2017. április 14., péntek

Könyvjelzők mentése firefox

Ha van egy ilyen mappája az asztalon, akkor tekintse meg a Fontos adatok helyreállítása egy régi profilból lerást. Van még egy,megoldás-Bookmark Backup 0. Mozzila firefox hivatalos oldalain az Extensions-tól lehet lehúzni. Igaz hogy ez ,csak napi mentést csinál tetszőlages mappába!


Könyvjelzők mentése firefox

Amikor kilépsz elmenti az összes könyvjelzőt. Vissza felé, meg megmegnyitod a totalcommanderrel a mappáját. A legördülő menüből válassza a Könyvjelzők HTML-fájlja lehetőséget. Ha még nem hozott létre könyvjelzőket a Chrome-ban, a könyvjelzők a könyvjelzősávban jelennek meg.


De nem találom a mappát ahova mentette. Ha újratelepítjük a rendszert gépünkön, akkor minden könyvjelző törlődik. Firefox Könyvjelzők mappa helye win.


Szerencsére van egy egyszerű megoldás erre a problémára. Pillanatok alatt lementhetjük, majd később visszaállíthatjuk a kedvenceinket. Az Adatok importálása részben válassza ki a böngészőt, majd válassza az Importálás elemet.


Bookmarks (mielőtt Chrome Ügyelj rá, hogy minden ülés zárva). ITT be kell kattintani a kedvencek csillag melletti ikont: Megnyitni a Minden könyvjelzőt, és felül lesz az Importálás és mentés, ITT ki lehet választani az EDGE böngészöt, és kijelölöd mit akarsz a kedvenceken kívül menteni. Ha valaki tudja az elérési utat, kérem közölje.


Szeretném lementeni és másik gépre átvinni. Ebben kérném a segítségeteket, hogy mely fájlokról kell biztonsági másolat készítenem. Ebben vannak a jelszavak, könyvjelzők , kiegészítők stb. MozBackup is not being developed anymore.


There are known issues and there is no time on my side to fix all issues and develop new features. Józan eszű adatvédelem. Zökkenőmentes telepítés. Válassza ki, hogy mit és mikor akar megosztani.


Könyvjelzők mentése firefox

Az lenne a kérdésem, hogyan tudnám a mozillából kimenteni a könyvjelzőket, hogy a gép újra telepítése után vissza is tudjam őket tenni, ugyanis sok jó oldalt tettem félre, és nem szeretném, ha elvesznének. Mozilla firefox könyvjelzők kimentése? Sok fontos könyvjelzőm volt benne, és hiába telepítettem újra a könyvjelzőim sehol sincsenek. Ezt a mappát kell kimásolnod.


Magyarul, a komplett profilo amit a FF-ban beállítottál. Vannak rá külső programok is, pl. Lesz egy uj gépem és arra átszeretném rakni az összes kedvencet ami mozilla firefoxban elvan mentve. Operációsrendszer-újratelepítéskor különösen jól jöhet.


ImportExport Browser Bookmarks: Eszközök. PH-ra (természetesen beállítottam, hogy ne léptessen ki, meg jelszavamat is elmenettem), akkor a böngésző újraindítása után mikor a PH-ra tévedtem akkor automatikusan belépett az oldalra. A firefox és a Chrome egy nyílt forráskódú böngésző, érdekes hogy erre a Microsoft, több éve nem találja a megoldást, miként is lehetne ezen adatokat az IE-be áthozni. A kedvenceket húzással át is rendezhetjük, viszont az egy picit bonyolult és időigényes munka, éppen ezért ajánlottam a könyvjelzők átrendezését Internet Explorerben.


Kérdésem az lenne , hogy XP-újratelepítése előtt ki lehet-e menteni vmilyen módszerrel a kedvencek menüből az összes elmentett weblapcímet?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések