2017. március 14., kedd

Eger szálloda utca 2

There is a private bathroom with a shower and a hairdryer. Towels and bed linen are available in this self-catering accommodations. Upon request a high chair as well as toys for toddlers and children can be arranged. A Drinkbárunk, Szivarszalonunk kellemes kikapcsolódást jelent. Elérhetőség, nyitva tartás, VÉLEMÉNYEK - nézd meg ITT, mielőtt elindulsz!


Igényes és tiszta szobáival, barátságos légkörével, parkosított udvarával és diszkrét. Negatívumot nem nagyon tudok róla írni, maximum azt, hogy a régi szárnyban van az étterem rész, tehát minden egyes étkezéskor át kell sétálni, de ez egy olyan nüansznyi probléma, ami könnyen átlendül az ember. A város törökköri emlékeivel, fürdőkultúrájával, híres boraival, gasztronómiájával, látnivalóival tartalmas kikapcsolódást ígér. Töltsön el nálunk vagy akár éjszakát az év elején. Karácsonyi ajándéknak is tökéletes választás!


Csiky Sándor utca felső része, Tűzoltó tér Idény jellegű parkolók Szépasszony-völgy egész területe. Felnőtt és gyermek orvosi Ügyelet - VAJON JÓ VÁLASZTÁS? Vörösmarty Mihály utca ( 2. házio. körzet). Felhasználói véleményekkel, elérhetőséggel, térképpel és útvonaltervezővel. Vasút utcában található két exkluzív épületegyüttesben biztosítunk irodabérlési lehetőséget.


Eger szálloda utca 2

Megtekintés a térképen. Heves Megyei Igazgatóság. Klapka György utcát a Stadion (volt Nagy József) utcával.


A régió legnagyobb konferenciatermei, melyek 4és 7fő befogadására alkalmasak, is a szállodában található. A parkolás fizetős, és erről tájékoztattak a recepción. A mi szobánk tágas volt nagy ablakkal, azonban az egyik ablak zsanérja le volt szakadva, amikor kinyitottuk majdnem az egész tábla a kezünkben maradt. A szálloda előtti parkolóba álltunk, be, ami nagyon kényelmes volt. Egyedi gasztronómiai helyszín, sok örömet adó bortermelő vidék ez.


Eger szálloda utca 2

Szent János Napi borszentelés. A Bowling Söröző két bowlingpályával, nagyméretű amerikai biliárdasztallal, darts és csocsó gépeivel, valamint a különteremmel kínál aktív szórakozá. A nappaliban kihúzható kanapéágy biztosít kényelmes elhelyezést felnőtt vagy – éven aluli gyermek számára. A vendégek visszajelzéseinek megfelelően, mindkettő légtérben LCD TV található, egyéb felszereltségben a szobák nem térnek el a szálloda további szobáitól.


Teremgarázs szolgálja vendégeink autóinak biztonságát. A Technaxx BT X-karaoke mikrofon segítségével bármilyen körülmények között kényelmesen énekelhetsz. Beépített akkumulátorának köszönhetoen nem kell áramforrástól függene a hangszórók pedig lehetové teszik, hogy külön felszerelés nélkül is megcsillogtasd tehetséged. Dobó tértől, így minden kulturális és szórakozási lehetőség könnyen elérhető. Nagyon szép tiszta szoba, bőséges nagyon finom reggeli, kedves személyzet, nagyon jó elhelyezkedés.


Jóval több mint 800-an neveztek be és vettek részt vasárnap délután az 1. Gödöllői Kastélyfutam névre keresztelt futófesztiválon, aminek keretein belül négy távon ( ,km, km, 1km és félmaraton, azaz 2 km) rendeztek versenyt. A lányok tartós élelmiszerekkel támogatják a rászoruló hátrányos helyzetű gyermekeket, melyet ezúton is köszönünk! Agria Park) szám alatt.


Kínálatunkban többek között megtalálhatók gyógyteák, gyógyfüves készítmények, vitaminok, különféle élelmiszerek (glutén-, laktóz-, és cukormentes, illetve paleo), gyógylábbelik és talpbetétek. Oldalunkon több száz magyarországi hotel között böngészhetsz! Nevezték Fürdő utcának és dr.


Szmrecsányi Lajos utcának is. Wellness szálloda ajánlatok, akciós wellness hétvégék és hétköznapok, családi utazások, kedvezményes szállás ajánlatok egy helyen. Szállás, wellness, kikapcsolódás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések