2017. március 6., hétfő

Bika férfi szerelme

Szerelme ifjú korában éled és késő öregkoráig megőrzi. Akit megszeret, az iránt hódolattal van és határozottan, kitartóan szereti, de félszegsége és szégyen léssége gyakran megakadályozza, hogy kifejezze érzelmét. Komoly nőt akar, nem csak egy éjszakára.


Nagyon türelmes, ha a kapcsolatokról van szó. Először mindig felméri a terepet, kitaktikázza, mennyi esélye lehet a kiszemeltnél, utána érdeklődik, hogy szabad-e a nő szíve, és szereti tudni az apróbb részleteket is. Fontosak számára az érzelmek, így remek társ és még remekebb férj válhat belőle, de fontos, hogy a nőn is érezze ugyanazt a szerelmet és kötődést, amelyet ő tanúsít. Mivel érzékiségéről híres, ha meg szeretnéd hódítani, nőiességeddel.


A másik típus a természetesség híve: nála az odaadás, a gyengédség, az állhatatosság és az erő tulajdonságai érvényesülnek. Hűséges és függő természetű, csak gyakran melléfog partnere kiválasztásában s ilyenkor, ha valami nem sikerül, szívesebben halad tovább a megkezdett úton, mintsem hogy válás mellett döntsön. Nyakas jellem ugyan,de ha a birtoklási vágyát kezelni tudo akkor egy kitartó és érzéki szerető, akinek a kézügyessége is remek. Lehet, hogy nekünk ad 45-öt a héten, felfedezett énje közül, de ne várjuk el, hogy mindent nekünk adjon. Mindig lesznek álmai, vágyai, amelyeket nem mond el senkinek.


A szenvedélye ugyanis lassan bontakozik ki. Azok, akik értik őt és képesek megérinteni a lelkét, át tudnak törni a láthatatlan páncélján, akikkel pedig nincs egy hullámhosszon, azokkal soha nem is lesz. Vénusz, a szerelem istennője irányítja.


A Bak férfi visszafogott udvarló, de pontos, precíz és megbízható, aki sokkal többet érez szerelme iránt, mint amennyit látni enged. Az ésszerűségre törekszik. Szempont, hogy amire vágyik, azt úgy szerezze meg, hogy lehetőleg minél kevesebbet kelljen azért tennie.


A nemek közötti bérszakadék ha lassan is, de minimálisan csökkenni látszik. Angliában ennek ellenére kevesebb, mint a legnagyobb cégek fele volt képes csökkenteni a különbséget női és férfi dolgozóik fizetése között, így nem meglepő, ha mindössze százalékkal csökkent a szám, 7-ről 6-ra. Másrészt mindketten osztoznak a pénz iránti szeretetben, szorgalmasak, hűségesek, és ragaszkodók.


A szerelmes férfi nem tudja titkolni, ha tetszel neki, annál is inkább, mert tudat alatt is magadra vonzod a tekintetét. Ha elmélyedtek egy beszélgetésben, természetes, hogy partnered téged néz, de, ha azt veszed észre, hogy az étlapot böngészve vagy a telefonodban nézegetve a képeket is folyamatosan rajtad felejti a tekintetét, az már nem egyszerű szemezés. Tehát, ha túl sokat költünk, akkor számítsunk arra, hogy ez életünkben feszültségek forrása lesz. Próbáljunk meg igazodni az Ő életformájához, persze csak annyira, hogy azért mi is boldogok legyünk a sajátunkkal. Bika - Bika kapcsolata.


Kerülendő partner: a Vízöntő férfi unja, hogy állandóan udvarolnia kell. Kedvenc szexuális segédeszköze: természetesen a fürdőkád. Halak – szerelmi horoszkóp.


Kapcsolatuk gyermekáldás nélkül szinte elképzelhetetlen. Bikának, mint a Baknak fontos a csalá nagyon jó szülő válik belőlük. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok.


Hasonlók az elvárásaitok mind érzelmileg, mind egzisztenciálisan. A különbség talán annyi, hogy te inkább a józan eszedben bízol, míg társad a megérzéseire hallgat, és ez néha vitákhoz vezet. A Bikák féltékeny, birtoklásra hajlamos emberek, téged pedig semmi sem bosszant fel jobban, mint ha valaki. Mivel nagyon családcentrikus, ez az elsődleges szempont: beleillünk-e a feleség- és anyaszerepbe, amit elképzelt magának.


Kedves, türelmes, romantikus, hűséges, elég jól ki tud jönni másokkal, de azért neki is lehetnek problémái más csillagjegyekkel, például az Oroszlánnal, és a Vízöntővel elég sok konfliktusa lehet. Rossz nyelvek szerint, flegma és lusta. De másképp is lehet őket nézni: ez a férfi kész sokat nyújtani, hogy szerelmének biztosítsa az anyagi jólétet. A Mérleg férfi ellenállhatatlan kedvességet rendelkezik, mely mindenkit elvarázsol, mosolyától pedig el lehet olvadni úgy, mint ahogy azt a tűző napon lévő jég teszi.


Illik hozzá: az Ikrek férfi - a Vízöntő nőhöz hasonlóan - imádja a változatosságot és a telefonszexet. Nem zavarja az Oroszlán férfi önimádata, ha kellő lelkesedést mutat az ágyban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések