2017. március 20., hétfő

Oroszlán nőhöz ki illik

Az Oroszlán nagyon sokat képes megtenni valakiért addig, amíg nem szerzi meg, utána azonban már könnyebben veszi a kapcsolatot. Ha egy gondoskodó Oroszlán kerül össze a Halakkal, akkor jó kapcsolat lehet ez a kettős, de alapesetben a Halak mindig szenvedni fog kicsit attól, hogy az Oroszlán sokat van távol tőle. A Mérleg életre szóló szövetséges lehet.


Ha megtanulják tiszteletben tartani egymás szokásait és igényeit, akkor, akár a mesében: addig élnek boldogan, míg meg nem halnak. Szerelmüket a teljes összhang, a dinamizmus és a lelkesedés hatja át. A partnerüktől megkövetelik a hűséget és az izgalmas szexuális életet, ami számukra a jó kapcsolat alappillére.


Melyik csillagjeggyel illik össze? Számára ideális partner a Halak, a Bika és a Rák, valamint a Szűz és a Bak. A csillagok bizony megmondják ki illik hozzád és kitől menekülj a lehető legtávolabb, mert hiába vonzó, hosszú távon nem lennétek jó páros. Az asztrológusok szerint azonban a csillagjegyek alapján kiszámítható, milyen partner mellett fogod legjobban érezni magadat, és ki az, akivel nem fognak működni a dolgok. Tény, hogy a puding próbája az evés, de érdekes megnézni, neked kit javasolnak a csillagok?


Ilyen jegyű a páro vagy nálad mellényúlt a horoszkóp? Folyamatosan keresed az igazit, könnyen átengeded magad a pillanatnyi érzelmeknek, ezért gyakran csalódás ér, és mély sebeket szerzel. A tökéletes választás számodra az Oroszlán , mert maradéktalanul kiegészítitek egymást, de jól illik hozzád a többi levegő jegy - a kiegyensúlyozott Mérleg és a vidám Ikrek - is. A cikkből az is kiderül, hogy kivel nem jön ki jól, aki ebben a jegyben született. Mérleg nyitott minden kalandra és játékra, amit az Oroszlán mellett átélhet, ráadásul imádja az Oroszlán nagyvonalú stílusát.


Kapcsolatuk hosszan tartó és izgalmas lehet, a Mérleg képes rajongással tekinteni az Oroszlánra, de ahogyan az állatok királyát, úgy a Mérleget sem lehet megkötni. Mivel határozott társra van szüksége, aki mellett biztonságban érezheti magát, biztos, a boldogságot egy Bak, Halak vagy Bika oldalán tudná megtalálni. A tüzes Kos és az Oroszlán. Oroszlán (0- 03.) Nagyvonalú és büszke Szereti a luxust, ki akar tűnni az átlagból.


Oroszlán nőhöz ki illik

E asztrológiai összeállításbó megtudhatod kivel. Kos Ideális partner: Kos, Oroszlán ,Nyilas. Hamar megtalálják a közös nevezőt, mert mindhárom jegy szülötte tüzes hódító. Aki illik : Nem spórolsz az érzelmekkel, ha szerelemről van szó, nagyon mélyen élsz meg minden párkapcsolatot, akárcsak a Rák, akivel pillanatok alatt egymásra tudtok hangolódni.


De még nála is jobban összeillesz a Bakkal, aki annak ellenére, hogy ritkán mutatja ki az érzéseit, valójában nagyon is érzékeny. Skórpió nőhöz milyen horoszkópú fèrfi illik ? Skorpió vagyok oroszlán. Egy nő illik hozzá,akivel jól kijön,és jól érzi magát,és megértik egymást.


Ha majd a gyereked horoszkópja azt mutatja,hogy nem illetek össze,akkor vízbefojtod? Akikkel nem jön ki jól. Vannak ugyanakkor olyan jegyek is, akikkel a Bak egyáltalán nem jön ki jól.


Ezek a csillagjegyek a Kos, a Nyilas és az Oroszlán. A Kossal és az Oroszlánnal azért nem alkotnak jó párost a Bak horoszkópúak, mert egyszerűen a jellemük, a személyiségük egymásnak szöges ellentétei. Nap és a Hold a Bikában, az Ascendens a Szűzben, a Vénusz és a Mars pedig a Kosban van, olyan férfi illik , aki elég kitartó és magabiztos, hogy le merje szólítani ezt az erős kisugárzású nőt.


Illik hozzá: az Ikrek férfi - a Vízöntő nőhöz hasonlóan - imádja a változatosságot és a telefonszexet. Nem zavarja az Oroszlán férfi önimádata, ha kellő lelkesedést mutat az ágyban. Kerülendő partner: az erős, de túlságosan csendes Vízöntő férfi untatja.


A Bika pedig legalább olyan csökönyös, mint a Vízöntő nő. Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések