2017. március 6., hétfő

Férfi ikerláng

Hiszen a nők lelke az, mely a férfit meg tudja váltani, azáltal, hogy a szerelemtől vezérelve elindul a fejlődés útján. Bár némely esetben ez pont fordítva van, ha a férfi az, aki lelkileg fejlettebb. FÉRFI lenni, a nő pedig NŐ lenni. Ezért a férfiaknak kellene meglátásom szerint elkezdeni hinni magukban. Nem akarni irányítani a másikat, DOMINÁLNI.


Harmóniába került bennem a nő és férfi. Persze ez a felfokozott intenzitás nagyon ijesztő tud lenni, főleg a Férfi számára. Ami előremozdít, az mindig a megnyugvás, hogy még vagyunk egymásnak és az eggyé válás utáni vágy. Az ikerláng kapcsolat elementáris lépcsőfoka. De vannak a va spirituálisan felébredett nők, akik úgy megkavarják egy férfi életét, hogy ő kénytelen lesz változni és változtatni… Nehéz dolog fékezhetetlen, felébredett nőnek lenni, mert a férfiak szeretik a biztonságos utat járni.


Ezen a ponton az egyik ikerlángfél felveszi a “Futó” szerepét (általában a férfi ) A futó igyekszik elkerülni a partnerét és elfutni a kapcsolat elől. Ez azért történik, mert a futó nem tudja tudatosan,mi folyik itt ,és úgy érzi, mintha elveszítette volna az ellenőrzést a dolgok felett. Könnyedén túljutsz az akadályokon, megértő lesz az emberekkel. Ha megnézzük a mai társadalmunkat, rengeteg férfi szíve van zárva.


A férfiak már kisgyermekkortól kezdve elkezdenek egyfajta burkot építeni a szívcsakrájuk köré, amelyet finoman kell bontogatni ahhoz, hogy az ikerláng energia rezgését fel tudják venni. A térhez és időhöz kötött Univerzumban, ahol a tudat figyelmének fókusza aprózódik, és széttagolódik női, – valamint férfi energetikai minőségekre, az egység ugyanúgy létezik, de annak megélése már egy tudatosságon alapuló közös cselekvés. Mi azaz ikerláng szerelem? Hogyan jövök rá, tényleg Ő az? Azt hiszem, ez népszerű téma.


Azért fogtam e cikk megírásába, mert úgy érzem, úgy látom, teljes a káosz a szívekben és a fejekben. Yin és Yang: életenergia áramlásának pozitív és negatív azaz a csí két pólusa, a hegy árnyékos és napos oldala is. Egymásba fonódó fekete (yin) és fehér (yang) a földi jelenséget és élőlényeket szimbolizálja, a. Ennek csodájaként a férfi ikerlángban és a nő ikerlángban a két Önvaló mellett a két Felsőbb Én is egyesül. Iszonyú ebben a félreértés, és mindaddig, míg ez így van, addig csak sérelmeitől tombol az egó… és ez éppen nem az ikerláng ! A legcsodálatosabb szerelem, amikor a mennyekben érzed magad. Vajon miért ilyen különleges ez az érzés?


Dankó Szilvia látó szerint az ikerlánggal való találkozás az egyik legnagyobb élmény, a legmélyebb tapasztalat, amiben részünk lehet. Mi történik a két ember között és miért nem csak egy szimpla szerelem, vonzalom. Sokszor sajnos olyan terapeuták és segítők beszélnek erről, akik maguk sem tudják, mi ez pontosan. Végre itt a hidegebb idő, nem kell azon izgulni, hogy két perc alatt összeizzadjuk a nagy gonddal megkomponált frizuránkat – vagy mégse, hiszen hiába nincs negyven fok árnyékban, lassan muszáj sapkát húzni, ami ugyanúgy tönkreteszi az ember haját, ha nem vigyáz.


A pár fizikai egyesülése egy szent cselekedetnek tekintendő,ahol a férfi és női energiákat,vagy a yint és a yangot egy szeretetteli és eksztatikus harmóniába hozzák. Ez azt jelenti,hogy a lélektársi szövetségekben a társaknak el kell dönteni,ki milyen jellegű energiákat áramoltat át önmagán a kapcsolaton belül. Címkék: szeretet szerelem ikerláng ikerláng -szerelem.


Milyen árnyak és milyen fények veszik körbe ezt a képet? Kezdjük az árnyakkal, leplekkel, baljós problémákkal! Ikerláng szerelem - leplek és fények oldalról.


Miért veszélyes és miért csodás az ikerláng -eszmét minden napi életed mozgatójává tenni? De amikor elkezded az ikerláng öngyógyító energiájának valóságos és mágikus eszenciájával csepegtetni és fűszerezni jelen földi életed minden pillanatát, vagyis minden pillanatban a tökéletességet és a teljességet éled meg, akár veled van fizikailag, akár nem, akkor varázslat történik. Síva és Sakti viszonya azt az elvet fejezi ki, amely szerint a teremtett világban megnyilvánult minden jelenség egy férfi és egy női princípium kapcsolatára vezhető vissza.


Férfi ikerláng

Síva mint az isteni Atya, az istenség férfias, hatalommal bíró, a világon uralkodó, egyben magasan a világ felett lévő arculatát reprezentálja. Amint létrejön ez a teljes összefonódás, gyakorlatilag teljesen összeolvad a férfi és női energia, megszűnik a polaritás, és az isteni teremtő erő szárnyára veszi a párt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések