2018. február 28., szerda

Miről beszélgessünk első randin

Miről beszélgessünk első randin

Miről beszéljünk az első randin ? Akárhány évesek is legyünk, akárhány randin túl, ez a kérdés azért mindig felmerül. Igazán tuti recept, ami. Ha már nagyon izgulni támad kedvünk, megtehetjük, de már a második alkalom alatt, ahol már emlékezni kell miről volt szó s arra tilos újra rákérdezni, s mellette bizony újabb és újabb témákat felhozni! Tehát az első randi igazából sétagalopp! Ahogy a táncban, itt is a férfinak kell irányítani.


Ne aggódj, ebben cikkben megtalálod a legjobb első randi témákat, első randi kérdéseket, amiket bevethetsz. Először is fogalmazzuk meg, hogy miért izgulunk annyira? Hiszen a pasi kedves, szimpatikus, jó a modora és iszonyúan szexi, máskülönben nem randiznánk vele. Hogy viselkedjek, és miről beszélgessünk az első randin ? Ami könnyen ment kamaszként, vagy elég könnyen, az nem biztos, hogy nem okoz fejtörést felnőtt korunkban.


Amikor egy hosszú kapcsolatból kilépve újra készen állunk arra, hogy másokkal találkozgassunk, akkor az néha nehézséget okoz. Első randin miről beszélgessünk ? Sétálni mennénk, és gondolom sokat beszélgetnénk. Viszont én egy kicsit izgulok, és nem tudom, hogy miről beszélgessek vele.


Miről beszélgessünk első randin

Mi van, ha elakad a beszélgetés, és jön a kínos csend? Persze, nem most beszélünk először, már többször beszélgettünk. Az is számít hogyan beszélsz, nem csak az, hogy miről. Kommunikálj jól, és dobd vissza a labdát! Ez a laza első randis beszélgetés titka.


Ne próbáld mindenáron uralni a beszélgetést, de a másik végletet is kerüld – járulj hozzá a diskurzushoz! Kutatók szerint a trükk az, hogy kerüljük az extremitásokat. A teljes ismeretlenség zavarba ejtő, mert nem tudjuk, hogy milyen reakciókat várhatunk, milyen témaköröket kerüljünk vagy hozhatunk szóba, viszont oly sok a felfedezetlen terület, a fekete lyuk, így képtelenség a randi 1-órája alatt kifogyni a témákból.


Azért van így: randi mert igazából még ismerkedés. Tehát, miről beszélgessünk , milyen témát lehet felhozni? Mindenkinek jól esik a figyelmesség. Az első randira ajánlott témákat a második randin is lehet alkalmazni. Szóval problémád van azzal, hogy nem tudod miről beszélgess a barátoddal.


Ne aggódj – valószínűleg ő épp annyira ideges emiatt az egész dolog miatt, mint te. Ha követed ezeket a lépéseket, valószínűleg nem kell majd semmi miatt aggódnod (és ráadásul lesz néhány remek beszélgetésed). De a megjelenés mellett sokkal fontosabb, hogy miről beszélgetünk – vagyis miről ne beszélgessünk.


Nem ismerjük a másikat, és persze egy csomó minden miatt izgulunk még. Ráadásul ott van az is, hogy nem szeretnénk, ha mi vagy a másik unatkozna vagy kellemetlenül érezné magát. De miről beszélgessünk ? Sokunkban felmerül a kérdés: miről beszélgessünk az első (és második, majd az azt követő) randin , hogy ne rontsunk ajtóstól a házba, de azért mégis mondjunk valamit magunkról? Természetesen nyomot akarunk hagyni a másikban, de nem mindegy, milyet. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok.


A helyzetet megkönnyíti hogy az első találkozást rendszerint megelőzi a kölcsönös tájékozódás időszaka, kérdeznek a szülők (Mivel foglalkozik? Hány éves?), kérdez a kedves (Mivel foglalkoznak? Hány évesek?), és az a néhány alapvető információ kiindulópontként szolgálhat a csevejhez.


Sok a kérdés, mit vegyünk fel, miről beszélgessünk és miről ne, hogy illendő viselkedni. Hogy egy kisebb tervet levegyek a vállatokról, megválaszolom a címben szereplő kérdést. Mozi, színház Szerintem nem nagyon kell magyarázni.


Az első időszakban az a lényeg, hogy minél többet beszélgessen a két fél.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések