2017. április 28., péntek

Ikerláng egyesülés

A Fénymunkám (Kristályfény33) egy részét szeretném megmutatni. Köszönöm szépen, hogy megosztottad a történeted és az adataitokat. Nagyon értékes ez számomra, mivel ilyen erős és kölcsönös ikerláng kapcsolódást még nem láttam, pedig nagyon sok pár képletét tanulmányoztam már. Az Ikerláng EnergiaTér, mint misszió Jellemző az ikerláng kapcsolódásokra, hogy amennyire földöntúli, épp annyira láncol az anyagi világ próbatételeihez és a közös sorsmisszióhoz.


Egy ilyen egyesülés azonnal felrántja a leplet a közös vállalásokról, és megannyi próbatétellel szegélyezi annak útját. A földi élet hétköznapjaiban az ikerláng energiával való összekapcsolódás és annak megélése a külső és belső környezetünk folyamatos akció-reakció kölcsönhatásaiban egy kölcsönösségen alapuló, és a mindennapokban is aktív, együttes lélekmunka eredménye. Ez az ikerláng kapcsolat, legnehezebb fázisa, ebben az egó elleni harcban. Itt a legtöbb ikerlélek elválik, nem tud továbblépni a többi fázisba, ahol végleg kiteljesedhetne a kapcsolat.


Az ikerláng kapcsolat megadásra kerül, mert rájönnek, hogy ez az egyesülés, egy földöntúli védelem alatt áll. Sok igen nehéz időszakokat élhetnek meg, míg eljön az idő a teljes testi és lelki összeolvadásra, de ezek a feladatok nemesítik lelkeiket, sok tanulnivalót hordoznak, mely majd később hasznukra válik. Mivel egymásnak vannak teremtve, kivétel nélkül eljön az idő minden Ikerláng számára, hogy beteljesítsék küldetésüket. Amíg a szív magasabb oktávjaiban jelen lévő szeretetfény helyett az egó alacsonyabb oktávjaiból kap figyelmet az ikerlélek-kapcsolódás, addig nem történhet meg az igaz ikerláng-egyesülés. Amíg az él Benne hogy mit és kit akarsz, legfőképpen hogyan akaro addig nem fér Hozzád a Szerelem Mennyei Alkímiája.


Az ikerláng egyesülés az egység állapotának megélése után tűnik elő ebben a dimenzióban is. Lélektől lélekig - Ikerlángok találkozása Ritka és csodálatos találkozás. A két ember annyira vonzódik egymáshoz, mint két mágnes. A kapcsolat iránya és eredménye megadásra kerül Isten felé (a Teremtő felé), teljes hitben és bizalomban, hogy ez az egyesülés isteni védelem alatt áll.


Teljes mértékben elfogadásra kerül, hogy az történik, ami a legjobb és ami a végcél, hogy a fizikai harmonizálás megtörténhessen a megfelelő időben. Szent Katalin az ikerláng energiát, mint az Egyesülés , az Egység megtestesülését mutatja meg nekünk. A hármasság teljességét hozza el, a hármas egység nyilvánul meg Benne, ugyanis a Földi Térben és Időben háromszor jelenik meg, mindháromszor Jézus igaz szerelmeként. Meggyógyítja a több ezer éve sérült lelkeket, mert a két ikerláng csak akkor lehet egy kerek egész, ha minden karmikus köteléket, minden blokkot, minden félelmet, egót, és minden fájdalmat, sebet levetkőztek. Az ikerláng azt jelenti, hogy van egy tükörlelke ami teljesen olyan mint a tiéd.


Tehát a lelked másik fele, akitől a születési pillanatodtól elszakított a földi élet, azaz a lelketek külön vált, de valójába egy lelket alkottok. Ha megtalálod a lelked másik felét, akkor újra egyesültök, és mennyei boldogság vár rátok. Minél inkább kerülsz Te egyensúlyba, annál inkább tud Ő is abba kerülni.


E pontban, az egyensúly és béke pontban történhet meg az egyesülés. Ha felébreszted magadban azt az ősi eredet princípiumot, aki vagy, az ősi sejtszintű tudásodat, eredet magodat, lényedet. Az ikerláng találkozásnál nagyon gyorsan kiderül, hogy milyen mélységig hajlandó mindkét fél önmagával szembenézni és amikor eljutnak eddig a határig, akkor tudnak-e az életükben olyan mindkettőjük számára elfogadható kiutakat találni, amikbe visszahúzódhatnak és önálló lényként is kiteljesedhetnek.


Vegytiszta létezésez, feltétel nélküli egyesülés avagy állapot. Olyan melynek jellemzése tökéletesen reménytelen gyarló emberi fogalmainkkal. A Szeretet hálója az egész mindenségre ráfeszül, hogy minden időkben felébredésre ösztönözzön. Egy nagyon intenzív metafizikai élményünk volt, és ha ez nincsen ott a kettőtök közt lévő történések között, akkor az egyesülésetek nem Ikerláng-egyesülés.


Aztán a csakráink fellángoltak, azt éltük meg, hogy a kundalini-energiáink felébredtek. Mialatt tehát a csoport egyre feljebb emelkedik a lét ranglétráján, egyszersmind egy nagyobb egységhez is tartozik már, amely közös tapasztalatok törvényének engedelmeskedik. Igy folytatódik az egyesülés a mindenség szegletében,mígnem minden tapasztalat kölcsönössé válik, miközben megmarad a lelkek egyedisége. Ez a rövid szakasz ébreszt rá a te és ikerlelked tökéletességedre és felébreszti benned a mélyen lévő emlékeket,amelyek legbelűl mindig benned voltak.


Ez továbbgördít téged a következő szakaszba (amely egy kicsit nehéz) Ez olyan mint egy bemutatása annak, hogy mi lesz a negyedik szakaszban az újra egyesülés után. Ha valóban Egyek vagytok, el fog jönni a fizikai egyesülés ideje is! Az univerzális rendben mindennek helye és ideje van. Egy fontos, abba a karmába, ami a családjával van, nem szabad beleszólnod.


Magától kell történnie, szépen, természetesen, ha eljön az idő, leoldódik róla az a kötés. De amikor elkezded az ikerláng öngyógyító energiájának valóságos és mágikus eszenciájával csepegtetni és fűszerezni jelen földi életed minden pillanatát, vagyis minden pillanatban a tökéletességet és a teljességet éled meg, akár veled van fizikailag, akár nem, akkor varázslat történik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések