagyanyáink és nagyapáink lényegesen konzervatívabb neveltetést kaptak, ezáltal az első randin semmiféle testi kapcsolat, még kézfogás sem jöhetett létre fiú és lány között, a házasságig pedig minden komolyabb dolog tiltott volt. Mennyivel könnyebb lenne az első randira való készülődés, ha legalább azt tudnánk, hogy mit vegyünk fel, nem igaz? Van egy jó hír a férfi olvasók számára: immáron tudjuk. L - Válaszok a kérdésre. Attól függ mi volt az hónap alatt, mennyire egymáshoz közel.


Első randin mit szabad

Mennyire meghitt a beszélgetésetek, mennyire érzelmes. Tele van az internet hamis tippekkel, tévhitekkel az első randi kapcsán, biztos vagyok benne te is beleakadtál ilyenekben. Azért hoztam létre ezt a cikket, hogy minden hamis adatot eloszlassak az első randi szabályairól, illetve hogy hasznos tanácsokat adjak mindenkinek, aki garantált sikert akar a kiszemelt lánynál! Már a szó hallatán is összerándul szinte minden ember gyomra. Akár hisze akár nem, sok fiú legszívesebben már az első találkozón kifaggatna arról, hogy hogyan állsz a házasság- és bébikérdéshez.


De persze tudják, hogy ebből elég kínos szitu is kialakulhat, úgyhogy inkább mélyen hallgatnak. Ez az a téma, ami igazi aknamező lehet még a tizedik randin is. Csók az első randin - megengedett? Minél könnyebb dolga van egy fiúnak egy lánnyal, annál kevésbé érdeklődik - mondja Niki.


Ha rögtön az első randin elcsattan az első csók is, a második találkozásra már nem marad semmi izgalom, és a pasi is könnyen azt gondolhatja, hogy ez a lány igazán könnyű préda. Van néhány ismerősöm, akik azt gondolják a lányról, aki az első randin lefekszik velük, hogy hány másik pasival tehette még ugyanezt. Szerintem ez butaság, hiszen nyilván akkor történik meg a dolog, ha mindkét fél ugyanannyira akarja. Ha láttad a Grincset, akkor biztosan tudo hogy nem szabad ezt a műveletet az utolsó pillanatra hagyni, hiszen az lesz a vége, hogy kénytelen leszel „kicsipkézett” arccal megörvendeztetni a kiszemelt hölgyet, már az első randin.


A legtöbb férfi azt hiszi, modern dolog felezni a partnerével a számlát, de a romantikus hangulatot derékba töri, ha elkezd a pasi garasoskodni. A teljes ismeretlenség zavarba ejtő, mert nem tudjuk, hogy milyen reakciókat várhatunk, milyen témaköröket kerüljünk vagy hozhatunk szóba, viszont oly sok a felfedezetlen terület, a fekete lyuk, így képtelenség a randi 1-órája alatt kifogyni a témákból. Van aki gyorsabb van aki lasabb. Az emberek különböznek.


Első randin mit szabad

Mindenesetre számomra az első randis szex túl gyorsnak tűnik, de akadnak kivételek. Véleményem szerint nem baj ha van szex az első randin , ha nem eredendően egyfajta tartós érzelmi kapcsolat a cél, csak a szórakozás, és a kalan és ezzel mindkkét fél tisztában van. A Bak megfontolt típus, aki nem veti rád magát rögtön az első alkalommal, ezt azonban semmiképp sem szabad rossz néven venned tőle.


Egy romantikus piknik a holdfényben a tökéletes választás vele. A Vízöntő férfi (01. 21. – 02. 18.) A Vízöntők különösen nehéz esetek. Szabad a szex az első randin , vagy sem?


Sosem tudtam, mi a jó válasz, pedig többször is. Mit viselj az első randin ? Ezek a kérdések kulcsfontosságúak, ezek azok, amiket feltesztek egymásnak, rögtön az üdvözlés után. A legtöbb persze unalmas klisé, de egy kellemes alaphangulatot biztosíthatnak az első találkozáshoz, és egy-egy közhelyes mondatból pedig remek beszélgetés alakulhat ki.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések