2018. február 15., csütörtök

Halak oroszlán aszcendenssel

HALAK jegy OROSZLÁN aszcendenssel A Hal szülöttére jellemző bizonytalan, titokzatos természet és az Oroszlán spontán, nyílt és őszinte természete keveredése nem valami szilárd egyéniséget eredményez, mert előfordul, hogy képmutató. Halak Oroszlán aszcendenssel A munkahelyeden jó esélyed van az előrelépésre – még ha ez nem is hivatalos formában történik. Hiába vagy jó, ne áltasd maga ehelyett maradj inkább két lábbal a realitások talaján.


Nagy Oroszlán -szíved különösen gyengéd – még egy légynek sem tudnál ártani. Rendkívül változékony kedélyállapotodat pedig a Halak jelenlétének köszönheted. Tüzes Nap-jegyed szerencsére teljes mértékben kézben tartja érzelmeidet, így azok nem forgatják fel és teszik tönkre életedet. IKREK jegy HALAK aszcendenssel Az Ikrek és Halak fúziója bizonytalan és zavaros jellemet eredményezhet.


A lelkesedés, a becsvágy hiányát. E kevert jegy szülötte erősen hajlik a képzelgésre, s önbizalom hiányában betegesen féltékeny. Gyakran gyötri a lelkiismeret furdalás. Oroszlán Halak aszcendenssel A munkahelyen érdemes kicsit visszahúzódóbbnak lenne mert van néhány kollégá akiket irritálnak a sikereid. A párkapcsolatban se legyél domináns és birtokló.


Szűz Halak aszcendenssel A szakmai ajánlatokat, amelyeket kapsz, kezeld egyszerre boldogsággal, ugyanakkor kritikusan. A tekintete nyílt, derűs és bátor, az arca markáns. A szája érzéki és tekintélyt parancsoló. Szája szögletében erélyes függőleges vonás - tud szigorú is lenni. A haja dús, loboncos, homlokába hulló, mint az oroszlán sörénye, a szemöldöke is sűrű, bozontos.


A partnerkapcsolatokban nem mindig sikeresek, és hajlamosak arra, hogy alacsonyabb rangú személyekkel lépjenek szövetségre, vagy hogy a partnereik fölött uralkodjanak. Arra kell ügyelnie, hogy ne szálljon el teljesen, ne merüljön bele a gondolataiba, és ne adjon túl nagy teret az érzelmeinek. Ahhoz, hogy élvezze is az életet, egy Oroszlán társ lehet a megoldás.


A Halak aszcendensűek mindig el vannak varázsolva. Mintha egyáltalán nem állnának a realitás talaján. Az ember az Oroszlán Aszcendenssel magával ragadó életörömével nyugodt öntudatot áraszt magából.


Lendületével, elpusztíthatatlan optimizmusával csillog, de elõfordulhat, hogy buta, nagyzoló fellépésével elijeszt. Választhatsz a két szerep között. Aki Oroszlán feleséget választ magának, annak élete párja okos, kedves, nagyvonalú lesz. Arra is fel kell készülnie, hogy a kalapot majd nem ő viseli odahaza, hanem a neje.


Halak oroszlán aszcendenssel

Sohasem kell bátorítani, nagyon is tudják, hogy mit kell tenniük céljaik eléréséért. Sokan nem tudják, milyen érzékeny vagyok, hogy mennyire érzékenyen reagálok le mindent, egy úton elütött cicát is képes vagyok órákig siratni legbelül. Ha egy gondoskodó Oroszlán kerül össze a Halakkal, akkor jó kapcsolat lehet ez a kettős, de alapesetben a Halak mindig szenvedni fog kicsit attól, hogy az Oroszlán sokat van távol tőle. Az Oroszlán jegy az, amit az emberek belőlem látnak. Bak Bika együttállás feloldódás féltékenység gondoskodó Halak hold hűség Ikrek Jupiter jóga kapcsolat Kos kvadrát kvinkunx Mars meditáció Merkúr Mérleg Neptunusz Nyilas Oroszlán Plútó párkapcsolat párkapcsolati horoszkóp Rák Skorpió sorozat Szaturnusz szemben álló jegyek szerelem szex szilárd minőség.


Kos Nap-jegy szerint, Mérleg- aszcendenssel , vagy Bak, Oroszlán -felkelőjeggyel. Tizenkét különböző módon leget valaki Kos – s ugyanez igaz az állatöv mind a tizenkét jegyére. Asztrológiai szempontból Nap-jegyed és felkelőjegyed közösen határozzák meg életedet. A fentebbi ábra és a baloldali táblázat mutatják, hogy az Aszcendens egyes jegyeken gyorsabban halad át, másokban pedig többet időzik.


Halak oroszlán aszcendenssel

Az baloldali húzókát mozgatva látható, hogyan befolyásolja a szélességi fok , amelyre a horoszkóp képletet kiszámoljuk az egyes jegyekben töltött időt. Legtöbbször nem annyira a csillagjegyünk (napjegy) árulkodik a külső fizikai megjelenésünkről, mint inkább az aszcendensünk. Minden ember az aszcendensén keresztül kapcsolódik a külvilághoz és fejezi ki azon keresztül a személyiségét. Külső ingerekre lassan reagálsz, mert mindent alaposan átgondolsz. Alapos elemző vagy, analizáló, aggályoskodó, aki még ráadásul meglehetősen kritikus természetű is, amiért gyakran szőrszálhasogatónak, vagy a kákán is csomót keresőnek tartanak.


Nagyon zárkózott, kifelé többnyire hideg típus.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések