2017. április 19., szerda

Weboldal letiltása routeren

Weboldal letiltása routeren

Weboldal letiltása webcím alapján: Ebben az esetben add meg azokat a webcímeket, melyek megjelenítését le akarod tiltani. Weboldalak letiltása kulcsszavak alapján: Ennek az opciónak a segítségével azoknak a weboldalaknak a megjelenítését tilthatod le, melyek tartalmazzák az általad megadott szavakat. Ez egy hatalmas előny, ugyanakkor számos veszélyt is rejt magába, mert nem minden weboldal nekik való, amihez hozzáférhetnek.


Van egy gépből álló hálózatom swithcel összekötve, és egy D-link DIR 6routeren keresztül megy ki a netre. Akarok tiltani egy weboldalt (facebook) de a router beállításaiban csak olyan opciót találtam, ahol azokat az oldalakat adhatom meg, amiket kiengedek a netre. Le szeretnék tiltani a routeren egy-két weboldalt úgy, hogy a megadott ip című gépeknek ne legyen elérhető a 80-as porton. Wifi elérés letiltása routeren probléma - PC. Net elérés tiltása adott ip-nek routeren - PC.


TP-LINK routerban honlapok letiltása? Internetes oldalak blokkolása - Mobilarena Fórum. Olyan tűzfalprogramot (vagy egyéb megoldást) keresek, amiben be lehet állítani, hogy az internet explorerrel csak megadott oldalakon engedjen böngészni.


Torrent letiltása a hálózaton. Na most ha valaki elkezd torrentezni és ha olyan torrentett szed amivel tud Mbittel tölteni akkor igencsak lelassul a többi gép számára az internet. Arra van szükségem amit legelőször kértem, vagyis lehessen beírni egy tetszőleges szöveget a megjelenő weboldal helyett! Még azt is eltudom képzelni, hogy amikor beírják az adott weboldal címét, átirányítódik egy másik weblapra (pl. amit én rakok fel) és ott jelenik meg az adott szöveg!


A routeren beállított jelszónak három titkosítási szintje van (növekvő sorrendben): WEP, WPA, WPA2. Ha jelszavat teszel a Wifi hálózatra az legyen legalább WPA szintű titkosítással ellátott, amelyet nem lehet könnyűszerrel feltörni. A jelszó ne a kiscicád neve vagy a Te születési dátumod legyen. Reméljük, hogy válaszunkkal segítségedre lehettünk. További kérdésed esetén bármikor szívesen látunk itt újra a Közösségen.


Want to use the Open Source Hardware documentation to make your LulzBot 3D Printer do even more? Router and Filter: Zuul Routing is an integral part of a microservice architecture. Shop BH for our huge inventory of Professional Camcorder Viewfinders from top brands like Sony, ARRI, Panasonic and RED DIGITAL CINEMA, at great prices. Dolgozok ezerrel a javításokon, remélem a tartalom azért élvezhető marad annyira, ez ne okozzon nagyobb gondot.


Glowing red is an indication your amps a wee bit high. Also, if you are welding all the way to the end of the rod to maximize the distance, the rod will be much hotter in your stinger. Ezen túlmenően , kérem, hogy tanulmányozza át az alábbi útmutatónkat is, amely alapján az SMBv1-et engedélyeztetnie kell.


Weboldal letiltása routeren

Az SMBv azSMBvés az SMBvészlelése, engedélyezése és letiltása Windows és WindowsServer rendszereken. Kérem pontosítson a Windows verziót és kiadását illetően. Some late Edison Blue Amberol cylinders from my collection. Attached picture is representative of nearly all of these.


If you want to opt-out, download and install the add-on for your web browser. Thank you very much for your answer. Do you know where else I can look (tried openwrt and dd-wrt)? Olyan böngészőt válasszon, amely támogatja JavaScriptet, vagy engedélyezze a többfunkciós ASUS RT-AX88U router használatához.


Offline_desc1=A beállítások frissítésre kerültek. Az Ön és a(z) RT-AX88U közötti kapcsolat bontásra kerül. A weboldal frissítése most megtörténik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések