2015. április 1., szerda

Időjárás előrejelzés

December első napjaira téli fordulat látszódik. Aktuális időjárás Még több térkép. Ezen a térképen az ország aktuális időjárásáról tájékozódhatsz. A hőmérsékleti térképen az égkép ikonok és a hőmérsékleti adatok, a csapadék térképen az éjfél óta hullott.


Magyarországi észlelési térkép. Mutasd meg a világnak egy. Még egy enyhe, esős hét - Hétfőn az Alföldön és a Dunántúlon. Szolgáltatási Feltételek (ÁSZF) Az Általános. Minden nap új előrejelzés készül, ami fixen éjfélkor.


Térképes előrejelzés Orvosmeteorológia Szombaton sem érkezik front fölénk, de a szélre érzékenyek országszerte erős fejfájást, koncentrálási zavarokat tapasztalhatnak, emellett az elalvás is nehezebb lehet a megszokottnál, a rosszul alvók most még nehezebb éjszaka elé néznek. A grafikus fáklya diagramon a 10–és a 25–-os valószínűségi intervallumon kívül az ensemble átlag, valamint a determinisztikus (kategorikus) előrejelzés is feltüntetésre kerül. Kirándulóidőt tartogat a hétvége. Szombaton már mindenhol sokat süthet a nap, kevés felhő lesz az égen, eső nem várható. A délkeleti szél kelet, északkelet kivételével ismét többfelé megélénkül, megerősödik.


Időjárás előrejelzés

Nem kímélte az időjárás az Adriai-tenger partvidékét kedden és szerdán, ahol heves esőzés és szélvihar vonult végig. Elindult az IBM új időjárási modellje Ezt az előrejelzést használja gyárilag a legtöbb okostelefon. Több helyen kisüt a nap.


Szombaton a legtöbb helyen már napos idő várható, északkeleten és nyugaton lehet több felhő az égen, de napközben csapadék már sehol sem várható. Részletes időjárás előrejelzés. Szélsőséges időjárás figyelmeztetések. Budapest, a jövő heti időjárás. Eleinte sok lesz a felhő, a Nyugat-Dunántúlt leszámítva elszórtan eshet az eső, majd délnyugat felől csökken a felhőzet, a csapadék pedig lassanként országszerte megszűnik.


Időjárás , riasztás, aktuális hőmérséklet. Alpokalja térségében is egész nap borult maradhat az ég. A következő pár napra igen nagy valószínűséggel adható megbízható előrejelzés , de a rövid távú és a közép távú előrejelzések után a hosszú távú napos időjárás előrejelzés esetében már meglehetősen nagy a bizonytalanság.


Róma, Lazio, Olaszország weather forecast from AccuWeather. Pontos időjárás előrejelzés Zakopane, Małopolskie When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see. Badacsonytomaj időjárás ma és, holnapi a héten When you browse on this site, cookies collect data to enhance your experience and personalize the content and advertising you see. Miskolc, a jövő heti időjárás. Mivel a modell felbontása mikrometeorológiai folyamatok leírását (pl. hajnali ködképződés, helyi zivatarok, parti szél, főn, bóra, stb.) nem, vagy csak részlegesen teszi lehetővé, ezért a valóságos időjárás , elsősorban a hőmérséklet, és gyenge szél esetén a szélirány jelentősen eltérhet az itt előre jelzettől.


Lassan közeledünk a december felé, azonban az időjárás még mindig inkább őszies arcát mutatja. A napos időjárás előrejelzés a fentiektől nagyban eltér. Kiindulási alapja a numerikus modellek napos előrejelzése, ebből áll össze az előrejelzés első fele. A második nap azonban egy teljesen más módszerrel kerül kiszámításra. Eger, a jövő heti időjárás.


Web camera Csíkszereda. Miercurea Ciuc, Miercurea Ciuc. Rövid és hosszútávú előrejelzés az Agroinform.


Időjárás előrejelzés

A széltérkép mutatja a napközben várható átlagos szélerősséget, szélirányt és a legerősebb széllökések helyét és értékét.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések