2017. március 15., szerda

Kréta belépés szülőknek

Az alábbi videóban a számítógépen vagy laptopon keresztül elérhető felület, és annak részei kerülnek bemutatásra. A jelszó az első belépés után megváltoztatható! Viszont a tanuló (diák) és a szülő ugyanúgy tud belépni, így a jelszóváltoztatást érdemes megbeszélnie szülőnek és gyermekének a későbbi belépési hibák elkerülése végett!


Kréta belépés szülőknek

Az alkalmazás segítségével a felhasználók megtekinthetik a diákok órarendjét és házi feladatait, osztályzatait és mulasztásait. Bejelentkezés az e-naplóba. Ez nem jelenti azt, hogy a rendszer automatikusan javítja is őket, ez az intézményi adminisztrátorok felelőssége, hogy ellenőrizzék az adatkérelem helyességét. Tisztelt Szülők, Gondviselők!


Az osztályfőnökök a KRÉTA naplóban követni tudják, hogy a családból ki, mikor lépett be. Amennyiben ez hosszabb ideje nem valósul meg, jelezni fogunk a szülőknek. Ennek egyik kiegészítő elem az elektronikus ellenőrző.


Ennek néhány leggyakrabban használt funkcióját mutatjuk be ebben a rövid leírásban. A böngészőbe beírt URL cím ugyanis nem minden esetben engedélyezi a belépést. A naplóhoz kapcsolódó e-ellenőrzőkönyvből tájékozódhatnak gyermekük tanulmányi előmeneteléről, mulasztásairól, a tanárok által beírt feljegyzésekről, tájékoztatókról. A gondviselők és a diákok számára hozzáférhető az elektronikus ellenőrző, amelyet egyelőre a hagyományos ellenőrzővel párhuzamosan használunk.


Kréta útmutató diákoknak és szülőknek. Miskolci Kazinczy Ferenc Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola honlapján! Felhasználónév: a tanuló oktatási azonosítója.


Kréta belépés szülőknek

A legutóbbi újdonságról mesél, az e- kréta rendszerről, ami már webes felületen teszi lehetővé az adatkeresést, és bár még továbbra is létezik, mondjuk a papíralapú ellenőrző, az elektronikus változat is elérhető a teljes körű adatnyilvántartással, a klasszikus osztálynapló minden funkciójának elektronikus. A hozzáféréshez szükséges egyedi belépési adatokat a szülői értekezleteken elérhetővé tesszük a szülők számára is. Jelszóváltoztatás: Belépés után az oldal tetején, a név melletti kis háromszögre, majd a Profilbeállítások pontra kattintva lehet megtenni, a Jelszó módosítása fülön. Elektronikus napló az iskolánkban.


A rendszerbe felhasználónév és jelszó ismeretében tud belépni a szülő. A belépéshez szükséges felhasználónevet és jelszót mindenkinek eljuttattuk a tavalyi év során. Az újonnan iskolánkba beiratkozó tanulók az osztályfőnöktől kapják meg a belépéshez szükséges. A bejelentkezés során a felhasználónév a tanuló OM azonosítója lesz, a jelszó pedig a születési dátum ÉÉÉÉHHNN formátumban.


Ezt a belépés után meg lehet változtatni. KRÉTA rendszer bejelentkezési felülete jelenik meg. A digitális naplóhoz bármilyen böngészőt használhat.


A KRÉTA e-napló ingyenes letöltésű alkalmazás nagyszerű segítség lehet(ne) tanulóknak vagy pedig szülőknek , akik szeretnék gyermekeik eredményeit könnyedén, útközben is nyomon követni. Belépés az e- ügyintézés felületére: az intézmény KRÉTA e-Napló felületén e-Ügyintézés fülre. Tehát a gyerekeknek nem volt olyan szándéka, akarata, amit a szülőknek meg kellett volna fúrni. Az e-napló android app.


A speciális tagozat nyolcadikosai idén öten voltak. Ennek az aláírt nyomtatványnak az iskolába való visszaérkezése után kezdeményezzük a regisztrációt a szülői portálon. Azon szülőknek , akiknek az előző tanévben már elkészült a gondviselői fiókja, nincs egyéb teendőjük!


Hasznos tudnivalók a KRÉTA e-Ellenőrző használatához. A KRÉTA e-Ellenőrző a legkorszerűbb informatikai technológiákat ötvöző tanulói értesítő, mely a szülőknek és a diákoknak nyújt segítséget a tanulmányok alatti naprakész információhoz jutásban. A köznevelés információs rendszerét (KIR) az Oktatási Hivatal működteti. Intézményünk széles profillal rendelkező, rugalmas oktatási. A Nyíregyházi Bem József Általános Iskola nagyszabású Honvédelmi-és.


GYINTÉZÉS innen is elérhető! BÁI, BMK és ÁIK folyamatoknál ideiglenes felhasználóként! Az idei tanév kezdetétől a régi diákjaink, szüleik által jól megszokott MaYoR e-naplóban már hiába keresik az aktuális tanulmányi információkat.


Leövey Klára Gimnáziumban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések