2015. április 17., péntek

Biztonsági őr állás papírok nélkül

Itt egy helyen megtalálod a legújabb éjjeli őr papírok nélkül budapesten állásokat. Még mindig munkát keresel? Külföldi állás -állások. Személy- és vagyonőr - új.


Vagyonőr, biztonsági őr állás Miskolcon - új. Kattintson az állásajánlatok megtekintéséhez a(z) biztonsági őr pozícióra. Küldje el önéletrajzát és találjon új munkát még ma! Betöltetlen munkahelyek és ajánlatok a(z) biztonsági őr pozíción.


Keress friss állás és munka lehetőségek között a Cvonline. Friss vagyonőr, biztonsági őr állások. Biztonsági őr , vagyonőr, vagyon őr állások, munkák Érd és környékén. Gyors és egyszerű jelentkezés a Jobline-on. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.


A belföldi munka rovat főbb tartalma: Adminisztrációs munka (titkárnői állás ), Banki Biztosítási munka, biztonsági őr állás , Egészségügyi állás , Építőipari -, Informatikai -, könyvelői állás , és sok más egyéb álláshirdetés. Ha egy stabil biztonsági állás , honvédelmi pozíció érdekli, tekintse meg folyamatosan frissülő kínálatunkat országosan és regionálisan osztályozva! BIZTONSÁGI ŐR (RÉGEBBEN SZEMÉLY- ÉS VAGYONŐR) TANFOLYAM A biztonsági őr képzésre való jelentkezés feltétele: általános iskolai végzettség, büntetlen előélet, magyarországi állandó lakhely.


Böngésszen a vagyonőr munka között Bács-Kiskun megyében. Továbbra sem szabad bedőlni az ilyen jellegű hirdetéseknek! Az ár tartalmazza a tanfolyam díját és a vizsgadíjat is! TIPP: Állásinterjúra is vigye magával fényképes önéletrajzát.


Minden jó „HAJÓ” a vége! Egy hónap alatt akár millió forint is lehet a munkavállaló fizetése. A külföldi állások csúcsa a folyami hajókon, tenger –és óceánjáró hajókon folytatott munka. Keressen és találjon rá a megfelelő lehetőségre. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.


Budapest, biztonsági őr állásrovatban. Egyre többen érdeklődnek alkalmi munka iránt. Hamarosan induló területre keresünk rendezett külsejű nyugdíjas kollégákat ! Munkavégzés helye Tatabánya. Keresünk és órás őröket eggyaránt.


Nyugdíjas vagy pályakezdőt is szivesen alkalmazunk! Magyarország egyik legrégebbi állásportálján. Nálunk kényelmes munkát találsz! Adja fel ingyenesen hirdetését!


Hajdú-Bihar megye régióban. Ingyenes hirdetés, hirdetésfeladás. Aktuális állásajánlatok biztonság és védelem, teljes munkaidő. Találjon munkát még ma!


Szabad állások és állásajánlatok biztonság és védelem, teljes munkaidő. Belföldi vagy külföldi munka, alkalmi munka vagy bejelentett állások hirdetései az álláshirdetés munka apró rovatból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések