2017. március 9., csütörtök

Hétvégi programok szabolcsszatmárbereg megyében 2019

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít portfóliónk. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye az Észak-Alföld régió megyéje, központja Nyíregyháza. Három országgal határos, melyek Románia, Ukrajna és Szlovákia. Két nagy tájegysége a Felső-Tisza-vidék és a Nyírség.


Egyszer megkegyelmez, máskor esélyt sem ad. Jáki úti temetőben, a 9. GYÚRÓ Idén ismét szeretnének mézeskalácsfalu-kiállítást a faluházban, ezért december 1-ig még várják a házilag készült figurákat. A szervezők azt kérik, hogy aki szeretne hozzájárulni a tárlathoz, az készítsen mézeskalácsból például házat, boltot, fenyőfát, buszt.


A szállodák, panziók, egyéb szálláshelyek legjobb ajánlatait, akcióit találja meg nálunk. Sörfesztiváltól Ünnepi Megemlékezésig. Mély fájdalommal tudatjuk, hogy CSAPÓ LAJOS életének 88.


Hétvégi programok szabolcsszatmárbereg megyében 2019

Rendezvények, Programok. Szent Erzsébet-templomban. A két napos rendezvényt évről évre többen látogatják, számos különleges élménnyel és gasztronómiai értékekkel teletűzdelt ünnepnek néznek elébe a helyiek.


GYÁSZHÍR Szomorú szívvel tudatjuk, hogy Szpisják Pálné szül. Beteg teste elpihent már, de lelke még velünk jár. Mert nem hal meg, kit eltemetünk, örökké él, kit nagyon szeretünk. Fájó szívvel tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették, hogy szeretett férjem, édesapám, nagypapánk, testvérem, rokonunk, SÁRKÖZI DEZSŐ életének 85.


PÁTKA – A Toldi című elbeszélő költemény alapján várják a műveket a Gárdonyi Géza Községi Könyvtár munkatársai. A pályázat határideje szeptember 30-a. Az idei esztendőben ünnepeljük Arany János születésének 200.


Ebből az alkalomból a pátkai Gárdonyi. Geszt, Kossuth utca 31. EGERBEN órakor nyitják meg a vasárnapig tartó Eger Civil Ünnepe rendezvényt az Egri Civil Házban. A programot idén már a 19.


Eger város közérdekű problémáinak megoldásáért és a közösségi értékek megteremtéséért dolgozó civil szervezetek tevékenységét,munkájuk eredményeit a város lakóival és az ide. Hétvégi programok Heves megyében HEOL Elindul a tavaszi fesztivál Egerben, továbbá a magyar költészet napja alkalmából számos településen érdekes rendezvényekkel várják az érdeklődőket. A világhírű gospel-dal története, amelyet eddig már millióan láttak – magyar csattanóval! Azért valljuk be, még akkor is nagy szám ez, amikor hetente robbannak be olyan dalok, klipek, szövegvideók, amelyeknek pillanatok alatt szalad fel milliókig a számlálójuk.


Ez a lista Komárom-Esztergom megye ismert turisztikai látnivalóit tartalmazza (műemlékek, természeti értékek, programok ). Maradandó fogyatékossága lett annak a motorosnak, aki egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfival ütközött össze. A balesetet a gyanú szerint a kerékpáros okozta. Borsod-Abaúj-Zemplén megye - Nézze meg, milyen programok várják Önt a héten Borsod-Abaúj-Zemplén megyében , és válogasson közülük kedvére! Berta Zsolt szépíró, dalszerző előző évi sikerét követően idén ismét elfogadta a szervezők meghívását, őt szintén szombaton este hallhatja a közönség. Több tucat paradicsomot kóstolhatunk.


Első alkalommal rendeznek Paradicsom Fesztivált a megyében , mégpedig Husztóton, szombaton. A megyében rengeteg program várja azokat, akik kimozdulnának a lakásból. Bár a hétvége hagyományosan a pihenésé, aki nem akarja a szombatot és a vasárnapot teljes semmittevéssel és esetleg a tévéműsorok folyamatos bambulásával tölteni, az ebben a két napban egy sor remek. Ez a szócikk nem tünteti fel a független forrásokat, amelyeket felhasználtak a készítése során. Emiatt nem tudjuk közvetlenül ellenőrizni, hogy a szócikkben szereplő állítások helytállóak-e.


Balatonboglár minden arcát érdemes megismerni. Alkalmi hétvégi állás Nyíregyháza. Hajdú-Bihar megyében pénzintézetekbe helyettesítő takarító munkatársakat keresünk az. Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül.


Belföld Csaknem kétezer káresemény történt Szabolcsban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések