2017. április 6., csütörtök

Aszcendens párok

Lenti táblázatunk bal oldali oszlopában keresd meg egyikőtök aszcendens jegyét, sorában pedig a másikótokét, és az alapján, az egyes, a kettes, a hármas vagy a négyes oszlopba esik-e, olvasd el, párosotokra milyen jövő várhat. Ha nem ismered aszcendens jegyeiteket, számoltasd ki itt. Hogyan alakul a házasságotok? A Deszcendensünk elárulja, milyen embereket vonzunk magunkhoz, és milyen legyen a partnerünk. Az aszcendens az az állatövi jegy, amely a születésünk pillanatában kel fel a keleti horizonton, és a Nap-jegy mellett a horoszkóp legfontosabb tényezője.


Az aszcendens határozza meg az ember viselkedését a hétköznapokban, milyen értékek vezetik az életben vagy, hogy mely betegségekre lesz hajlamos. Csillagjegy- Aszcendens kapcsolatok Állítsd be a csillagjegyedet és az aszcendensed jegyét! Megtudhatod az asztrológia szerinti legjellemzőbb tulajdonságodat, és azt is, hogy melyik bolygó uralja a horoszkópodat.


Az aszcendens óra alatt teljesen megkerüli a zodiákust, így az aszcendens egy jegyben órát ül. Persze nem csak az órától, hanem a földrajzi koordinátától is függ az aszcendens helyzete. Az aszcendensed és a változásaid megosztás Övek óta tapasztalom, hogy az aszcendens szerepe túlmisztifikált és sokkal kevésbé jelentős a személyiség egészére nézve, mint azt írják, gondolják. Rák aszcendens Finom érzésű, rendkívül érzelmes, jó intuitív készség és magas fokú empátia jellemzi. Az Oroszlán aszcendens legfőbb jellemzője tekintélyt parancsoló, határozott kisugárzása, mely már kisgyermekkorában is tökéletesen megnyilvánul személyiségében.


Nagyon önérzetes, és mindenképpen szüksége van rá, hogy mások is elismerjék munkáját, kitartását. Fontos számára az őszinteség, igazságérzete nagy. A te BMI-d: Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!


A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Hogy kinek mit jelent a boldogság, nagyban függ attól, milyen csillagjegyben született. A bolygók járása befolyásolja azt is, vajon rátalálsz-e az igazira, meg tudod-e hódítani, s hogyan tudod megtartani a szerelmet.


Férfiaknak (Férfibarlang) Szűz aszcendens Szűz jegyűek tulajdonságai Mindent a szűz jegyűekről Jó érzéssel vághatsz neki ennek a hétnek, végre elfogadnak olyannak, amilyen vagy. Az első pillanatban nem is tudo mitől is érzed magad olyan nagyon jól, de aztán rájössz arra, hogy mások talán még vonzónak is találják. Minden csillagjegyre más és más tulajdonság, viselkedés jellemző, éppen ezért egy párkapcsolatot is nagyban befolyásolja, hogy mikor születtek a felek. Nem csupán azért, mert az ellentétek vonzzák egymást, hanem azért is, mert a két eltérő személyiség a másik hibáit, hiányosságait ellensúlyozza. Ha olyan fontos dologról van szó, mint a hozzád illő pár kiválasztása, akkor minden lehetséges segítségre szükséged van!


Az asztrológia rendkívül fontos útmutatást tud nyújtani (a buktatók megmutatásával együtt!) a horoszkóp hetedik házának a segítségével. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok. Az itt leírtak mindegyikünknek irányt mutatnak, de semmiképpen nem determinálnak. A legfrissebb női témák egy helyen!


Kicsit lassabban csinál kérlek. Mindketten föld jegyűek, tehát ideális kapcsolatra van kilátás köztük. Bár különböző a temperamentumuk (a Szűz sürgölődő, intézkedő típus és ezt elvárja a párjától is, ám a Bika kényelmes és lusta hozzá képest), a szexuális életük nagyon mozgalmas, ami mindkettőjük számára meghatározó jelentőséggel bír. Tessék, itt van a furcsa pár!


Ennek a szerelemnek csak a művészetek vagy a szépség iránti érdeklődés lehet az alapja. Hosszú távon kiderül, hogy nem illenek össze, a Bika nehezen alkalmazkodik, a Mérleg pedig túl igényes hozzá. Hosszú távon az Oroszlánnak kell vezetnie, ha békét akarnak, de Nyilas aszcendens is szóba jöhet, bár a Nyilas kicsit elvontabb, mint a Kos. Szerencsére mindketten aktívak, közvetlenek és energikusak.


Talán a legizgalmasabb párosítás a Mérleg aszcendens és Kos napjegy. Ez a kapcsolat a klasszikus két dudás nem fér meg egy csárdában esete. Igaz, hogy két Kos kapcsolata nagyon viszonyt és folyamatos flörtölést jelent, de ez hosszútávon már nem lesz elég. Ha csak a Nap jegyeket néznénk, már akkor is számos olyan párkapcsolatot találnánk, ahol ez a fajta kapcsolódás fennáll.


Pár perc is meghatározó lehet. Az asztrológus tanácsadó elmondta, hogy a horoszkóp egy másik fontos eleme az aszcendens , ami akár 1-óra leforgása alatt is egy egész jegyet halad előre, ezzel megváltoztatva, hogy hová kerülnek a hangsúlyok a születési képletben. A mai napon egy érdekes jelenséggel találkozhatsz mások viselkedése által, vagy veheted észre magadon ugyanezt.


Erős Víz energiájú nap elé nézünk, ami az érzések – érzelmek, az intuitív érzékenység, a kommunikáció szimbóluma elsősorban, és amit megtold egy jó adag felelőtlen bátorság. A természet nem szereti a vákuumot, ilyenkor be szokta tölteni valaki mással. Ezért jó, ha minél több ponton kapcsolódnak a párok és elégítik ki egymás igényeit, 7. Mert akkor oda nem nagyon fér be egy harmadik ember.


Egy hosszú távú kapcsolatban, házasságban élni csodálatos dolog, de hazugság lenne azt mondani, hogy ez mindig könnyű. Viták és konfliktusok mindig lesznek, az együtt töltött évek számától függetlenül, és akadnak olyan témák, amik folyton visszatérnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések