2015. április 24., péntek

Eger étterem

BŐVEBBEN A VADÁSZTANYÁRÓL. A Vadásztanya újra nyitva! Egerben Nézd meg a legjobb éttermeket! Keress ár, értékelések, felszereltség szerint! Foglalj asztalt akár online!


Eger étterem

Szent József Konyha és Étterem - Foglár György utca 1. Reviews Finom ételek, jól megválogatott menük, gyors. Hely jellege: étterem , kávézó - kávéház, vendéglő A Servita Udvarház a Minaret tövében helyezkedik el, komplex turisztikai egységként egyesíti a Kopcsik Marcipániát, a Harangöntő emlékszobát és az éttermet. Az egri Érsekkertben lévő középkori étterem pályázati támogatással történő fejlesztése során korszerű konyhai, valamint hang- és fénytechnikai eszközök kerültek beszerzésre. Honlapunk cookie-kat használ, hogy tároljuk a honlapunkon tett lépéseit, továbbá statisztikákat készíthessünk és fejleszthessük szolgáltatásainkat, és marketing tevékenységünket. Szlovák - magyar étterem.


Az én kedvenceim a bomba pizza, a. Palacsintavár Étterem Eger. Kínálatunk feleleveníti a magyar konyha hagyományait, ötvözve azt a modern kor könnyedségével és egyszerűségével. EGER ÉTTERMEK kizárólag házhoz szállítás Tel. Zöldséges májgaluska leves II. Tejfölös karfiol leves III.


Eger étterem

Zöldborsó pörkölt, galuska B. Várjuk önöket meghitt hangulattal kitünő ételeinkkel és elegáns kiszolgálással. A hagyományos ételválaszték mellett saját ételalkotásainkkal várjuk kedves vendégeinket. Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem.


A borkúltúra ezer szállal kötődik a gasztronómiához, a hagyományos magyar ételekhez. Töltsön el nálunk vagy akár éjszakát az év elején. Karácsonyi ajándéknak is tökéletes választás! Eger , Tinódi Sebestyén tér 4. Govinda Vegetáriánus és Vegán Étterem - Eger. Expressz - Aranysíp Étterem.


Az EXPRESSZ - Önkiszolgáló - Étteremben, háromféle kedvezményes napi menü ajánlattal, kedvező árakkal várjuk kedves régi és leendő vendégeinket. Az étterem az Unicornis szállodában található, kiváló pénztárca-barát svédasztalos étkezési lehetőséggel, korlátlan fogyasztással („all-you-can eat”). Az ételek háziasak, az erdélyi konyha remekeiből is találunk bennük egy-egy finomságot, ráadásul ételintoleranciák figyelembe vételével is készítenek cukor.


Peppino Étterem Éttermünk az Egri vár északi bejáratától 100-méterre a Bogács és Noszvaj felé vezető út mellett található! Magyar és Olasz ételek, pizzák remek válogatása található meg étlapunkon! Sokat kérdezünk benneteket (sőt, biztatunk, hogy mondjátok el,) mire vágytok, ehhez alakulunk, hogy a kedvetekben járjunk. Belépés Asztalfoglalás.


Főtér Cafe Restaurant Eger. Ahogy majdnem minden honlap, úgy a fotercafe. Hazai kedvencek, nemzetközi fogások, ínyenc falatok és nagymama receptje alapján készült ételek, minőségi alapjanyagokból, szép tálalásban, megfelelő porcióban.


Az évszázados boros pincék rengeteg titkot rejtenek, a Ködmön Csárda Borétterem pedig valóban a magyaros gasztronómia fellegvára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések