2017. április 7., péntek

Engedd szabadon és örökre a tiéd marad

Az elengedés egy természetes dolog. Tudom és hiszem, hogy általa megszűnik minden görcsösség, minden szenvedés. Fellélegzel, felszabadulsz! Valójában semmit sem birtokolsz, csak őrzöl egy darabig.


S ha képtelen vagy tovább adni azokat, akkor azok birtokolnak téged. Bármi legyen is a kincse úgy tartsd a markodban, mintha vizet tartanál. Mert ha megszoríto eltűnik. Ha kisajátíto tönkreteszed. Tartsd szabadon és örökre a tiéd marad.


A tanítást Édesapámtól kaptam. Egész életemben folyamatosan kaptam, de csak néhány hónappal ezelőtt értettem meg igazán, miután Őt eltemettük. Semmit sem veszített el, mert minden, amit adott, tovább él itt a világban. Engedd el, s a tiéd lesz örökre. Hosszú ideig nem értettem ezt a mondatod.


Engedd szabadon és örökre a tiéd marad

Rengeteg fejtörést okozott, hogy megfejtsem. Most már tudom, csak akkor és annak sikerül ezt valóban megérteni, éreznie, ugyanakkor elfogadnia, ha valóban átéli. Ha visszajön örökre a tiéd marad.


Ha igen akkor minden esetben? Ha valakit igazán szeretsz, engedd el. De ha nem, akkor soha nem is volt igazán a tiéd ? Ha szeretsz valakit, engedd szabadon ! Pedig vannak álmai amiket szeretnél megvalósítani?


Engedd szabadon és örökre a tiéd marad

A videóban kapsz hozza javasl. Ha önmagától visszatér hozzá örökre a tiéd marad. Ha azonban csak üldögél a nappalidban, szétszórja a holmijaidat, megeszi az ennivalódat, használja a telefonodat, elkölti a pénzedet és még csak nem is veszi észre, hogy szabadon engedte akkor az vagy a házastársad.


Sőt, az ilyen meleg, nyári napokon nagyon is megteszi. Ha nem, sohasem volt a tiéd. Ugyanis nem az a könyv ami elragad ès belemerülsz, aztán napokig agyalsz rajta.


Buddha) “Beszéld el nekem a múltat, s megismerem belőle a jövőt! Pedig sokkal kevésbé drámai módon is elveszíthetünk valakit, ha eljön egy pont, és megszakad valami. Konfucius) “Aki tanul, de nem gondolkodik, elveszett. Ne törődj azzal,hogy a világ mit beszél,csak azzal,hogy vele boldog lehessél. Nem azért szeretünk valakit,mert szép,hanem azért szép,mert szeretjük.


A barátok olyanok,mint a csillagok. Légy az enyém örökre ,ne vedd el tõlem ezt a csodálatos érzést. Had legyek boldog veled , amíg még élek ezen a földön. Ne engedd el a kezem szeretném ha , örökké együtt mennénk örömben és bánatban. Buddha “Semmi sem jó vagy rossz önmagában, csupán a gondolkodás teszi azzá.


Tiéd a szívem mindörökre. There is nothing either good or ba but thinking makes it so. Hiszek magamban és befogadom a pozitív hatásokat az életemben. Ne tekints hátra, ne vájkálj a múltban, mert ami elmúlt, elmúlt.


Mester, én ebbe most belehalok. Abba, hogyan engedd el az EX-ed? A múlt, a közös élmények, a jelenléte, a csodás energiája, az illata, az együtt töltött intim percek, a közös terveink, mind elszálltak. De van, aki (már) nem ezt teszi.


Van, aki bár fél, cselekszik, mert mást nem tehet. A szakadék széléről nézve, haldokló életünk mélységét nem sok választásunk marad. Vagy maradunk ott ahol állunk, toporgunk és köröket futunk önmagunkkal, vagy nekifutásból, erőből átugorjuk azt. Valóban semmit sem birtoklunk, csak őrizzük egy ideig.


Aki képtelen a dolgokat továbbadni, azt a dolgok birtokolják. Ha magadhoz láncolo a lényegétől fosztod meg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések