2017. március 29., szerda

Fiók törlése

Feltört fiók törlése előtt javasoljuk a Biztonsági ellenőrzés használatát, ahol tájékozódhat arról, fiókja mely részeit érintette az Ön engedélye nélküli, illetéktelen hozzáférés. Please try again later. Kattintson az Adatok letöltése, törlése , illetve a velük kapcsolatos terv készítése részben található Szolgáltatás vagy a fiók törlése lehetőségre. Előfordulhat, hogy ehhez be kell jelentkeznie. Miután az oldalt sikerült megnyitni a fiók törlése végtelenül egyszerű.


Meg kell adni a jelszót és egy ellenőrző képen látható karaktereket. Close A lehető legkényelmesebb használathoz néhány adatot a gépeden kell tárolnunk (cookie-k formájában). Weboldalaink meglátogatásával hozzájárulsz, hogy ezt az adatvédelmi szabályzatunkban ismertetett módon megtehessük. A lap alján válaszd ki a Csatorna törlése lehetőséget. Megjegyzés: Ezzel egy olyan oldalra jutsz, ahol törölheted vagy elrejtheted a csatornádat.


A rendszer ekkor kérheti bejelentkezési adataid megadását. Alul koppintson a Fiók hozzáadása elemre. Koppintson a hozzáadni kívánt fiók típusára.


Fiók törlése

Miután kiválasztotta a Fiók megjelölése megszüntetésre gombot, a Microsoft- fiók végleges törlése előtt napig várunk, hátha meggondolhatja magát, vagy kiderül, hogy valamihez még hozzá szeretne férni, mielőtt végleg eltűnne. A várakozási idő alatt a fiók meg van jelölve megszüntetésre, de még létezik. Ha nincs bejelentkezve, a rendszer felkéri erre.


Nyomjon a piros gombra, amely véglegesen törli a fiókot. Válasszon egy okot, amiért törli a fiókot. Add meg az új fiók adatait, azaz a használni kívánt nevet, majd lépj a Tovább gombra. A Felhasználói fiókok panelen kattints duplán az újonnan létrehozott fiók nevére és a panel Csoporttagság fülén tegyél jelölést a Rendszergazda elé, majd kattints az Alkalmaz, OK gombokra.


Jelentkezz át az új helyi fiókba. Ha a Windows Posta appját használja, a Levelezési fiók törlése a Posta és a Naptár appból című cikkből tájékozódhat. Az Outlook fő ablakában válassza a fájl ikont a képernyő bal felső sarkában. Ha például törli az egyik keresést a Saját tevékenységek oldalán, a fiók megjegyzi a tényt, hogy Ön keresést végzett, de azt nem, hogy milyen tartalmat keresett.


A Microsoft- fiók megszüntetése című témakörben részletes útmutatást és a megfontolandó szempontokkal kapcsolatos tájékoztatást olvashat. A személyes adatok törlése Ha a beceneve és a Microsoft-fiókja megtartása mellett törölni szeretné az Xbox-profiljához és a Microsoft-fiókjához társított adatokat, tegye a. A biztonsági kérdésekre adott helyes válaszokkal alaphelyzetbe állíthatja a Windows helyi fiókjának jelszavát. Ha attól tart, hogy valaki jogosulatlanul hozzáfér az Ön fiókjához, tekintse meg A Microsoft- fiók helyreállítása és a Microsoft- fiók biztonsági adatok és ellenőrző kódok témaköröket. Ha nem tud bejelentkezni az Outlook e-mail szolgáltatásba, tekintse meg a Be- vagy kijelentkezés az Outlook. Ha nem vagy bejelentkezve az Instagramra a weben, előbb a bejelentkezést kéri tőled az oldal.


Az Instagram mobilalkalmazásból nem tudod törölni a fiókodat. Válaszd ki az egyik lehetőséget a Why are you deleting your account? A fiók végleges törlése. Akkor töröld a fiókodat, ha végleg búcsút szeretnél venni a Pinteresttől. Fiókod törlése azt jelenti, hogy az adataidat töröljük, és többé nem kaphatod vissza pinjeidet és tábláidat.


Ha üzleti fiókod van, a végleges törlése előtt kapcsolatba kell lépned velünk. Microsoft- fiók törlése az Xbox One konzolról Az Xbox One konzolról egyszerűen eltávolítható bármely Microsoft- fiók , mivel ehhez nem kell bejelentkeznie a fiókba. Fiók hozzáadása munkahelyi vagy iskolai számítógéphez A legcélravezetőbb az, ha mindenki, aki ugyanazt a számítógépet használja a munkahelyen vagy az iskolában, saját Microsoft-fiókkal rendelkezik. Hogyan tudom a telefonomon a beallitott microsoft fiokot torolni es egy ujra cserelni? Miota frissitettem a szoftvert nem tudok az egyeb, regebben telepitett szoftverekhez frissitest letolteni, mert mindig keri a microsoft fiok jelszot.


Fiók törlése

Kikapcsolódik továbbá az iClou az iMessage, a FaceTime, a Game.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések