2015. április 14., kedd

Borostyán színű szem

Legyen hideg kék, smaragdzöld vagy simogató mogyorószín, az emberi szem talán a szervezetünk legszebb része. Mitől függ, hogy milyen színű a szemünk? Melyik árnyalat a legelterjedtebb és valóban betegséget jelez, ha valakinek különböző színű a két szeme? A rózsaolajjal vagy mézzel összekevert borostyán segít szem - és fülfájásoknál, gyógyítja a lábon keletkezett repedéseket.


Borostyán színű szem

Milyen színű pontosan a szemem? Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. Jótékony hatása kiterjed az agyműködésre is.


A borostyán szemekben gyakran előfordulnak apró zárványok, levegő buborékok. Javítja a memóriát, serkenti az agyi funkciókat. Három színű borostyános pávafarok ezüst gyűrű. Ez a szem híres arról, hogy majdnem az összes fő szín megtalálható benne, mégis az embernek barnának mondják, mert a pupilla körül a világos, vagy aranybarna szín uralkodik, kívül pedig egy csomó kék és sárga sugár keveredésével zöldes színt kapunk.


Borostyán színű szem

A rideg, acél szemeik ideálisak, hogy a sivár pusztákon mozgást kémleljenek. Szemeik mandula alakúak, közepesen távol helyezkednek el egymástól, kissé ferdén, lehet jeges kék, sötétkék, borostyán színű és barna. Néhány esetben az huskyk egyik szeme barna a másik kék, de a két szín szemenkénti keveredése is előfordul. A szem színe kisgyermekkorban majdnem minden gyermeknél egységesen szürkéskék, amolyan bébi-acélkék. Sok anya ilyenkor álmodozik - hátha kék marad!


Borostyán éves gödöllői társkereső tagunk. Ezt írta magáról: Hello Kedves Látogató! Később mikor az atom szerkezetét megismerték, erről kapta a nevét az elektron. Erősítőleg hat a hólyagra, a májra, a vesére, az epére, harmonizálja együttműködésüket, fokozza az anyagcserét.


Csillapítja a fülfájásokat, erősíti a belső fület, régen a süketséget orvosolták vele. A videoendoszkópos torony speciális hullámhosszú és színű gerjesztett fénnyel való megvilágításra képes, melynek köszönhetően a berendezés NBI kép készítésére alkalmas, így lehetőség nyílik az eddig szem elől rejtve maradt elváltozások korai felismerésére, a rákos megbetegedések kiszűrésére. A vezetés biztonsága elsősorban a sofőr képességein és reakcióidején múlik, azonban még a legképzettebb, legrutinosabb vezetőnek is meggyűlhet a baja a rossz látásviszonyokkal. A termékfotók típusképek, igyekszünk a leginkább jellemző képet közzétenni, de előfordulhatnak árnyalatbeli és formai különbségek. A szemek egyenként vannak csomózva, tehát ha véletlenül el is szakadna a lánc, akkor is csak egyetlen szem tud róla leesni.


Viselését érdemes már a fogzás megindulása előtt elkezdeni, hogy a baba hozzászokjon a nyaklánchoz. Ha összetételében több a kálcium és a kén, úgy a borostyán tej-sárga színű. Ha több rezet, vasat és jódot tartalmaz, akkor barna színű.


A világos színű borostyán hatékonyan gyógyítja a női betegségeket, a barna színű a pajzsmirigy, az idegrendszer és a vér betegségeinek gyógyulását segíti. Anyukám szerint Gizella királynénak voltak hasonló láncai. UAntik bank karikatúra persely Bull Dog öntvény borostyán szem 2. Levélmintás borostyán színű csiszolt kristály tál,kínáló.


Szerintetek milyen színű a szemem pontosan? Régiséget vásárolna vagy eladná saját darabjait? Hirdesse meg antik tárgyait, régiségeit, műalkotásait vagy vásároljon otthonról az online régiség piactéren!


Borostyán színű szem

Nekem arany szerű hajam van és borostyán színű mandulavágású szemem. Fiúk és lányok is nyugodtan írjanak, nagyon érdekel, mert sokan azt mondjak különleges mások meg hogy unalmas.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések