2015. április 6., hétfő

Német szakszótár

Bár külön beállítási opció nincsen rá, egy egyszerű szintaxis használatával lehetséges a régi szótárból ismert teljes egyezésre, bármilyen egyezésre, vagy akár szó végére is keresni. A Háromnyelvű Műszaki Szakszótár elsősorban magyar olvasóknak és használóknak készült. Természetesen külföldi építészek, tervezők, kivitelezők is haszonnal forgathatják, így jobban megértetve magukat magyar munkatársaikkal. Ez egy többnyelvű szótár. Egyszerű keresés, nyelvtani információban gazdag találatok.


Német szakszótár

Használd a fenti beírómezőt, vagy menj a keresőoldalunkra további beállítási lehetőségekért. Szótár azás és fordítás: Írd a szót vagy mondatot a keresőmezőbe, kattints a Fordítás gombra. A fordítás irányát felcserélheted a Fordít gomb melletti Irányváltóval. ONLINE - SZAKSZÓTÁRAK Angol- német - magyar szótár. Ez itt a DictZone hangos online német –magyar és magyar- német szótár.


Kíváncsi vagy egy német szó vagy mondat magyar jelentésére? Szórészletre is kereshetsz. Egy nap legfeljebb alkalommal kereshet szótárunkban. Ma még lehetősége van keresni erről az IP címről (4665). Ha elégedett a szókinccsel, megvásárolhatja a korlátozások nélküli termékeinket webshopunkban.


A német -magyar szótár felismeri a ragozott formákat. Learn vocabulary, terms, and more with flashcards, games, and other study tools. Ismerd meg a DictZone Angol-magyar fordító működését, 500.


Fonetika és meghallgatható kiejtés ide kattintva. Az on-line szótár az Akadémiai Kiadó teljes Német -magyar műszaki szótári adatbázisához biztosít hozzáférést. Szolgáltatási modellünket jelentősen átalakítottuk, így egy-egy szótár helyett a jövőben a mai felhasználói igényekhez jobban alkalmazkodó nyelvi csomagokban, és árakon értékesítjük szótárainkat. The most accessible and up-to-date dictionary of media and communication available, covering the impact of the latest developments in these fast moving fields- Over 2clear, concise, and authoritative entries, extensively cross-referenced to help link concepts from different discourses- Wide-ranging coverage includes advertising, digital culture, new media, telecommunications, and visual. A dolgozatomban ismertetett szótár bemutató jellegű.


A későbbiekben bővítését és továbbfejlesztését tervezem. Angol - magyar Glosbe, ingyenes online szótár. Ezt még a WAP is látja! A legtöbb szakszótárhoz hasonlóan a német főneveknek csak a nyelvtani nemét jelzi a szótár, a teljes szótári alakot nem. Az utóbbi könnyen megtalálható több in-gyenes online szótárban például: duden.


Grammatik címszó alat vagy a canoo. Wortformen menüpontra kat-tintva. MorphoMouse-rendszerben elérhető angol– német –magyar–francia nyelvű szakszótár , a MorphoLogic és a SZAK Kiadó gondozásában megjelent Az Európai Unió hivatalos kifejezéseinek tára elektronikus változata.


Egyszerü keresés, nyelvtani információban gazdag találatok. Glosbe szótárak egyedülállóak. Magyar- Német online szótár!


A Glosbe-n nem csak a magyar vagy német nyelvű fordításokat találod meg: hanem a használatra is látsz példákat, tucatnyi olyan mondat fordításán keresztül, amikben a keresett kifejezés megtalálható. Ez az úgynevezett fordítási memória és nagyon hasznos a fordítók számára. Szeretettel és tisztelettel üdvözlök mindenkit a honlapomon! Könyv: Német -magyar jogi szakszótár - Dr. Német szakfordító - tolmács, építészmérnök, stb.


Beck müncheni könyvkiadó cég.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések