2017. március 24., péntek

Eke kollégiumi jelentkezés 2019

Ebben a tanévben a megszokott márciusi időponttól eltérően decemberben kerül megrendezésre a tehetségkutató. Hallgatói Támogató Rendszer - hallgatói fórum. Gyere el, informálódj, tégy egy lépést a sikeres diplomaszerzés felé! Felhívom szíves figyelmét a szociális helyzetfelmérő és a kollégiumi felvételi lapokhoz csatolandó igazolások és dokumentumok fontosságára, ugyanis a Diákjóléti Bizottság ezen igazolások birtokában fogja a félév során az Ön szociális ösztöndíjra való jogosultságát megállapítani. A jelentkezéssel kapcsolatos minden lényeges információ ezen a linken található.


A kollégiumi jelentkezés a Neptun hallgatói információs rendszeren keresztül történik. Zárul az elektronikus jelentkezés. Az elektronikus jelentkezésedet augusztus 14-én, óra percig adhatod le. Kollégiumi jelentkezés Az ELTE Kollégiumi Központ elsőéves felvételt hirdet az ELTE budapesti telephelyű szociális kollégiumaiba. NEPTUN Egységes Tanulmányi Rendszeren keresztül.


Egyetemen nappali munkarendben tanuló, felsőbb évfolyamos hallgatók részére. Az egyetemre történő f elvétel nem jelent automatikus felvételt a kollégiumba! Kedves elsőéves jelentkezők! Kérünk mindenkit, hogy aki még nem adta le a kérvényét, az hamarosan tegye meg!


Múlt héten kihirdették a felvételi ponthatárokat. Azoknak, akiket felvettek az egyetemre, hamarosan fontos dolguk lesz, ha kollégiumi szobát szeretnének. Vége az érettségiknek, a felvételi is hamarosan.


Jelentkezéskor ezeket a pontszámokat nem jeleníti meg a rendszer. Aki a Földes Ferenc Kollégiumban hónapra kapott a mostani felvételi eljárásban elhelyezést, és kérvényezi december elején a bentlakásának hónapra történő hosszabbítását, számára - szabad kapacitástól függően - vagy a Földes Ferenc Kollégiumban, vagy a Kinizsi Kollégiumban a tavaszi félévre férőhelyet kell kötelezően biztosítani. Felvételi, Kezdőoldal, Kollégium. A kitöltött, kinyomtatott és aláírt várólista-kérelmet alapvetően személyesen kell benyújtani. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit.


A túra hossza km , teljes szintemelkedés 4m, teljes szintereszkedés 9m. Részvételi díj (az utazás költségeit tartalmazza): EKE -tagoknak és év alattiaknak lej , a többi résztvevő számára lej. Szeretnél kollégista lenni? A következőkben megtalálo hogyan valósulhat ez meg! A Budapesti Gazdasági Egyetem Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar Lengyel Gyula Kollégiuma Budapesten, a XI.


Az azóta eltelt két évtizedben folyamatosan azon fáradozunk, hogy könyvtáraink ismét visszakerüljenek a magyar szellemi és kulturális élet vérkeringésébe. Nincs megkötés a képzés szintje, és a pénzügyi státuszt illetően. AZ E-MAILBEN KÜLDÖTT JELENTKEZÉSI LAPOT ÉS A HOZZÁ CSATOLT IGAZOLÁSOKAT KIZÁRÓLAG PDF FORMÁTUMBAN FOGADJUK EL! Schönherz Kollégium tájékoztató nyílt nap.


A MÁSZ felújításra váró épületünk nélkül, „vendégségben” is folytatja munkáját. Részvételi költségek: EKE -tagoknak és év alattiaknak lej , másoknak lej. A pályázat benyújtásának határidejét a szolgáltató határozza meg.


Készítettünk nektek két ismertetőt is, amely hasznos lehet számotokra és fontos információkat tartalmaznak! A pályáztatási rendet a Kollégiumi Szabályzat, valamint jelen dokumentáció szabályozza. Kollégiumi felvételre (elhelyezésre) kizárólag a megadott Pályázati adatlap hiánytalan kitöltésével, aláírásával és papír alapú benyújtásával lehet pályázni.


Tisztelt Szülő Diákok! Kollégiumi férőhelyre pályázni az adott félévre vonatkozó kollégiumi férőhely pályázat kiírásában található időszakban van lehetőség a kefir. Az elsőévesek egy része szociális alapon, egy másik részét tanulmányi alapon kerül felvételre.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések