2018. február 9., péntek

Ksh születések száma 2018

Ennek nyomán a természetes fogyás az előző év januári érték felére, ezrelékre csökkent. A házasságkötések száma százalékkal csökkent. Kiemelték, mivel a születések száma csökkent, a halálozások száma pedig emelkedett, a természetes fogyás mértéke százalékkal volt több, mint egy évvel korábban. A hivatal adatai szerint.


Igaz, a halálozások száma stagnált, sőt valamivel csökkent is, de ezt az egyre alacsonyabb születésszám már nem tudja kompenzálni. Mérséklődött a természetes fogyás az év első kilenc hónapjában, miután a születések száma az előző év azonos időszakához képest kevésbé csökkent, mint a halálozásoké. Ezek a gyerekek azok, akik akkoriban fogantak, amikor tavaly tavasszal Orbán Viktor bejelentette, hogy szövetséget ajánl a magyar nőknek. Születések : A tavalyi szökőév javít a statisztikán.


A legnagyobb arányú, százalékos csökkenés januárban volt – tette hozzá a KSH. Mivel a születések száma csökkent, a halálozások száma pedig emelkedett, a természetes fogyás mértéke százalékkal volt több, mint egy évvel korábban. KSH : mérséklődött a természetes fogyás.


Központi Statisztikai Hivatal ( KSH ). Nyugat-Dunántúlon, százalékos csökkenést a Közép-Dunántúlon. A születések száma a halálozásoké százalékkal csökkent. Az idei első negyedévben azonban kettővel kevesebb pár járult az oltár elé, és az első félévben is csak tizenkilenccel többen a tavalyi év azonos időszakához képest. Ezer élveszületésre csecsemőhalálozás jutott, ez ezrelékponttal meghaladja az előző év azonos havi értékét.


A liberális média figyelmébe – Nőtt a születések száma , és több házasság is köttetett Az év eddigi részében a természetes fogyás mérséklődött, a házasságkötések száma nőtt az év első nyolc hónapjában. Január–márciusban átlagosan százalékkal kevesebb, áprilisban százalékkal több, májusban lényegében azonos számú élveszületés történt az egy évvel korábbihoz képest. Ahol a helyi lakáspiaci forgalom nagysága megengedi, adatainkat épülettípusokra bontva is közöljük. Az országos adatok azonban azt mutatják, hogy továbbra is csökken a magyarok lélekszáma.


De a Keresztény Újságírók Nemzetközi Konferenciáján az számít, amit Novák Katalin mond. A termékenység növelésének vannak határai, az elmúlt évtizedek alacsony születésszáma miatt is egyre kevesebb a szülőképes nők száma. Ha bizonyos családtámogatási intézkedések hatására bekövetkezhet is a termékenység további növekedése, a születések száma még hosszabb ideig csökkenni fog. Kiemelték, hogy mivel a születések száma csökkent, a halálozásoké viszont emelkedett, nagyobb volt több a természetes fogyás mértéke, mint egy évvel korábban. Székelyföldön a lakosság csökkenésének tempója erőteljesen gyorsult.


A kormány intézkedéseinek hatására folyamatosan emelkedik a születések száma az országban - mondta a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) elnöke szombaton az Maktuális csatornán. A KSH adatai alapján idén is jóval kevesebb csecsemő született, mint ahány ember elhunyt, miközben tovább gyorsult a természetes fogyás. Az elmúlt hetven év harmadik legnagyobb népességcsökkenése volt tavaly, de azóta még tovább zuhant a születések száma , a halálozásoké pedig nőtt a KSH adatai alapján.


Idén január-áprilisban. Tudatták azt is, hogy az ebben az. Forrás: TeIR, KSH -TSTAR 5. Budapest – Kevesebben születtek, de kevesebben is. Az elmúlt tíz esztendőben enyhén ugyan, de folyamatosan nőtt a születések száma Békés megyében. Ezt igazolják a járási hivatalok népegészségügyi osztályaihoz beérkezett adatok.


Történelmi mélypontra esett tavaly Romániában a születések száma , első ízben maradt 2ezer alatt. USA szövetségi adóssága 1-kal nőtt, míg a születések száma majdnem -kal csökkent. Másként szólva, az eltelt tíz év alatt a szövetségi adósság 1billió dollárral növekedett, miközben millióval kevesebben születtek ugyanebben az időszakban, mint az előrejelzésben jósoltak. A halálozások száma 76.


Ksh születések száma 2018

A KSH közleménye szerint az országban 57.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések