2015. április 22., szerda

Szakítás után ki keresse a másikat

Harag – Egy szakítás után gyakori, hogy az ember haragszik a másikra, aki kihasználta, mellőzte, nem értette meg, megcsalta, tönkretette, otthagyta, vagy ki tudja, mi mást tett. De van, aki inkább a szituációra haragszik, más meg saját magára. Szakítás után mennyi idő után érdemes keresni a másikat békülés miatt? A nők jobban kifejezik az érzéseiket, többet beszélnek a problémákról, de ez nem jelenti azt, hogy számukra nem ugyanolyan nehéz a szakítás. Tippek kapcsolat lezárása után: egy kicsit önmagában legyen az illető, hogy tisztába jöjjön azzal, hogy ki ő, mit szeretne, miért történt, ami történt.


Szakítás után ki keresse a másikat

Ki keresse randi után a másikat ? Attól még, hogy nő vagy, ugyanúgy keresheted a másikat. Hidd el, hogy ha a randi jól sikerült, biztosan épp úgy örülni fog a hívásodnak, mint ahogy te örülnél neki. Hogyan keresd a másikat randi után?


Please try again later. A kudarc elengedhetetlen része a próbálkozásoknak. Sokszor tapasztaljuk, hogy sikertelen párkapcsolat után elkerüljük az intimitás lehetőségét is. Félünk elköteleződni, rettegünk az újabb kudarctól.


Szakítás után ki keresse a másikat

A jófiúkkal és a jólányokkal is izgalmas lehet az élet. Ha az itt felsoroltak valamelyikét megéljük a kapcsolatunkban, akkor minden valószínűség szerint nincs értelme újra és újra megnyitni a szívünket. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Ilyenkor néha túlságosan makacs tud lenni mindkét fél ahhoz, hogy egyszerűen megkérdezzék az exüket, hogy megy a sora.


A szakítás nagyon fájdalmas tud lenni, és van, aki úgy érzi, nem is képes elfogadni, hogy vége. De egy civilizált ember mindig tiszeteletben tartja a partnere döntését, bármilyen rosszul érzi magát tőle. A gyermekeknek szükségük van a védelemre születésük előtt és után is.


Mindaddig, amíg a családok jól működnek, az anyák ösztönösen óvják a méhen belül fejlődő gyermeket, majd aggódó szülői szemek vigyázzák a megszületett pici minden rezdülését. Mi az oka annak, ha valaki úgy köszön a másiknak, hogy hozzáteszi a keresztnevét? Hmmm a szakítás avagy mikor ér véget kapcsolat. Kedvest akit természetesen szerettem.


Az hogy már hazugsággal indított ( másfél hónap után derült ki hogy még házas) meg kellett emésztenem. Ki ismeri jobban a másikat ? Imola hova utazna el szivesebben? Kérdések képek nélkül 1. Melyik hónap a kedvence? Miért nem érdeklem már?


Mit tud jobban az a másik? Ezeket az kínzó gondolatokat meg kell állítani! Kezdje el más szemszögből nézni az eseményeket, kérje ki egy hozzá közelálló barát véleményét és tanácsát.


Viszont így elkezdte bökni a csőrét, hogy miért nem keresem, és ettől kíváncsi lett. De embere válogatja, ismerek olyan lányt is, akit ha nem hívtam volna fel másnap, utána már hiába, neki elvei voltak, hogy egy pasi keresse őt másnap, különben akkor biztos nem is érdeklődik eléggé. Nem mindegy, létezik-e harmadik, megalázottnak érzi-e a magát a vesztesebb fél.


Szakítás után ki keresse a másikat

S ami a legfontosabb: született-e magyarázat arra, miért nem sikerült? Aki csak a másikat hibáztatja, aki nem keresi saját részét a történtekben, annak meglehetősen csekély valószínűséggel sikerül megtalálni a kudarc okát. Ugyanakkor az a vágy is benne él, hogy másnál keresse a boldogságot, ami rendre füstbe megy.


Szeretetre van szüksége, de hol kaphatná meg? Ezen a ponton jön Ön a képbe. A férfi újra felkeresi, abban a reményben, hogy Öntől megkaphatja azt, ami után sóvárog.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések