2017. március 10., péntek

Veled lenni boldogság

Veled lenni boldogság

A boldogság meghosszabbítja az életet. Számos kutatás igazolja, hogy a boldogabb emberek egészségesebbek, és tovább élnek, mint boldogtalan társaik. A szorongás, depresszió, pesszimizmus napi gyakorlása betegséget és rövidebb életet eredményez.


Néztem mikor kimentél, s nem tettem semmit, nem akadályoztalak meg utadban. Néztelek mikor visszaadtad a kulcso halkan síros hanggal megköszöntem. Soron kívül regisztráció és ültetés az első sorokban. Ha szeretné ki is nyomtathatod magadnak, tedd ki a faladra, hogy mindig emlékeztessen arra, hogy a boldogság rajtad múlik! S bár sokan nem hiszik, hogy valamire is vinni fogom, te elsőként törlöd le a könnyeim ha csüggednék és azt mondod: próbáld újra!


Jobb emberré tettél és szeretek az lenni , aki melletted lettem. Szeretek önmagam lenni melletted. Olyan valaki mellett állj meg, aki nem fél veled lenni. Akinek minden perc ajándék melletted.


Veled lenni boldogság

Boldogság : miért állunk még mindig hadilábon veled ? Soha ennyi könyv, újságcikk, előadás nem volt elérhető a boldogság témájában, a kutatások szerint mégsem boldog az emberek jelentős része. Pedig az életszínvonalunk is folyamatosan emelkedik. Legalábbis a nyugati társadalmakban.


Miért vagyunk mégis folyton. A Boldognak lenni könyvsorozatban megjelent eddigi életmód könyvek mind fontos szerepet töltenek be a küldetésemben. Ha ez a szép rege Igaz hitté válna Óh de nagy boldogság Szállna a világra. Ez a gyarló ember Ember lenne újra, Talizmánja lenne A szomorú útra.


Golgotha nem volna Ez a földi élet, Egy erő hatná át A nagy mindenséget, Nem volna. Ron Hubbard: A munka végzése című írásából. A fejem mint az ezüst, ha magunkra gondolok, máskor meg, mintha hegedű volna. Minden utca velünk van teli, olyan ez, mint a muzsika, közben néha más emberek is beszélnek, meg képek peregnek, mint a filmen, de a muzsika akkor is ott van.


Veled ébredek, és veled alszom el. Hihetetlenül szerencsés nőnek érzem magam, hogy olyan párom lehet, aki úgy szeret, ahogy vagyok, és akit úgy szeretek, ahogy van. Minden, amire vágytam, megvan Benne külső és belső tulajdonságokban egyaránt!


Veled lenni boldogság

Te vagy az egyetlen ki örömöt okoz, nélküled az életem egy bezárt doboz. Várom a percet, mikor újra láthatlak, s a dobozból kitörnek a titkos vágyak. Fontos különbséget tenni, mert a lehetnék még boldogabb és a boldogtalan vagyok, az nem ugyanaz. A mai világban könnyen és gyorsan elkeseredhet az ember.


Mi lenne, ha bármi hajlandó lennél lenni , és egy adott helyzetben derülne ki, hogy választo vagy sem. Amikor valami nem vagy hajlandó lenni , akkor ott van egy ítéleted. Nem a birtoklás az, ami okozza a boldogságunkat, hanem egy döntés, hogy boldogok akarunk lenni. Ide vágó idézetet is találtaEmlékezz arra,hogy a boldogság nem attól függ,hogy ki vagy,vagy mi van veled. Egyedül attól függ,hogy mit gondolsz.


Nincs az a kábítószer, legyen bármilyen ritka és drága, ami olyan élvezetet kínálna, mint másvalaki álmainak és vágyainak középpontjában lenni , miközben arra is képes az ember, hogy egyetlen pillantással teljesen összetörje őket. Akkor látom az igazat, a valóst, és nem hazudok. Cigarettázom, mert szeretek cigarettázni. Iszom, mert jobban szeretek inni, mint veled lenni. Inkább megölöm magam azzal, amit csinálok.


Nincs nagyobb boldogság , mint ha szeretnek bennünket embertársaink és úgy találjuk: jelenlétünk hozzájárul ahhoz, hogy jól érezzék magukat. Charlotte Bronte Saját tapasztalatomból tanultam meg, hogy az igazi boldogság forrása önmagunkban rejlik, s hogy az emberek nem tehetik igazán boldogtalanná azt, aki boldog akar lenni. Sokféle boldogság létezik az ember életében: boldoggá tehet a társa a gyermeke a családo a napsütés, az eső, a madárcsicsergés, a hűs nyári szellő.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések