2017. április 6., csütörtök

Éves szerelmi horoszkóp 2019

Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


Éves szerelmi horoszkóp 2019

A több éves tapasztalattal rendelkező asztrológus csapatunk szerint ebben az évben több célját is el fogja érni. A legtöbb párban élő kapcsolata megkomolyodik, és új irányt vesz. Ez bizony egy családteremtő év lesz, sok-sok gyors esküvővel és lánykéréssel.


A jelenleg pár nélkül élő Ikrek most a korábbiaknál gyakorlatiasabb, elszántabb lehet a párkeresést illetően, ami különösen akkor lehet számára gyümölcsöző, ha kifejezetten a komoly kapcsolat a célja. Nyilasoknak arra, hogy változtassanak életükön, mindazon, amivel elégedetlenek. Sőt, lehetőségük nyílik arra is, hogy továbbtanuljanak és képezzék magukat, ami által még sikeresebbek lehetnek a szakmájukban. Szakmailag és anyagi szinten egyaránt sikeres év előtt állnak. Megtudhatja, hogy szerelmi életében és karrierjében mire érdemes fókuszálnia, hogy a lehető legtöbbet hozza ki az évből.


Az újévben viszont megtapasztalhatod a sebezhetőség érzését, de azt is, hogy milyen az, amikor valaki végül nem él vissza ezzel. Akár életed párját is megtalálhatod. Az összeillő csillagjegyek nagyon fontosak, hiszen a boldogság a tét.


A közös fotók, a szerelmi idézetek, na meg az egyedülálló felirat persze egyértelművé teszi a kérdést, de gondoltad volna, hogy a közösségi oldal akkor is tudja, mi a helyzet a szerelmi életedben, ha erről semmi konkrétat nem osztasz meg? Most eláruljuk, ez hogy lehetséges! A hónap elején szerelmi téren nem várható fejlemény, bár bizonyos fokig az is biztató, hogy az ön hetedik sorsterületén a Merkúr elindul előre. A hónap közepén a Hold együttáll a Szaturnusszal az ön első sorsterületén, egy régi ismerősével összefuthatnak, de önök inkább csak. Horoszkóp , sorselemzés Tarot kártyából, telefonos jósvonal - Zsozirisz Sorselemző, Tarot mester.


Itt az egész éves horoszkóp előrejelzésedről bővebben olvashatsz, ez segítheti az utadat a havi, heti és napi horoszkóppal karöltve. Válassz horoszkóp típus, csillagjegyet és olvasd el mit jósol horoszkópod. A csillagjegyek között erre mondják, hogy a leginkább nőies jegyeket hordozó, mert egy életet át tudnak álmodozni, folyton az igazira várva ábrándjaiban merül el. Talán ezzel magyarázható épp, hogy amikor a Rák rátalál élete párjára, akkor szinte betegesen ragaszkodóvá. Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve.


Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára. Ha Aszcendensed egy tűz elemű jegyben (Kos, Oroszlán, Nyilas) áll, ez szerelmi energiáidat szintén rendkívüli mértékben felfokozza. Mások is könnyebben tudnak beszélgetésbe elegyedni veled – és ki tudja, mi lesz még ebből. Mindannyian kíváncsiak vagyunk, hogy mit tartogat számunkra a jövő.


Ha egyedül élsz, akkor vágj bele a kalandokba, de ha párkapcsolatban vagy, mérlegelned kell, mi az a határ, ameddig még elmehetsz. Az éves horoszkópért kattints ide! Türelmetlenségedet érzelmi kitöréseid felkorbácsolják, ember legyen a talpán, aki követni tud!


Szabadságvágyad tombol, mindent ki akar dobni, át akar alakítani. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp. Havi szerelmi horoszkóp - Kos. Mit rejt a most következő hét nap számodra?


Éves szerelmi horoszkóp 2019

Megérkezik a szerelem vagy továbbra is magány lesz a társad? Heti szerelmi horoszkópunk kapaszkodót nyújt szingliknek és párban élőknek egyaránt. Ez lesz az, ami felnyitja a szemed és rájössz, hogy a mostani munkahelyed már nem ad annyit számodra, mint azelőtt. A nyári időszak anyagilag káprázatos lesz. Márciusban bekebelezhet a zöld szemű szörny.


Kíváncsi vagy mi vár rád a szerelemben? Akkor kattints a mefelelő csillagjegyre, hogy megtudd mit tartogat számodra a. Kos A szerelmi horoszkóp szerint ez az ősz forróbb lehet számodra, mint a nyár. Ted amit szíved diktál, ha a boldogságod keresed!


Meglévő kapcsolatodba exed szólhat közbe. Biztos, hogy mindent lezártál? A nyugalom teljesen más irányba viszi el a pároddal való szerelmi életedet, ami azt jelenti, hogy nagyobb hangsúly kerül a szexualitásra.


Ha eddig hiányzott a romantika, egy utazás által kiteljesíthetitek ezt is. Ugyanakkor arra számíts, hogy több kötelezettséget kell vállalno ám ezt megtiszteltetésnek fogod venni, ráadásul így is marad időd a pihenésre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések