2018. február 1., csütörtök

Skorpió aszcendens 2018

A jegy szülötte számára az egész év szerencsésen alakul. A Jupiter, a nagy szerencse bolygója a Skorpió jegyében jár, ez átsegíti önt is a nehézségeken. Januárban a Mars is a segítségére lesz, megmutathatja valódi természetét: amit elhatároz, azt keresztül is viszi! A Nap jeggyel ellentétben, ami szellemed irányultságát jelöli, az aszcendens az a külső ruha, viselet amit magadra öltesz és kifelé magadról. Skorpiók életébe beköszönt a szerelem, mivel a horoszkóp szerint a Halakban álló Vénusznak köszönhetően az emberek tisztelni fogják Önt.


Skorpió aszcendens 2018

Nagyon könnyű lesz megtalálni Önnel a közös hangot, ezért nem csoda, ha a lehetséges partnerek tapadnak Önre, akár a mágnesre. A horoszkóp, aszcendens , a kínai horoszkóp és az asztrológia eredete, fejlődésének szakaszai. Az asztrológia szó a latin és görög astrologia. Milyen szerepet tölt be az aszcendens a horoszkópban, mi a jelentősége pszicho – asztrológiai értelemben?


A Skorpió aszcendens tulajdonosa a környezetét gyakran mint ellenség érzékeli, akik valamiért neki rosszat akarnak. Bika aszcendens – Skorpió deszcendens. Az élet élvezete, és a színvonalas életmód szent. Képtelen vagy elviselni, ha valaki rendelkezik az időddel. A barátaiddal szemben sem szabad megjátszanod magad és tökéletesnek feltűnnöd.


Csillagjegy- Aszcendens kapcsolatok Állítsd be a csillagjegyedet és az aszcendensed jegyét! Megtudhatod az asztrológia szerinti legjellemzőbb tulajdonságodat, és azt is, hogy melyik bolygó uralja a horoszkópodat. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! Add meg születésed idõpontját!


Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében! Tapasztalt asztrológusokból álló csapatunk elhivatottan dolgozott az eredményért, így mi már most tudjuk, hogy az idei év nem lesz mentes a karriersikerektől, ahogy a szerelem és kaland terén is izgalmas év áll előttünk. Vonzzák a titkok, minden rejtélyt meg akar fejteni, foglalkozatják a lét és az azon túli nagy kérdések, lelkileg túlérzékeny, a sérelmeit soha nem felejti el.


Született tehetsége van a skorpió foglalkozásokhoz úgy, mint kutató, nyomozó, pszichológus, asztrológus, orvos, kórboncnok, vegyész. Szeretnek jönni-menni, és akkor boldog, ha minél többen jófejnek tartják. Mivel sokfelé elígérkezik (egyidőben), nem biztos, hogy oda is ér. Az aszcendens szerinti Mérlegek elismerésre és nagy baráti körre vágynak. Próbáljon ne linkeskedni, mert az emberek számítanak rá.


Hatására fogva tart a múlta sokszor képtelen vagy szabadulni a már rég befejeződött történetektől és elhalványult érzelmeidtől. Ellenállsz a hétköznapok változásainak. Gyakran akkor is képtelen vagy az újításra, ha magad is beláto hogy időszerű volna. Alapvetõen titokzatos természet, aki, ha szükség úgy hozza egyenesen titkolódzó is, ez is adja varázsát konok megfejthetetlen természete. A skorpió szuggesztív, erős hatást gyakorol a másik nemre.


Skorpió aszcendens 2018

Határozott típus, aki nehezen felejt, bosszúálló hajlamú, erre hol büszke, hol inkább eltitkolja. Mit árul el rólunk az aszcendens ? Elsősorban azt, hogyan fordulunk spontán a minket körülvevő világhoz, jelzi alaphangulatunkat. A személyiségünk azon képe, amelyet a külvilág érzékel első benyomásként rólunk, mélyebb megismerés nélkül. Itt az egész éves horoszkóp előrejelzésedről bővebben olvashatsz, ez segítheti az utadat a havi, heti és napi horoszkóppal karöltve. A Skorpió Aszcendenssel bíró személyek kifejezetten érzékiek, már ami szexuális életüket illeti.


Frusztrációjuk néha bosszúszomjba torkollik. Amikor rosszkedvűek, élesen kritizálnak másokat, hiszen csak a rosszat látják mindenben. Még azoknak is feltűnik előítéletességük, akik csak felszínesen ismerik őket. Szenzációs és feltűnést keltő – így vélekednek rólad lelkes rajongóid.


Ugyanakkor mások, akik nemtörődömségedtől, szeszélyes hangulatváltásaidtól és túl intenzív érzelmeidtől szenvednek, olyan veszélyesnek tartanak, mint egy elszabadult, robogó vonatot, amelynek útjából jobb kitérni. Kos- aszcendens -a-horoszkópban-Artemisz-Asztrológia-Debrecen. Szíved választottját bizonyára úgy ismerhete akár a tenyere és minden jó és rossz tulajdonságával együtt fogadtad el őt olyannak, amilyen. Abban azonban, hogyan jöttök majd ki, vagy jönnétek ki házastársakként, az asztrológiának is szerepe van. A személyes horoszkóp meghatározásában kulcs szerepe van az aszcendensnek, mivel számos vonásunkat kijelöli az életben.


Válogatott Aszcendens linkek, ajánlók, leírások - Aszcendens témában minden! Megbízható, ellenőrzött tartalom profi szerkesztőktől - Neked! Nem kell, hogy mindig neked legyen igaza ne légy makacs, hallgasd meg mások érveit is.


Tartózkodj az elhamarkodott lépésektől. Jobban tesze ha minden döntési helyzetre és hirtelen jött elképzelésedre alszol néhányat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések