2018. február 27., kedd

Csajozós szövegek 2018

De valami miatt mégsem találkoztak velünk. Mi lehetett ennek az oka? Nem volt jó csajozós dumánk? Nem hinném, hogy ez az oka. A valódi ok szerintem a motiváció hiánya.


Csajozós szövegek 2018

Semennyire nem voltak motiváltak, hogy három teljesen idegen sráccal összefussanak. Ha van valaki aki tetszik és nem tudod hogy beszélj vele itt meg tudod ! A viccesebbnél viccesebb csajozós szövegekkel az a célja, hogy felvidítsa a követőit. Nem csoda, hogy fél év alatt csaknem ezren csatlakoztak hozzá! Tippek csajoktól Sziasztok! Mi vagyunk a fun4money, és ez a csatorna arra szolgál, hogy titeket.


A randi szövegek A férfiak egyre kétségbeesetten próbálkoznak egy nő meghódításával, ezért is jöhettek létre a csajozós szövegek. Valójában nem a szövegen múlik a siker, hanem a személyiség a legfontosabb. Lélektan a csajozós dumák mögött. Sok srác tűnődik azon, vajon működnek-e a csajozós dumák.


Több tanulmány kimutatta, hogy lehet, hogy a szerelem csak egy “szövegre” van tőled! Bizonyos szövegek kiválthatnak olyan viselkedést és érzelmeket, amelyek valószínűbbé teszik a kapcsolat kialakulását. Jó, jó, de mégis, milyen csajozós dumák a legjobbak?


Még mindig a varázspirulára gondolsz, azt hiszed hogy egyes csajozós dumák jobbak, mint a többiek. Hadd meséljek egy kicsit a saját tapasztalataimról. Az évek során a szövegek , amiket a nőknek mondtam csajozás céljából fikarcnyit se változtak. Csajozós dumák - Nem fájt, amikor leestél az égből?


Csajozós szövegek 2018

Ne haragudj, elhagytam a telefonszámom, elkérhetném a Tiedet? Van kedved egy ismerkedéssel egybekötött fakultatív programhoz? Szia, nem lehetne téged receptre felíratni?


Szép a ruhá kibeszélhetlek belőle? Tudsz adni egy telefonkártyát? Honlapunk magasabb színvonalú működésének biztosítása és a felhasználói élmény növelése érdekében sütiket használunk.


A sütik önmagában semmilyen módon nem képesek a látogatót azonosítani, csak a látogató gépének felismerésére alkalmasak. Györfi András Megosztom Lássuk be, a kripto őrültek élete meglehetősen magányos, legfeljebb egy-egy fórumon beszélgethetünk a mindennapjainkról, de ott is csak arról lesz szó, hogy merre megy a IOTA, mikor robban már a Litecoin, illetve milyen szabályozásra készül vajon az EU. Címkék: baywatch, csajozós szövegek , kísérlet, video. A legrosszabb csajozós dumák.


Az ismerkedés sosem egyszerű, ráadásul az első benyomás jó. Balage Megosztom A még magától, Satoshi Nakamoto-tól jegyzett fiók a P2P Foundation-on aktivitást lehetett észlelni tegnap éjjel. Hát nem tudom milyen idős korosztály a célközönség, de szerintem az előre leírt csajozós dumák csak alatt jönnek be, de ott is inkább az dönt mennyire vagy laza és szimpatikus. Tanácsom, hogy légy határozott és ne próbáld eladni a sablonos dumákat.


Valljuk be, szegény pasiknak tényleg nincs könnyű dolguk, amikor például egy szórakozóhelyen kiszemelnek egy lányt, aki körül ott vannak a barátnői, esetleg néhány vetélytárs is.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések