2015. április 28., kedd

Szerelem jelei

Erre mondják, hogy a szerelem vak! A szexuális vonzalom jelei abból a korszakból erednek, mikor még az emberek non-verbálisan kommunikáltunk szavak helyett. Valahogyan a nőstényeknek jelezniük kellett a hímek felé, hogy készen állnak a párosodásra, és ez azóta is benne él a szürkeállományunkban.


Szerelem jelei

Még magadnak sem vallod be? Az első jel nagyon szembetűnő volt: a szerelmespárok esetében mindkét fél és a külvilág számára is teljesen egyértelmű, hogy a szóban forgó pár között szerelem dúl. Ebben sem ők, sem a külvilág nem kételkedik. Mert ha van, akkor a szerelem tényleg pofonegyszerű, ha nincs, akkor jönnek a bonyodalmak.


Ahogy pedig múlik a hevessége, úgy erősödik a két ember lelki köteléke. Ilyenkor egy szabály van: mindent szabad. De a szerelmet nehéz nyakon csípni, megszemlélni, és jellemezni, majd amikor az elménk végre a közelébe férkőzik, a válasz talán már mégsem tetszik annyira.


Szerelem jelei

Elveszti az eszét: A szerelmes férfi, a nőhöz hasonlóan elveszti a józan gondolkodását, és a fellegek közt jár. Ebben a boldog állapotban hajlamos csak a szépet és jót észrevenni, így számára tökéletesnek tűnsz. A szeretett nő eredményeit a férfi sajátjaként éli meg.


Soha nem verseng vele, s soha nem irigykedik rá, helyette igyekszik a nővel együtt ünnepelni a győzelmét. Sőt, ha épp hajnali háromkor megkívánsz egy kis csokoládét, vagy épp Indiába akarsz menni, ő veled tart. Hát nem ez a szerelem ? A kutatók azonban természetesen ezt a jelenséget is megpróbálták górcső alá venni: az alábbiakban olyan „tünetek” következnek, amelyekről már a tudomány is bizonyította, hogy a szerelem jelei. Ha nem tudod biztosan, párod mit is érez iránta egyetlen csók is elég lehet ahhoz, hogy eldöntsd. A szenvedélyes, hosszan elnyúló nyelvjáték, amit szinte percenként muszáj ismételni, nem csak a filmekben a szerelem szimbóluma, hanem a valóságban is erről árulkodik.


Hatására az agyban dopamin, oxitocin, adrenalin, vazopresszin szabadul fel. Lehet egy férfi és egy nő között kizárólag csak barátság? De az arc megérintése nemcsak a nőkre jellemző, ilyenkor a férfiak is az átlagnál többször érnek az arcukhoz: ha kifordított kézzel dörzsöli az állát, simogatja az arcát, vagy érinti meg a fülét, biztosak lehetünk a dolgunkban, hiszen ezek tipikusan a zavart idegesség illetve a szexuális vágy jelei. Az ilyen pillanatok mind egy hosszú távú párkapcsolat utáni vágyról vallanak és akár az igaz szerelem jelei is lehetnek. Az elköteleződés és a közös, hosszú távú tervek további egyértelmű jelei annak, hogy igaz szerelem van közöttünk.


Ha szerelmes belé érdeklődést mutat a dolgaid iránt. Megkérdezi, milyen volt a napo hogy van a családod illetve a barátai emlékszik arra, amit előzőleg meséltél neki. Igen, vannak jelei annak, ha szerelmes vagy, de sok esetben ezek megegyeznek azzal is, ha vágyat érzel valaki iránt. Viszont van állítás, amin ha elgondolkozol, könnyen kideríthete hogy tényleg szerelmes vagy-e. A fizikai vonzalom jelei , avagy hogyan derítsd ki, tetszel-e a másiknak?


Szerelem jelei

With Complete Interview - Duration: 53:58. De ezt a mélységet színesíti még az a tény is, hogy ahány férfi, annyiféle szerelem van. A férfiaknak különböző életszakaszaikban mást és mást jelent a szerelem. Nem nőne meg jelentősen a pulzusszám, nem szökne az egekbe az adrenalin szint, nem zúgna, tolulna a vérben a szerelemhormon, nem állnánk e csodavegyület hatása alatt euforikus, módosult tudatállapotban úgy minimum hat hónapig, de legfeljebb két éven keresztül. A szerelem , ha csak interaktív játék lenne, nem éreznénk mindezt.


Ha valaki erre nem hajlandó, a legnagyobb gyötrelmeket élheti át, és még tudatosabb hozzáállás mellett sem könnyű lehántani magunkról a gúzst. Elengedhetetlen önmagunk feltétel nélküli szeretete, máskülönben folyamatosan gyötrődhetünk, hiszen ez a SZERELEM csak feltételektől és elvárásoktól mentesen működhet. Az igaz szerelem apró jele.


Honnan tudhatjuk, hogy a szerelem tüze még nem aludt ki a párkapcsolatunkban? Milyen az igazi szerelem ? Mik azok az apró jelek, amikből tudhato hogy még mindig szeret? Az ember, aki szerelmes önmagába” – egyes kultúrákban egyszerűen így definiálják a nárcizmust. A patológiai kórkép meghatározása ennél azért árnyaltabb.


Ahhoz, hogy tudjátok, egy férfi valóban szerelmes-e, nem kell állandóan faggatni erről és nem is kell találgatni. Elég megfigyelni a reakcióit. Honnan tudjuk biztosan, hogy a kiszemelt pasi szerint is megvan közöttünk az a bizonyos kémia?


Ami, mint tudjuk, igen fontos ahhoz, hogy a szerelem működjön! Tudni szeretné, hogy a férfi, akivel találkozgat, valóban odavan-e Önért? Ne várjon égi jelekre, hogy kiderüljön, hogyan viszonyul Önhöz, figyeljen azokra a jelekre, amelyeket az illető a viselkedésével sugall, mert ezek arra is utalhatnak, hogy a férfi szerelmes.


A szívünk ott van, ahol az új szerelem boldogságát, az összetört szív fájdalmát érezzük. A kettős szív jobb, mint ez szív önmagában, mert a kettes szám a párt alkotó két embert jelképezi. Föld A feng-shuiban külön jel van minden területre. Ha úgy érzi, itt az idő, hogy bemutasson a szüleinek, ismét nyert ügyed van. Ez a gesztus egyértelmű jele annak, hogy sokat jelentesz neki, és hosszútávon tervez veled.


Ha azonban még nem tette meg ezt a lépést, semmiképp ne erőltes mert azzal csak idegesíteni fogo ami nem épp a szerelem tüzét hevíti majd fel benne.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések