2015. április 21., kedd

Nevetséges orvosi viccek

Szülésből vizsgázik a medika egy preparált modellen: - Na, elég – mondja egyszer csak a professzor. Most még az apát kellene jól fejbe vágnia a fogóval, és akkor az egész családot sikerült kiirtania. A doktor nyugtatót ír fel neki és meghagyja, hogy pár nap múlva jelentkezzék. Ilike elmúlt már huszonegy éves, de férfival még nem volt dolga.


Gyomorfájdalmakra panaszkodva állít be az orvoshoz. Alapos vizsgálat után a doktor egy hónapos terhességet állapít meg. Mi felvidítunk Téged a nap bármely pillanatában!


Jó helyen jársz, ha jót akarsz nevetni egy kedvenc régi vicceden vagy éppen valami újat keresel, amit eddig még nem hallottál. Kellemes szórakozást kíván a Nevetséges Viccek szerkesztősége. Az oldalon történő látogatása során cookie-kat ( sütiket ) használunk.


Nevetséges orvosi viccek

Ajándék csónak ne nézd a lapát! Vicces idézetek, humoros szövegek, egysoros poénok és király sms-ek! De hiszen ez nevetséges ! Igen, egymillió-négyszáz-ötvenhétezer-kétszáz-harminckettő! A viccek itt alul kezdődnek is.


A vizsgálat után így szól az orvos a beteghez: - Kiss úr, van egy rossz meg egy jó hírem. Sajnos ki kell operálnunk az egyik tüdőlebenyét. Doktor úr, kezdje a rossz hírrel! Pihentető kérdések Történelem.


Nevetséges orvosi viccek

Hogy hívják az ógörög buzit? Egy házaspár az első orvosi vizsgálatra viszi a gyermekét. A gyerekorvos áradozik nekik: - Milyen gyönyörű ez a kisbaba!


Az anyuka azt feleli: - Ugyan, doktor úr, biztos minden gyereknek ezt szokta mondani! Nem, csak amelyik tényleg szép. A férj egy hosszú munkanap után fáradtan ér haza. Látja ám, hogy a mit sem sejtő asszonyka hétrét görnyedve mos a kádban.


Nevetséges orvosi viccek

Bemegy a fürdőszobába lezuhanyozni. Az élet szomorú, de legalább a fizetésünk nevetséges. Egysoros viccek Kedvencekhez Ser. A repülőgép egyik utasa nagyon fél, de a pilóta próbálja nyugtatni: - Repülni nem is olyan veszélyes, mint autót vezetni.


A múltkor utazott a barátom az autópályán, amikor hirtelen ráesett a kocsijára egy. Hiába vagy tehetséges, péniszed nevetséges. Fonnyadt zacskód töpörödött, sosem dugtál törpördögöt.


Hiába zörögnek a halottak, egymás tyúkszemén taposnak, Az egyik azt mondja nagyon fáj, a másik örömében táncot hár. Orvosi viccek - nevetséges. Pikáns viccek ) - Szerinted hány éves lehet az én anyukám – tudakozik a feleség a férjétől. Drágám, én zenetanár vagyok és nem régész!


Igen, megoperálták, de sajnos az epéje bent maradt. A legjobb viccek a neten. Azt mondja az apa a fiának: - Gyere fiam, fogd a puskát, a kötelet, a kutyát, mert most megtanítlak medvét vadászni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések