2018. február 21., szerda

Első randi otthon

Első randi otthon

A VIASATsaját gyártású, sok humorral és érzelemmel fűszerezett sorozata, a 2első randi második évada szeptember 30-án órakor tér vissza a nézőkhöz. Az részes második évadból megtudhatjuk, mi lesz Luca (Gáspár Kata) és édesanyja (Pápai Erika) sorsdöntő fogadásából, mi történt Luca apjával (Szerednyey Béla) és mostohaapjával (Trokán Péter) a. Egyszerűnek hangzik, mégsem az. Az első randi előtt sok férfi töri a fejét, próbálja megtervezni a nagy eseményt.


Nem mindannyiunkban veszett el Don Juan, nem is kell, de ha pár alapszabályt betartasz, nagy hibát nem követhetsz el. Gyorstippek randi előtt. A legtöbb nő nem szereti, ha kész tények elé állítják az első randi helyszínét és programját illetően. Ha nem beszéltétek meg előre, akkor kénytelenek lesztek diskurzust folytatni róla, úgyhogy nem árt, ha van pár ötleted. Első randira virággal érkezni nagyon kockázatos dolog.


Félek mert sokkal idősebb és nagy hàza van , àllàsa, kocsija, ami nem is lenne baj de én még csak tanuló vagyok, nem tudom mennyire komolyak a szàndékai. Háziállatok szintén hálás téma. Van-e, volt-e háziállata a másiknak, vagy szeretne-e. Ha mindketten kutyások vagytok, akkor biztos lesz miről beszélnetek, de akár az is közös pont lehet, ha mindketten utáljátok a macskákat. Rapid randi tippek – Hagyd otthon a barátokat!


Első randi otthon

Főleg nőkre jellemző, hogy szeretnek csapatostul menni rapid randira. Első fázis: A találka első tíz perce Ezek a kérdések kulcsfontosságúak, ezek azok, amiket feltesztek egymásnak, rögtön az üdvözlés után. A legtöbb persze unalmas klisé, de egy kellemes alaphangulatot biztosíthatnak az első találkozáshoz, és egy-egy közhelyes mondatból pedig remek beszélgetés alakulhat ki. Félixet senki nem tudja elérni, mindenki aggódik érte, de úgy bukkan fel, mintha mi sem történt volna. Tele van az internet hamis tippekkel, tévhitekkel az első randi kapcsán, biztos vagyok benne te is beleakadtál ilyenekben.


Azért hoztam létre ezt a cikket, hogy minden hamis adatot eloszlassak az első randi szabályairól, illetve hogy hasznos tanácsokat adjak mindenkinek, aki garantált sikert akar a kiszemelt lánynál! Csak a második randitól kezd el két ember igazán egymás felé nyitni. Ha felkészületlenek vagyunk, számtalan esélyt adunk a varázs megtörésének.


A férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út – tartja a mondás és ha tényleg így van, akkor érdemes alaposan felkészülni az első otthoni randira. Míg az első pár randi általában étteremben vagy szolidabb kajáldában zajlik, ahol a férfi fizet – úgy az otthoni randikra a nőknek illik készülni egy finom vacsorával. Hiába a minden szempontból megfelelő paraméter-skála, ha a kiválasztott nem kelt vonzalmat, vagy valamilyen kevéssé megmagyarázható kellemetlen érzést ébreszt a partnerben. Ilyenkor döntjük el, hogy egy átlagos, vagy egy különleges randin vagyunk.


A jó első benyomás eléréséhez csak néhány egyszerű szabályt kell betartano ezeket gyűjtötte össze a KamaszPanasz. Az Első Találkozás randi oldal mérései alapján, jobb eredményeket érnek el azok, akik először csak néhány szűrési feltételt adnak meg, mivel értelemszerűen ilyenkor több regisztrált felhasználó közül válogathatnak. Ha le szeretnéd venni a lábáról a pasit, ne csak azt tervezd meg, mit fogsz felvenni, vagy hogy hogyan légy még csábítóbb, hanem azt is gondold végig, mit ne csinálj, ha azt szeretné hogy az első randi jól süljön el.


Vannak ugyanis olyan bakik, amiket jobb, ha nem követsz el, ha. Erről a kérdésről az a véleményem, hogy egy kávét ki tud fizetni az illető férfiú. Persze fel kell ajánlani, hogy nőként fizessük a magunk részét, és nem is szabad visszaélni azzal, hogy a másik fizet, de egy kávénak bele kell férnie. Lehet, hogy ezért a férfiak megköveznek, de akkor is így gondolom.


Izgatottság, hevesen zakatoló szív, izzadás, félelem – ha valóban fontos az első randevú, akkor a felsorolt tünetek gyakran jelentkeznek. A barátnőim körében, úgy tűnik, hogy elsőcsók-szempontból gyakori vélemény, hogy a nő az első randi végén elvárja, hogy megcsókolják, mert különben úgy érzi, a találkozás nem is valódi randi volt, és nem is jön be a srácnak. Nem kizárt, hogy már az első randi is hajnalig nyúlik valamelyikőtök hálószobájában.


Azonban, ha komolyan gondolo érdemes felkelteni a nő szexuális vonzalmát, de magadat a “fék” szerepébe helyeznek, mert ez erős bizalomépítő a számára. A randi utolsó helyszíne legyen közel hozzád vagy hozzá. Szívesebben maradtok otthon , pihentető programot kerestek, vagy inkább az aktív, izgalmas programok hívei vagytok?


Mit vegyek fel első randira? A pszichológusok úgy vélik, hogy az első pillanat, a másodperc tört része eldönti, hogy a másik embert szimpatikusnak találjuk-e vagy sem. Az első találkozás a legmeghatározóbb – de a legnehezebb is. A partnerkeresés első számú tippje egyszerű: hagyjuk az első pillanatot egyszerűen megtörténni.


Első randi otthon

Tízszer átöltözöl, háromszor újrasminkeled maga és hisztizel egy sort otthon az első randi előtt? Nem vagy egyedül, ha azonban szem előtt tartod azt, hogy csakis olyan szettben indulj útnak, amiben maximálisan jól érzed maga máris időt spórolsz magadnak. Randi - Gyakori kérdések a témában.


Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Közeleg Luca és Ildikó fogadásának 100.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések