2018. február 9., péntek

Gyermektelen nők könyv

Gyermektelen nők könyv

A könyv kizárólag a saját tapasztalataimat írja le. Nem vettem bele más nők történeteit, ígyis talán túl sok minden történt velem az elmúlt huszonegynéhány év alatt. Ráadásul a könyv története évvel ezelőtt véget ért, amikor megszületett a fiam. Azóta azonban újabb és újabb „élményekkel” gazdagodtam. Kellően érzékeny és őszinte könyv.


Gyermektelen nők könyv

Pár dolgot szeretnék leírni ezzel kapcsolatban, hátha más is kedvet kap hozzá hogy szüljön hogy elolvassa, mert előbb vagy utóbb mindenki életében felbukkan majd ez a téma, és nagyon jó, hogy végre van egy könyv , ami ezt hitelesen járja körbe nem úgy, mint Budaházy Edda. Nagyon hiszek a könyvek gyógyító erejében. A gyermektelenséget akarva, akaratlanul vállalók számára mindeddig nem tudtam mit ajánlani.


Természetesen a gyerektelenekben sokszor felmerül, hogy nem lett volna-e jobb, ha mégis vállalnak gyereket, de ez nem jelenti azt, hogy ez a titkos vágy folyamatosan kínozná az összeset. Szerintem az a sok borzalom a világban attól van, hogy olyan nők is szülnek, akiknek semmi közük a gyerekekhez. Nők , akik a hatvan felett is stílusosak maradtak. Ha azt gondolo hogy egy bizonyos kor felett majd kötelességed lesz lecserélni a divatos ruhadarabokat otthonkára, akkor nagyon tévedsz. De ez a könyv talán segít belelátni abba, hogy milyen lehet a gyermektelen barátunk, kollégáink, családtagunk élete, mi lehet a sorsa mögött.


Azon túl, hogy ráragasztjuk, hogy ha nem szült, akkor biztos önző, nem szereti a gyerekeket, vagy karrierista. A közgondolkodás szerint, akinek nincs gyereke, az önző, karrierista, netán gondja van a nőiességével. Gyermektelen nők igazgatták mindig is az árvaházakat, iskolákat és. Mások arról számoltak be, hogy nehézségekbe ütköznek, kutatják a testi-lelki okokat és megoldásokat.


Megint mások azt kérdezték, mit tegyenek, ha vágynak gyerekre, de nem találnak megfelelő párt… Rájöttem, hogy a gyermektelen nők ugyanannyira sokfélék, annyiféleképp gyermektelenek, mint ahányfélék az anyák. A fővárosiak arányát iskolai végzettségtől, gazdasági aktivitástól és más demográfiai jellemzőktől függetlenül magasabbnak találták a gyermektelen nők körében. Napjainkban is kimondott-kimondatlan elvárás a nőkkel szemben, hogy anyává váljanak. Köztük vannak olyanok, akik bár nagyon vágynak rá, mégsem lehet valamilyen okból gyerekük, de olyanok is akadnak, akik tudatosan döntöttek úgy, hogy nem szeretnének gyermeket vállalni. Az egyik londoni egyetem viselkedéstudományi professzor azt tanácsolja, hogy a férfiak nősüljenek meg, a nők viszont ne menjenek férjhez.


Lehet, hogy már eddig is sokan sejtették, amit most a tudományos felmérések is igazolnak: az egyedüálló, gyermektelen nők alkotják a társadalmon belüli legboldogabb alcsoportot – írta a The Guardian Paul Dolant, a Londoni Gazdasági Egyetem viselkedéstudományi professzorát idézve. Valójában azonban ahány gyermektelen nő, annyiféle történet. Nők gyermek nélkül leírása. Töltsön le több ezer ebook-ot, könyvet, regényt EPUB, MOBI formátumban, PDF-t ingyenesen és regisztráció nélkül a honlapunkon. Egy kutatás állítja: a gyermektelen nők boldogabbak!


Egyre többet cikkeznek egy kutatásról, ami arra az eredményre jutott, hogy azok a nők , akiknek nincs gyerekük - bármilyen okból -, boldogabbak, mint azok, akik anyává váltak. Olvasni nyáron is jó, sőt, talán nyáron a legjobb! A vakáció alatt, egy kellemes estén a kertben vagy éppen kora reggel, madárcsicsergés és egy jó kávé mellett kifejezetten pihentető kikapcsolódás elmerülni egy jó könyvben. Boldogságverseny: vallásos konzervatív feleségek vs. Egymást követően két különböző portálon jelent meg olyan írás, amely szerint egyik, illetve másik csoporthoz tartozók a legboldogabbak a világon.


Gyermektelen nők könyv

TÉMÁK Forma-Autó Autósport BabaMama Belföld Budapest Bulvár Celeb Design Divat Egészség Egyéni Életmód Érdekes Erotika esport Extrém Femin Film Fintech Gamer Gasztró Helyek Infotech Jégkorong Jóga Kézilabda Könyv Kosárlabda Külföld Kultúra Labdarúgás Lélek Mobiltech Motor Nők Otthon Pénzügyek Sorozatok Sport. Aki viszont friss könyveket szeretne letölteni, a Librarius e- könyv oldalán válogathat kedvére. Ajánlat a témában: Korábban írtunk már az e-könyvek áfája körül kialakult vitáról, és arról is, hogy tízből négy olvasó torrenteli az e-könyvet, és egy furcsa jelenségről is: hogyan vált az e- könyv az írók hajcsárává.


Olvasson bele a könyveinkbe! Online rendelés egyszerűen és gyorsan.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések