2017. április 5., szerda

Egészségügyi viccek

Börtön viccek Brutális viccek Buziviccek Fa. Szóval Strick csapata megpróbálta kitalálni, hogy egy vicc hogyan képes felemelni a rossz hangulatokat. Nem, hogy elrontja a lyukasztó vonalat, de a kutatók úgy találják, hogy a vicc nem csak azért van, mert a humor elvonja bennünket a negatív érzelmektől, hanem a kognitív munka miatt, hogy elkapjuk a viccet. Nőgyógyász viccek - Doktor úr, segítsen rajtam!


Egészségügyi viccek

A kezdő házaspár elmegy az orvoshoz, hogy. A nő elmegy az orvoshoz, hogy lenne egy kí. Az Ön Chrome böngészőjében az alábbi leírás segítségével állítható be a Startlap kezdőlapnak:. Kattintson a böngésző jobb felső sarkában található vonallal jelölt ikonra (korábban csavarkulcs szimbólum), majd a lenyíló menüben kattintson a Beállítások lehetőségre. Egészségügyi okokból nyugdíjaztak.


A főnököm rosszul van tőlem. A sportolás azoknak való, akik nem elég intelligensek a tévénézéshez. A nap tök felesleges: csak akkor világít, amikor úgyis világos van. Nem vagy paraszt, csak éppen ostorral kapcsolod be a TV-t. A hazug embert könnyebb utolérni, ha sánta.


Megérkezett a ngyon szar viccek mestere (én), de remélhet? Akkor lássuk agyszüleményeimet: Melyik az alternatív rockegyüttesek kedvenc OTP-je? Honnan lehet megismerni a vak bérgyilkost? Viccek OTP logo – miért is az, ami A legtöbb cég , vagy bank szereti a logo-t, még akkor is, ha nem tutira felismerhető, mit is akar ábrázolni az adott logo.


A nevetés egészségügyi szempontból is igen hasznos: elsősorban jót tesz a szívnek, amelynek vérellátása éppen annyira javul, mint testmozgás közben. Fogyaszt, hiszen közben az ember megfeledkezik az éhségérzetről, és mivel alaposan átmozgatja a rekeszizmokat is, rengeteg kalóriát éget el. Connect with friends, family and other people you know. Share photos and videos, send messages and get updates.


A székelynek egészségügyi panaszai vannak, komája elkíséri az orvoshoz. Bemegy a góbé, vagy órán át benntartják, csak nagy sokára jön ki. Na, megmondta az orvos, mi baja kendnek? Azt nem, de kendet ösméri! Egy szőke nő meséli a barátnőjének: - Képzel egy jó tündér megállított ma, és azt mondta választhatok, hogy mit kívánok tőle, mi kell jobban: jó memória, vagy nagy mellek!


Egy egészségügyi vicc : Hisztériás beteg a fogászaton. Ahogy közelít a doktor, úgy összeszorítja a száját, hogy műszerrel se lehetne szétfesziteni, és mindehhez még artikulátlan hangon nyüszít és hörög. Akarja, hogy kihúzzam a fogát, vagy nem akarja?


Home Vicces képek A szerelemnek komoly egészségügyi következményei vannak! A juhász (Egyéb viccek ) Élt egy juhász a hegyekben, aki még soha nem járt a városban. Egyszer elhatározta hogy lemegy és körülnéz, amikor leért a hegyről meglátott két fényes csíkot (a vonat sínt) közzé állt és elindult, meghalott egy fütyülő hangot és még füstölt is! Az iskolában a taníó néni arra kéri a gyerekeket, hogy mindenki hozzon másnapra valamilyen egészségügyhöz kapcsolódó dolgot, mert egészségügyi órát tartanak.


Pistike hoz egy csomag kötszert. Józsika hoz két doboz gyógyszert. Móricka hoz egy kerekes állványra szerelt oxigénpalackot és a hozzávaló oxigénmaszkot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések