2015. április 29., szerda

14 Kerület albérlet magánszemélytől

Kiadó albérletet keresel Zugló városrészben? Havonta több millióan választják az ingatlan. Kiadó lakások, házak és szobák az összes nagyvárosban.


Találd meg nálunk albérlőd vagy albérleted. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Válogass az alábbi Budapesten kiadó lakások közül, vagy szűkítsd tovább az albérlet listát a fenti szűrő használatával. Ha megtetszik valamelyik albérlet , vagy kiadó lakás, vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén.


A rovatban Ingatlanirodák és tulajdonosok is ingyen hirdethetik az ingatlanokat. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is. Albérlet Budapest keresel?


Találja meg nálunk albérlőd vagy albérled. Kizárólag csak a Maxiingatlan kínálatában! Rákospalota központjában lakás kiadó! Illyés Gyula utcában kiadó egy utcai kilátású belső két szintes nm-es negyedik emeleti, fiatalos, nappalis plusz egy hálószobás, bútorozott és gépesített, téglaépítésű lakás.


Hirdetésfeladás gyorsan, egyszerűen. Ingyenes hirdetésfeladás - Alberlet -szobatars. A legfrissebb albérletek Budapest XVI. Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet.


Szállás dolgozók részére! Bevásárlási lehetőség kb. Spar, Penny és egyéb üzletekben. Páskom parknál egy tégla építésű, gázfűtéses, picike garzon lakás.


Nálunk megtalálod amit keresel. Térképes albérletkeresés. Tágas tetőtéri lakás kiadó a XVII.


Teljesen berendezett,bútorokkal és gépekkel felszerelt állapotban bérelhető. Részben berendezett,világos lakás egy szobával. Csendes,közkedvelt környéken kiadó lakás a IV. Jó állapotú költözésre készen.


Azonnal költözhető gyermekkel,illetve házi kedvenccel is. Kiváló közlekedéssel,alacsony fenntartási költségekkel. Iskola,óvoda közel van. Bármikor megtekinthető. A JavaScript ki van kapcsolva a böngésződbe így portálunk nem működik megfelelően!


14 Kerület albérlet magánszemélytől

Keressen a Kiadoalberlet. Wekerletelep (XIX. kerület ) területén az Ingatlannet kínálatában. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Szugló u-nál friss felúj. Ha albérletet keresel Budapest XXI.


Családbarát környéken családbarát lakás a XXIII. KAUCIÓ MEGÁLLAPODÁS SZERINT! Egy nagy illetve egy kisebb méretű szobával rendelkező ingatlan világos helyiségekkel,szépen berendezett állapotban kerül kiadásra. Gyermekkel is költözhető,kis család számára is ideális lehet.


Alacsony rezsiköltséggel,kellemes tiszta környezetben. Szoba ( albérlet ) - Budapest XI. Sürgősen keresek kiadó, bútorozottés gépiesített minigarzont,esetleg kisházat vagy különálló zárható szobát lehetőleg.


A lakás beosztása folyosó , konyha, ami felszerelt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések