2015. április 20., hétfő

Távközlési szakközépiskola

Website Száz éve sikeres iskola kevés lánnyal, sok fiúval, akikből mind-mind ügyes és kapós távközlési technikus és műszaki informatikus képződik négy-öt év alatt. A távközlési informatikus távközlési hálózatokat létesít, melynek keretében tesztprogramokat futtat, az archivált adatokat visszatölti, távfelügyeletet lát el. Méri a berendezés műszaki jellemzőit, műszaki dokumentációt olvas és értelmez, mérőműszert kalibrál és méréseket végez.


Távközlési szakközépiskola

Vedd fel velünk a kapcsolatot! A rendszergazda tanfolyam átfogó ismeretet a jelenlegi korszerű hálózatkoról, a hozzájuk tartozó architektúrális fogalmakról. Kedves leendő Patakysok!


Iskolánk – mint minden évben – idén is meghirdeti “Nyitott Kapuk” rendezvénysorozatát. A „Gyermek és ifjúságpszichiátria, addiktológiai és mentálhigiénés ellátórendszer infrastrukturális feltételeinek fejlesztése” elnevezésű kiemelt projekt alapvető célja a év alatti lakosság mentális egészségi állapotának javítása, az ifjúságpszichiátriai, addiktológiai és mentálhigiénés ellátórendszer fejlesztése és a korszerű, költséghatékony. Imre has job listed on their profile. See the complete profile on LinkedIn and discover Imre’s connections and jobs at similar companies. LAN-party veszi kezdetét aziskolában, melyre minden osztályból csapat (csapat főből áll)jelentkezését várjuk.


Távközlési szakközépiskola

Invitel Zrt, Invitech Zrt, Invitech ICT services Kft. Közlekedésgépész ágazat. Az Athéné Szakközépiskola a kötelezőn túl is igen kedvező infrastrukturális és személyi hátteret biztosít diákjainak az informatikai és idegen nyelvi képzésre. ECDL jogosítvány megszerzése (ha az nem része egyébként is a tantervnek) illetve egy állami nyelvvizsga követelményének teljesítése.


Budapest Thököly út 11. OKTÁV, képzés, tanfolyam, felnőttképzés, szakképzés. Megjelent és a közeljövőben életbe lép az új OKJ, amely a jelenleginél sokkal kevesebb szakmát tartalmaz, és amely szerint szakmát a felnőttek is kizárólag iskolarendszerben tanulhatnak majd.


Távközlési szakközépiskola

SZÁMALK-Szalézi Szakközépiskola. Pataky István Fővárosi Gyakorló Híradásipari és Informatikai Szakközépiskola hivatalos honlapja. Az elektronikai műszerész a gyártó és a kiszolgáló ágazatok középfokú végzettségű elektromos szakembere. Ipari Szakközépiskola volt. Menő menza kialakítása az Eötvös Loránd Műszaki Szakközépiskola , Szakiskola és Kollégiumban.


Programok, rendezvények. Nagysebességű Hálózatok Laboratóriuma. Ganz Ábrahám Szakközépiskola , Szakmunkásképző és Kollégium. Távközlési és Telematikai Tanszék.


Szterényi József Szakközépiskola és Szakmunkásképző Intézet mérnök-tanára volt. Pest Megyei Önkormányzat közgyűlésének tagja volt. Hild József Építőipari Szakközépiskola Győr 19. Török Ignác Gimnázium Gödöllő 18. Türr István Gimnázium és Pedagógiai Szakközépiskola Pápa 18.


Csány László Közgazdasági Szakközépiskola Zalaegerszeg 18. Partnerünknél lehetőség van részt venni az ország egyik vezető jegyértékesítő rendszerének megújításában. Szily Kálmán Műszaki Szki, Szakisk és Koll Teleki Blanka Közgazdasági Szki. Zöld Kakas Líceum Mentálhigiénés Szki. Osztálytárskereső és információs portál Hirdetés felvétel, szerződéssel kapcsolatos információ: Szabó Pál Tel.


Interware Internet Szolgáltató Zrt. Gabor has jobs listed on their profile. Kábel és hálózatszerelő MÁV Zrt.


Debrecen Középfokú szakirányú állami iskolai végzettség - műszerész vagy villanyszerelő szakképesítés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések