2017. április 17., hétfő

Elektronikus napló belépés

Elektronikus napló belépés

A feltöltött dokumentumokat utólag nem törölheti, nem szerkesztheti. Amennyiben van regisztrációja és tudja bejelentkezési adatait, lépjen be! Ha még nem regisztrált, tegye meg!


Már letölthető az elektronikus építési napló iOS mobilokra fejlesztett változata. Az E- napló rendszer használatáért rendszerhasználati díjat kell fizetni. A díj egy összegben, a készenlétbe helyezés előtt fizetendő. A fizetendő összeg az építmény számított értékétől függ, amelyet az E- napló alapadatok között kell megadni. Ennek egyik kiegészítő elem az elektronikus ellenőrző.


Ennek néhány leggyakrabban használt funkcióját mutatjuk be ebben a rövid leírásban. A NÜJ személyes adatot nem tartalmaz, csak az e-építési napló alkalmazásban azonosítja az ügyfélkapun belép őt. A NÜJ egy jegy azonosító számsor, ami a kés bbiekben nem változik, és kizárólag az adott ügyfélkapu használatával az e-építési napló alkalmazásba belép höz köt dik.


Iskolák számára fejlesztett digitális osztálynapló. Interneten elérhető adatbázis, mely teljes mértékben helyettesíti a papír alapú naplót. Használata megkönnyíti a napi tanári munkát, az iskolavezetés felé napi online statisztikát szolgáltat. A jelszó az első belépés után megváltoztatható! Az elektronikus napló (EKRÉTA) szülők által használt felületéhez a. Viszont a tanuló (diák) és a szülő ugyanúgy tud belépni, így a jelszóváltoztatást érdemes megbeszélnie szülőnek és gyermekének a későbbi belépési hibák elkerülése végett!


Fóti Ökumenikus Általános Iskola és Gimnázium. Ez csak egy keresési lekérdezést kulcsszavakat, amelyek a website van rangsorolva. Az e-építési napló alkalmazásba történő első ügyfélkapun keresztüli belépés alkalmával a saját adatok, szakmagyakorlási jogosultságok (kamarai adatok) és a képviselt cégek adatait ki kell tölteni, ezzel létrejön egy „személyes profil” amivel köthető a természetes személy az általa képviselt cégekhez. Ingyenesen letölthető e-könyvek, Free Hungarian e-books. Tájékoztatom Önöket, hogy iskolánkban elektronikus naplót használunk, mely a partnerek számára többféle információt tesz láthatóvá.


Elektronikus napló belépés

Kréta elektronikus napló váltja fel az előző tanévben használt naplót. A bejeletkezéshez az adminisztrátori rends. Elektronikus napló belépés A cikk több, mint napja módosult, kérjük erre figyeljen! A belépés folyamata a régi rendszerben: 1. Ady Endre - Bay Zoltán Gimnázium E- napló. Ezt nem kell kötelező jelleggel használniuk a köznevelési intézményeknek.


Belépés tanulói jelszóval. Azonban az iskolák többsége élt a lehetőséggel és az elektronikus nyilvántartás előnyeit kihasználva már törekszik a hagyományos napló helyettesítésére. Felhasználói kézikönyv - útmutató az elektronikus napló használatához - verziószám 1. Veszprémi Mérnök Kamara: Gyakorlati kérdések az elektronikus építési napló vezetésében 12. Az e-építési napló akkor minősül megnyitottnak, ha az első főnaplót megnyitották. Minden vállalkozó csak a saját naplórészébe jegyezhet be, illetve a vele szerződéses viszonyban lévő vállalkozók naplórészeit láthatja.


Az alkalmazás Béta (kiadatlan), teszt verzió, így az adatok helyességéért felelősséget nem tudunk vállalni. KRÉTA elektronikus napló használata. Tisztelt Szülők, Gondviselők!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések