2017. március 10., péntek

Angyalföldi utcabál 2019

K people interested and 3people going. Dohány utcai Zsinagógától méterre, a Deák Ferenc téri metrómegállótól pedig 1méterre található a Wesselényi utcában található. Az idei esztendőben immár 27. Programok között népi hagyományok felelevenítése, a népi kultúra, a néptánc, a népzene és a népművészeti mesterségek bemutatása egyaránt szerepet kap.


Angyalföldi utcabál 2019

Regisztrációhoz kötött programok a Tücsöktanyán! RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS - XIII. KERÜLETI CIVIL SZERVEZETEK.


Kultúra Ez a cikk archív , így az ebben szereplő információk és adatok már nem biztos, hogy naprakészek. Angyalföldi Vadrózsa Néptáncegyüttest. Az Utcabál programját színesítve különleges interaktív sportfoglalkozásokkal, vásári forgataggal, civil aktivitásokkal is várják a látogatókat! Fellép a 1Folk Celsius, a Kerekes Ban a napot pedig a Magashegyi Underground koncertjével zárjuk. Helyi Idő Augusztus 21-én délután kultúrtörténeti jelentőségű eseménynek lehettek tanúi mindazok, akik a XIII.


Bölcsődénkben szeptembertől felújítási munkák kezdődtek, ami miatt nem vettünk fel ősszel. Polgármesteri Hivatal, Okmányiroda: ügyintézés, elérhetőség, ügyfélfogadás. AUGUSZTUSI KUPA - Amatőr egyéni- és csapat bowling verseny 30. Kerületi Lakóközösségi Napok (Gyöngyösi sétány) Szeptember 8. SZI CÉG KUPA - Céges egyéni- és csapat bowling verseny 13.


Javasoljuk, hogy látogass vissza később is, hiszen a programok többsége október-november környékén kerül meghirdetésre. Overview improve Instrument. Kerü-leti Választási Iroda tájékoztatása alapján a részleteket közöljük.


Ha a sport szerelmese, az aktív kikapcsolódás híve vagy, a Corner Hotel a megfelelő választás! Nyárzáró fesztiválunk idén 22. Dagály utcában és környékén. Akik jártak már legalább egyszer is az idén immár 27.


További programok a nap folyamán: TÜCSÖKTANYA. A Jászai Mari tér kerületünk egyik déli kapuja. A Budapesti Francia Intézet fő küldetése, hogy elősegítse, népeszerűsítse és növelje a francia kultúra és a francia nyelv jelenlétét Magyarországon.


Az utcabál hangulatát hagyományosan színpadi programok, főzőverseny, kirakodóvásár és vidámpark alapozza meg. Siófokon, a régi könyvtár helyén lévő próbateremben. A sütik apró fájlok, amelyeket a weboldal helyez el az Ön számítógépén, illetve a böngészésre használt egyéb eszközén, hogy minél egyszerűbbé tegye az Ön számára a böngészést, illetve. Ennek szellemében dolgoznak művészeti vezetőik, akik ezzel a szemlélettel nevelik az utánpótláscsoportjainkba járó gyerekeket is.


Visszatérünk a rendezvény gyökereihez, azaz a folk- és népzenéhez, valamint a népi hagyományokhoz. A kerületiek irodalomszeretetéről sokat elmond az a tény, hogy az idei Kassák Lajos Irodalmi pályázatunkra pályamunka érkezett a szakemberekből álló. Balatongyöröki Borfesztivált, ahol a zamatos borok mellett ízletes ételek és szórakoztató programok várják az érdeklődőket. Ha tudsz salsát, bachatat, merengét táncolni, azért gyere :) Ha szívesen megtanulnál pár lépést, azért gyere :) Workshopunkon tuti ragad rád néhány lépés, így is - úgy is!


Az állatbarát utcabálozóknak pedig örömmel jelentjük, hogy keverék kutyaszépségverseny is lesz. Minden buli workshoppal indul.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések